Ennél már nincs lejjebb!

Ennél már nincs lejjebb!

A baloldal, amikor hatalmon volt, elvette a pénzünket, az otthonunkat, a reményeinket, elvette a munkahelyünket, gazdasági és morális válságot okozott Magyarországon!
Százezreket tettek földönfutóvá, és milliók életet nyomorították meg, Magyarországot a 8 éves regnálásuk legalább 20 évvel vetette vissza, és az egyes "számlákat" a mai napig fizetjük (pl. PPP szerződések, évente úgy 150 milliárdot költünk erre 2040-ig!)

Gyurcsányék a járvány alatt még tovább mentek, és innen már nem lehet számukra visszaút! Azon túl, hogy gazdasági értelemben ismét kisemmiznék a dolgozó és adófizető embereket, tönkretennék az országot, most a hatalom megszerzése érdekében már az életünkkel és az egészségünkkel is játszanak. A világszerte elismert és problémamentesen használt orosz és kínai oltások ellen hergelnek, közben adatokat gyűjtenek, a több halálos áldozattól és a minél nagyobb gazdasági károktól várják saját népszerűségük növekedését és a szó legszorosabb értelmében halottak hátán akarnak gyalogolni a 2022-es választásig és a hatalomig. Ha ez nekik sikerül, akkor sztálini repressziók lesznek Magyarországon, a "Fidesztelenítést" nem csak a politikusokra, de minden hazaszerető emberre kiterjesztik. Politikai üldözés, koncepciós perek, szemkilövetés, és mindaz következik majd Magyarországon is, amit ma Ukrajnában látunk! Ugyanazok az erők próbálnak nálunk is hatalomra kerülni!

Ne hagyjuk! Ha őket támogatjuk, nem Orbánnal tolunk ki, hanem önmagunkkal. Orbánnak és a Fidesz közismert politikusainak (mint ahogyan minden ellenzéki politikusnak is) nálunk több pénzük van, hiszen több milliós fizetéseik, megtakarításaik vannak, tanult emberek, jogászok, orvosok, stb. Ők túlélik ellenzékben is az újabb Gyurcsányi érát, de mi nem biztos! Nekik lesz munkahelyük, de nekünk nem, ők ki tudják majd fizetni a rezsit, de mi nem biztos, ők tudják majd törleszteni a hiteleiket, de bennünket kilakoltathatnak!

Ne legyünk önmagunk ellenségei! A Fidesz 10 éve kiválóan kormányozza az országot, minden fontos gazdasági mutató, a reálbérek, a munkahelyek száma, a gazdaság teljesítménye, az életszínvonalunk mind növekedési pályán vannak. Megújulnak közintézményeink, úthálózatunk, a vasút, a tömegközlekedés, az oktatás, az egészségügy, soha nem látott adókedvezmények, családtámogatási és otthonteremtési rendszer segíti a családokat, és közben megvédjük az országot a külső támadásoktól, az új, és beteges ideológiáktól és a különböző kvótáktól.

Magyarország maradjon magyar ország!
"2022-ben is emlékezni fogok a halálkampányra és az oltásellenes hergelésre! Az ellenzék túlment minden határon, és ezért megfizet! Hajrá Fidesz!"

Csatlakozz! Együtt újra sikerülni fog!
Add tovább!

PS: A Mi Hazánk, az ISZOM, Gődény, és az esetleges egyéb, a választáson indulni szándékozó párt szimpatizánsai nézzék meg a 2019-es tatabányai önkormányzati választási eredményt, és gondolkozzanak el azon, hogy kinek a szekerét tolják azzal, ha nem a Fideszre szavaznak! Tisztában kell lenni az erőviszonyokkal, ezek a kis pártok mindenképp ellenzékben lesznek, csak nem mindegy, hogy ki lesz kormányon! Ebbe a csatába most két nagy erő megy, az egyik a Fidesz-KDNP, a másik a 6 pártból álló összeborulás. A többieknek nincs esélyük! A felsorolt kis pártok politikusai természetesen a saját anyagi dolgaikat intézik, ők százmilliókat kaszálnak majd a választáson, de a rájuk szavazók semmit sem nyernek, csak veszíthetnek!

A fenti állítások kicsit részletesebben:
Megalapoznak az adóemeléseknek, jön az "üres a kassza" duma
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/275720797238394
Visszatér a kommunizmus: mindenki egyformán keveset fog keresni.
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/275646067245867
Bokros-csomaggal készülnek 2022-re: azonnal emelik a rezsit, eltörlik a rezsicsökkentést!
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/273483390795468
Arról már korábban hírt adtunk, hogy brutális adóemelést készítenek elő, amivel párhuzamosan az adókedvezményeket is lenullázzák (hiszen nincs értelme adót emelni annak, aki adókedvezményt kap, tehát az adókedvezményt is elveszik)
A "tehetősebbek" fizessenek többet.... (most is többet fizetnek, mert nem fix összeggel adózunk, hanem százalékot fizetünk)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/686019302081248
Lenullázzák a családtámogatásokat, erre már most is vannak helyi példák, ahol megtehetik, ott kisemmizik a családokat, a fiatalokat.
https://szamokadatok.hu/Post/2946/Elvette_a_fiatal_hazasok_lakastamogatasat_Ujpest_momentumos_polgarmestere
Mindenkit földönfutóvá tesznek, aki nem hódol be nekik. Megfélemlítéssel akarnak hatalomra kerülni. Ne hagyjuk! Nem félünk!
https://szamokadatok.hu/Post/2872/Mester_es_tanitvanya
De lesz itt ingatlanadó, visszatért az öröklési sarc, lenullázzák az eddigi eredményeket, és újra 10 százalék fölé nő a munkanélküliség, ezzel a munkavállalók kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, mert a munkáltató azzal fog érvelni, hogy "ha valami nem tetszik, lehet menni, van a helyedre 100 másik"
https://szamokadatok.hu/Post/2645/Ha_22-ben_hatalomra_kerul_a_baloldal_mindenki_fizetni_fog
Aki esetleg elfelejtette, vagy nem is tudta, hogy mit tettek Gyurcsányék regnálásuk idején, olvassa el ezt a listát, és gondolja végig, hogy melyik pont fájna neki személyesen.
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ez a véleménye Dobrevnek a kétkezi munkásokról: szerinte betegek vagyunk! (videó)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/878025836274864
Ezek a Gyurcsány-Dobrev klán kormányzati eredményei (videó)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/3094862123916319
Ez meg a Gyurcsány-Dobrev klán demokráciája, pont mint Bidené.
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/572101746808791

Címkék: Politika 

Kapcsolódó