Bokros-csomaggal készülnek 2022-re!

Bokros leírta: azonnal eltörlik a rezsicsökkentést!

Bokros-csomaggal készülnek 2022-re!

Ezzel 25 százalékkal drágulna a rezsi!
👉Akkor támogasd őket, ha önmagad ellensége vagy!

Kiszivárgott: Brutális megszorításra készül 2022-ben a baloldal!
👉Ezen felül visszatér a "szuperbruttó" - 42 százalékos sarcot kap mindenki, aki a minimálbérnél többet keres. Elveszik a pénzt azoktól, akik dolgoznak, egy részét szétosztják a munkakerülők között, a nagyobb részét ELLOPJÁK!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/686019302081248
👉A "svájci indexálás" nevű trükkel a nyugdíjasokat is megsarcolnák, nem minden "jó", ami svájci! Pl. a svájci óra jó, a svájci csoki is jó, de a svájci frank már nem annyira jó! Így a svájci indexálás is!
https://szamokadatok.hu/Post/2915/Nem_minden_jo_ami_svajci
👉A baloldal bűnlajstroma. A lista NEM TELJES!
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez

Az Élet és Irodalom legújabb számában egy régen látott baloldali megmondóember publikálhatott egy hosszú írást. Bokros Lajos, a Horn-kormány megszorítást levezénylő pénzügyminisztere egy általános programot javasolt a baloldali ellenzéknek, amit szerinte egy esetleges választási győzelem után végre kellene hajtania. A rettentő hosszú írás minden apró részletével nem untatnék senkit, de ahogyan az a mellékelt képen pirossal kiemelt részekből látható szépen kirajzolódik belőle a baloldal valódi választási programja. Mivel eddig egyetlen baloldali párt sem határolódott el, és cáfolta volna Bokros téziseit, így nyugodtan tekinthetjük azt egyfajta választási programnak is.

Bokros egyik legfőbb javaslata a rezsicsökkentés eltörlése. Ez azt jelentené, hogy egy esetleges baloldali kormány legalább 20-25 százalékkal emelné a közműdíjat, ha végrehajtanék a Bokros-tervet. Mindez pedig több tízezer forintot venne ki éves szinten a magyarok zsebéből.

Bokros nem meglepő módon minden nagyobb beruházáshoz külföldi szakértőket hívna meg kötelező jelleggel. Teljesen elképesztő, hogy a baloldalon még mindig az a legfontosabb, hogy valamelyik külföldi országnak, vagy NGO-nak megfeleljenek. Ne legyen kétségünk afelől, hogy Bokros minden bizonnyal Soros embereire bízná a hazai fejlesztések levezénylését, hogy az utóbbiak a lehetőség szerint minél többet tudjanak lopni.

Bokros belengeti a magyar állami tulajdon privatizálását is. Sajnos egyelőre nem fejti ki, hogy ez alatt pontosan mit kell érteni, de ez ügyben is lenne néhány tippem. Minden bizonnyal a teljes hazai bankrendszert, energiaszolgáltatási rendszert dobra verné, és külföldi kézbe juttatná.

Végezetül pedig a Bokros azt javasolta, hogy minél gyorsabban csökkentse Magyarország az államadósságát GDP arányosan 60 százalék alá. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy több ezermilliárd forintos megszorításra lenne szükség, hogy ezt hazánk gyorsított ütemben elérje. Mindezt a programot csak a magyar lakosság totális elszegényítésének az árán lehetne végrehajtani. Minden bizonnyal Bokros fizetősség tenné az oktatást és a teljes egészségügyet is, valamint eltörölne minden szociális juttatást, mert máshogyan nem lehetne ezt a vágást végrehajtani.

Bár a Horn-kormány pénzügyminiszterének a programjából csak csipegettem, de az teljesen egyértelmű, hogy Bokros soha nem látott módon sanyargatná meg az embereket, és játszaná ki a nemzeti vagyont a külföldi NGO-knak, Soros embereinek. Egyrészt üdvözítő, hogy Bokros megjelentette a programját, mert így mindenki képet kaphat arról, hogy mit is akar kormányzás címén művelni a mai ellenzék. Másrészt nagyon szomorú, hogy a baloldal még mindig nem határolódott el Bokrostól, és az ő embereket megnyomorító programjaitól.

Ha a baloldalt támogatod, nem Orbánnal tolsz ki, hanem magaddal. Orbán ki tudja fizetni majd a gázt, de te nem biztos!

“Lett lakossági gázáremelés?” - kérdezte Gyurcsány 2010 előtt egy sajtótájékoztatón
https://szamokadatok.hu/Post/2905/Lett_lakossagi_gazaremeles_-_kerdezte_Gyurcsany_2010_elott_egy_sajtotajekoztaton
Itt a fűtési szezon, nézzük a számokat!
https://szamokadatok.hu/Post/2375/Itt_a_futesi_szezon_nezzuk_a_szamokat
Rezsicsökkentés - íme a valódi számok
https://szamokadatok.hu/Post/2682/Rezsicsokkentes_-_ime_a_valodi_szamok

Forrás: https://www.facebook.com/kovacsandras1982/posts/907989443335132

Címkék: Baloldali rombolás 

Kapcsolódó