Portfolio: Csak a keleti vakcinák segíthetnek abban, hogy június végéig a teljes lakosságot be tudjuk oltani!

Nem mi mondtuk

Portfolio: Csak a keleti vakcinák segíthetnek abban, hogy június végéig a teljes lakosságot be tudjuk oltani!

👉Vajon a DK leállítja végre a fizetett oltásellenes kampányát?
Szerintünk nem, mert a hatalom megszerzése érdekében nekik még több halott kell. A DK annak örülne, ha minél többen meghalnánk...

Idézzük a Portfolio cikkét: "A csütörtök délutáni EU-csúcson bemutattak az állam- és kormányfőknek egy olyan vakcina szállítási grafikont, ami a Portfolio kalkuláció szerint azt tartalmazza, hogy ha csak az uniós beszerzésű vakcinákra támaszkodna Magyarország, akkor március végéig csak 1,2 millió, június végéig pedig csak 3,62 millió embert tudnánk itthon biztosan beoltani. Eközben mai modellszámításaink szerint június végére már csaknem a teljes magyar lakosság beoltására elegendő vakcina lesz itthon, köszönhetően az orosz és kínai vakcináknak."

👉A cikk összefoglalása egy mondatban
Ha azt tennénk amit az ellenzek akar akkor elfelejthetnéd a nyaradat, a nyaralást meg a hideg sört, és majd valamikor ősszel lenne vége a zárlatnak.

Akit Ă©rdekel, a teljes cikket elolvashatja itt: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210226/kiderult-a-keleti-vakcinak-nelkul-meg-nagyobb-bajban-lenne-magyarorszag-471734
2022-ben is emlékezni fogok a halálkampányra és az oltásellenes hergelésre! Az ellenzék túlment minden határon, és ezért megfizet! Hajrá Fidesz!
https://szamokadatok.hu/Post/3014/Ennel_mar_nincs_lejjebb

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó