Ismét nemet mondtak!

Ismét nemet mondtak!

A baloldal megint bizonyította, hogy a járvány elleni védekezésben nem lehet rá számítani. Nem szavazták meg a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, pedig arra, itt a 3. hullám árnyékában nagyobb szükség van, mint valaha!

Videó: Segítség és támogatás helyett megint ment a 10 éve ismételgetett süket duma (Mészáros, lopnak, stb)
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/2924805064438995

Meghosszabbította a parlament a veszélyhelyzetet, a baloldal ismételten nemet mondott a koronavírus-járvány elleni védekezésre

️ A mai napon a baloldal ismét cserben hagyta az országot, és a koronavírus erősödése ellenére sem szavazta meg a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvényt!
️ A baloldal nemet mondott többek között a családok támogatására és a hitelmoratórium fenntartására!
️ A baloldal nemet mondott a leginkább érintett ágazatokban, például a vendéglátásban, múzeumokban, turizmusban dolgozókra vonatkozó adófizetési kedvezményekre!
️ A baloldal nemet mondott a vállalkozások tehermentesítésére, az iparűzési adó elengedésére!
️ A baloldal nemet mondott a veszélyhelyzet alatt lejáró gyes-, gyet- és gyed-jogosultságok meghosszabbítására!
️ A baloldal nemet mondott arra, hogy a védekezésben résztvevő egészségügyi és szociális dolgozók ingyen utazhassanak!
️ A baloldal nemet mondott az ingyenes parkolásra!
️ A baloldal nemet mondott arra, hogy a digitális oktatásban résztvevők számára ingyenes legyen az internet!
️ A baloldal nemet mondott az éttermek számára segítséget nyújtó elvitelre készült ételek áfa csökkentésére!
️ De a baloldal nemet mondott olyan fontos járványügyi intézkedésekre is, mint a maszkviselés, távolságtartás, vagy a tömegközlekedésben a járatok sűrítésére.
️ Ismét bebizonyosodott tehát, hogy a koronavírus-járvány elhúzódásától várnak politikai hasznot. A magyar emberek élete és egészsége csupán politikai eszköz számukra.
️ A baloldal nem kíváncsi az emberek véleményére, bohóckodásnak tartja a nemzeti konzultációt és mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország eredményes védekezését akadályozni tudják!

NEM
A gyes-, gyet- és gyed-jogosultságok meghosszabbítására
Az elvitelre készült ételek áfa csökkentésére!
A digitális oktatásban résztvevők ingyenes internetére
A hitelmoratóriumra
A bértámogatásra
Az iparűzési adó elengedésére
Az ingyenes parkolásra
A járatsűrítésre
Az adókedvezményekre
Az utazási kedvezményekre
A Lakásfelújításra
A 25 év alattiak adómentességére
A 13. havi nyugdíjra
A 10 milliós 0 százalékos hitelre
A lakások ÁFA csökkentésére
Az orvosok béremelésére

A baloldal ismételten nemet mondott az ország megvédésére, miközben Magyarországon is elindult a járvány harmadik hulláma. A kormány 90 napra kért felhatalmazást, a cél a magyar emberek életének és egészségének megvédése, a gazdasági élet újraindítása és a munkahelyek megőrzése volt. A baloldali képviselők nemmel szavaztak, és folytatják az oltásellenes kampányukat.

Nem szavazta meg a baloldal a veszélyhelyzet 90 nappal való meghosszabbítását az Országgyűlésben. Ezzel nemet mondanak arra, hogy a kormány minél hatékonyabban lépjen fel a koronavírus-járvánnyal szemben, és közben párhuzamosan folytatják az oltásellenes kampányukat.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a törvény meghosszabbításának vitáját megnyitó beszédében korábban azt mondta, hogy június elejére Magyarország már elérheti a 70 százalékos átoltottságot, így újra lehet indítani a gazdaságot, ez pedig annak köszönhető, hogy a kormány több forrásból szerez oltóanyagot. A nemzeti összefogás és az intézkedések betartása a legfontosabb erőtartalék, a mostani szavazáson pedig ismét felelős döntést kell hozni - tette hozzá. Az államtitkár szerint
itt a lehetőség a baloldal előtt, hogy megmutassa, vannak olyan ügyek, amiket egységesen lehet képviselni, ezért arra kérte őket, hogy támogassák a javaslatot.

