Kiállunk Varga Judit mellett!

1 megosztás = 1 támogató üzenet a Miniszter asszonynak!

Kiállunk Varga Judit mellett!

A HVG és aljas publicistája minden határt átléptek! Így senki sem beszélhet egy nőről, egy miniszterről! Olyan gusztustalan cikket írt
Tóta W. Árpád, a HVG publicistája, hogy azt nem is fogjuk idézni. Akit érdekel, megnézheti itt: https://www.facebook.com/alapjogokert/posts/4056022251096483
Hazug állításokat kombinált gusztustalan és megalázó kifejezésekkel, mindezt azért, mert Varga Judit még bőven azelőtt, hogy kinevezték Miniszternek, a 3 gyereke mellett csokot vett fel, közben az senkit sem zavart, hogy Tóth Bertalan képviselőként, pártelnökként a csokot nem szavazta meg, a szabályozást átláthatatlannak nevezte, majd sunyiban felvette, és luxusházat vett belőle.

Magunk részéről a következőt tesszük: Bojkottáljuk a HVG-t! Erről a szennylapról többé említést sem fogunk tenni, töröltük a könyvjelzők közül és letiltottuk az oldal címét a routeren! Most már véletlenül sem fogunk a HVG oldalára kattintani, befejeztük.
Hol vannak a hírhedt nővédők? Valahogy nem látjuk tiltakozni Kunhalmit, Gurmait, Bangónét, Vadait, Szélt, Szabó Tímeát... Hol vannak a petíciók, a közös sajtótájékoztatók, a politikai akciók, a molinók? Valahogy nagy a csend!

Magyar Anna, a Régiók Bizottságának alelnöke írta:
"GYALÁZAT! GYALÁZAT! GYALÁZAT! (Osszátok mindenfelé!)
Elképesztően aljas megnyilvánulás, ami ellen a leghatározottabban tiltakozom, mint nő. Megpróbálja megalázni miniszter asszonyt, minden szavát egy tőrdöfésnek szánja ez az újságírónak nem nevezhető anarchista bomlasztó "képződmény".
Felszólítom a feminista szervezeteket, hogy álljanak ki Varga Judit miniszter asszony méltóságának megőrzése mellett, most mutassák meg, hogy a liberális érzékenység nem féloldalasan érvényes!
Kérem továbbá nőtársaimat, civileket és politikusokat, jobboldaliakat, baloldaliakat, liberálisokat és pártoktól függetleneket, hogy egyesült erővel utasítsák vissza az ilyen felháborító inszinuációt, és ezt a személyes kiállást minden lehetséges módon tegyék közzé!
A magát újságírónak nevező anarchistát pedig egyesült erővel bojkottáljuk!
Jómagam pedig ezúton is köszönöm miniszter asszony fáradhatatlan erőfeszítéseit."

Minden jóérzésű embert arra kérünk, hogy egy megosztással álljon ki a Miniszter asszony mellett, egy megosztással támogassa azt, hogy ez az üzenet minél több emberhez eljusson! Sokan vagyunk, de nem vagyunk elég hangosak! Ezen ideje változtatnunk.

A Fidesz pedig a következőket teheti:
- Kitilthatják a HVG-t a sajtótájékoztatókról,
- Kiadhatnak a Fidesz női képviselői egy közös nyilatkozatot, melyben visszautasítják a rágalmakat és a gyalázatos szavakat,
- belföldi és külföldi botrányt csinálhatnak ebből a cikkből, pont úgy, ahogy azt a baloldal is teszi,
- A HVG székháza elé demonstrációt szervezhetnek,
- A bojkottot mindaddig fenntarthatják, amíg a HVG, mint kiadó és a publicistája személyesen nem kérnek bocsánatot Varga Judittól és minden magyar nőtől, akik felvették a csokot.
Keményebben kell velük bánni, szervezetten, erőt demonstrálva, mert sokan kifogásolják a megengedő, túlzottan diplomatikus nyelvezetet, az azonnali reakciók hiányát! Emlékezzünk Trump elnök szavaira: "Túl tisztelettudóak vagyunk az ellenségeinkkel, pedig nem kellene! Ha nem tudunk pokoli mód harcolni, akkor a végén nem lesz országunk, amiért harcolhatunk...” https://bit.ly/3jGvjhR

ADD TOVÁBB!

Ennyire rossz a CSOK
https://szamokadatok.hu/Post/2825/Ennyire_rossz_a_CSOK

Címkék: Média  Vélemény 

Kapcsolódó