A baloldal egy éve támadja a koronavírus elleni védekezést
A kormány 2020. március 11-én hirdetett ki először rendkívüli jogrendet a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt, a baloldali képviselők (az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP képviselői) azonban sem a házszabálytól való eltérést, sem magát a törvényt nem támogatták már akkor sem. Érthetetlen volt a baloldal magatartása, hiszen az alaptörvény, és maga a törvényjavaslat világos korlátozásokat tartalmaz a kormány esetleges túlhatalmával szemben, így az Alkotmánybíróságnak, és magának az Országgyűlésnek is van lehetősége fellépni, amikor szükségét érzi.

Ennek ellenére nemzetközi kampányt kezdtek, azt hazudva, hogy
MAGYARORSZÁGON FELFÜGGESZTETTÉK A PARLAMENT MŰKÖDÉSÉT - MIKÖZBEN A PARLAMENT FOLYAMATOSAN ÜLÉSEZETT. GYURCSÁNY FERENC FELESÉGE EGY INTERJÚBAN AZZAL BÜSZKÉLKEDETT, HOGY 25 ÚJSÁGÍRÓNAK MONDTA EL EZT A HAZUGSÁGOT.

A baloldal célja, hogy akadályozza a védekezést
A vakcina megjelenésével a baloldal azonnal elkezdte támadni az oltási kampányt. Láthatóan céljuk az, hogy minél kevesebben oltassák be magukat. Mivel Brüsszel későn szerzett be vakcinákat és keveset, ezért - tudva, hogy ezzel késleltetnék az átoltottságot - folyamatosan azt követelik, hogy az emberek csak olyan oltásokat kérjenek, amelyet az EU gyógyszerügynöksége jóváhagyott.
GYURCSÁNY FERENC BUKOTT MINISZTERELNÖK EMBERKÍSÉRLETNEK NEVEZTE AZ OROSZ ÉS A KÍNAI VAKCINA BESZERZÉSÉT, ÉS AZÓTA IS FOLYAMATOSAN PRÓBÁLJA ELBIZONYTALANÍTANI AZ EMBEREKET, PEDIG A SINOPHARM- ÉS A SZPUTNYIK V VAKCINÁK IS RENDKÍVÜL HATÉKONYAK ÉS BIZTONSÁGOSAK, MÁR TÖBB MILLIÓ EMBERT OLTOTTAK BE VELÜK.

Jakab Péter, a radikális baloldalivá vált Jobbik elnöke is megpróbálta kivenni a részét a védekezés akadályozásából. A parlament tavaszi ülésszakán nyíltan támadta az orosz és kínai vakcinákat, valamint a magyar szakembereket is, akiket közvetetten kuruzslóknak, kínai gyógyszerügynököknek nevezett. Ezt követően a kormány által meghirdetett, az ország újranyitásáról szóló nemzeti konzultációt is támadta. A Jobbik elnöke szerint a nemzeti konzultáció és az állampolgárok szabad véleménynyilvánítása "bohóckodás", és "nincs idő" ilyesmire.

Jól látható tehát, hogy a baloldal célja az, hogy minél jobban akadályozza a védekezést, ezért nem szavazták meg a veszélyhelyzet meghosszabbításának sürgős tárgyalását, miközben Magyarországon is elindult a harmadik hullám.

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20210222-a-baloldal-ismetelten-nemet-mondott-a-koronavirus-jarvany-elleni-vedekezesre-folytatjak-az.html
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1623222091209469
https://www.facebook.com/RetvariBence2018/posts/10159514368017044

Címkék: Politika 

Kapcsolódó