"Mester és tanítványa"

Fekete-Győr pont úgy fenyegetőzik, mint Gyurcsány. Ha hatalomra kerülnek, újra lesz szemkilövetés

"Mester és tanítványa"

(+ kapcsolódó cikkek a leírás végén!)

Egyet jegyezzen meg minden libernyák: Sokan vagyunk, mi vagyunk többen, és NEM FÉLÜNK! Magyarországon nem lesz többé rendőrterror, lopás, rablóprivatizáció, a családok kisemmizése, morális és gazdasági válság.
“Legyőzhetetlen az, ki hittel száll a harcba”

Egymásra licitálva fenyegetőznek a balliberális megélhetési politikusok. Ha hatalomra kerülnek, mindenkit tönkretesznek, akik nem hódolnak be nekik. Pont úgy, mint Biden és haverjai. Ez a “demokratikus koalíció” és holdudvara.

Dömötör Csaba írta: "Na, szépen előbújt a kisnyilas stílus a komcsi zsákból. Nincs kampány Romániában, így Fekete-Győr András jobb híján fenyegetőzik. Főnöke földönfutóvá tenné a másként gondolkozókat, ő pedig ellehetetlenítené a jobboldaliakat.
Hetykén furcsa keménykedés egy olyan politikustól, a rendőrökre dobott füstgránátot is nyúltempóban tagadta le, és azóta is áldozatnak reszketi magát. A verbális keretlegénykedés helyett jobb lenne, ha először a saját tetteiért vállalná a felelősséget."
Kovács András írta: "Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz!

Kedves Bandi! Ismételten bebizonyítottad, hogy pontosan ugyanolyan bolsevik bűnöző vagy, mint nagyapád Fekete-Győr Endre, a Heves Megyei Tanács volt kommunista elnöke. Miért is írom ezt? Azt találtad mondani egy friss interjúdban, hogy:
– „A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
– „Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
– „Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Mindez bizony virtigli kommunista-bolsevik szöveg leöntve egy nagy adag fenyegetőzéssel. „Aki nem velünk van, az ellenünk van” – ez a Rákosi Mátyás által használt kifejezés köszön vissza minden egyes mondatodból. Mindezt pedig sikerült megfejelned azzal, hogy a választási programotokat egyszerűen eltitkoljátok. Ez is egy modern 21. századi párt jellemzője, ahogyan magatokra szoktál hazug módon hivatkozni.

Fenyegetőzés, nagy mellény és mindezek mögött egy hatalmas üresség. Pontosan ez vagy te Bandika! Amióta feltűntél a magyar politikában semmi más nem csinálsz, mint provokálsz, fenyegetőzöl és gyűlöletet keltesz. Mindezt persze még el lehetne viselni, de az, hogy nyíltan külföldi érdekeket képviseltek, és szlovák és román jelöltek mellett kampányoltok, az azért már túlmegy minden határon. Világos bizonyítványt állítottál ki arról, hogy számodra, az hogy magyarok vagytok igazából nem jelent semmit, mert akár románok, vagy szlovákok is lehetnétek. Minden bizonnyal őket is hasonlóan lenéznétek, mint a magyarokat ebben az országban.
Kedves Bandika! Nagy szerencséd van Neked és veled együtt külföldről finanszírozott haverjaidnak, hogy a magyarok jelentős része ennyire béketűrő, mert különben nagyon nagy bajban lennétek már. Nagy szerencséd van abban is, hogy 1989-ben a hozzád hasonló családok nem kerültek a partvonalon kívülre. A bolsevik nagypapa öröksége sajnos nem bélyeg, hanem előny lett abban, hogy mára te is a gyurcsányista-posztkommunista elit részévé váltál. A fenyegetőzésed azonban engem, és még sokakat csak még elszántabbá tesz! Világos, hogy Te és haverjaid ugyanolyan bolsevik bűnözők, mint felmenőitek! Ezt pedig soha nem tévesztjük szem elől!

Deák Dániel írta: "Fekete-Győr András - akinek nagyapja megyei tanácselnökként Heves megye élet-halál ura volt a kommunizmus idején - nem hoz szégyent a kommunista őseire, a diktatúrákban megszokott stílusú fenyegetőzésbe kezdett.

Az Azonnali.hu-nak adott interjújában még a kommunista Apró-klán által irányított és a fideszesek földönfutóvá tételéről beszélő Gyurcsány Ferencnél is messzebb ment. Nyíltan a demokratikus intézményrendszer kijátszásáról beszél, ráadásul azt is elismerni, hogy titkos terveik vannak a jobboldaliak ellehetetlenítésére.
Idézetek következnek:
„A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
„Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
„Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Kapcsolódó cikkek:
Gyurcsány demokráciája
https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja
Videó: kik állnak a zavargások mögött
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/4073656395984833
Videó: A Gyurcsány-Dobrev klán
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710
Videó: Gyurcsányék kormányzása
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
Videó: Így verték le a megemlékezőket Gyurcsány kormányzása idejében.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
Videó: Így sértegeti a baloldal a magyarokat.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
Videó: Erre készül az összeborult ellenzék
https://szamokadatok.hu/Post/2628/Video_Erre_keszul_az_osszeborult_ellenzek
A színes forradalmak mindenhol egy forgatókönyv szerint készülnek
https://szamokadatok.hu/Post/2335/A_szines_forradalmak_mindenhol_egy_forgatokonyv_szerint_keszulnek
Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2218/Utcai_zavargasokat_eltet_es_a_demokratikusan_megvalasztott_lengyel_kormany_ellen_hergel_a_Momentum
Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2199/Politikai_uldozesre_a_jogallam_lebontasara_a_fideszesekkel_valo_fizikai_leszamolasra_keszul_a_Momentum
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Forrás: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1373373846355820
https://www.facebook.com/kovacsandras1982/posts/902907760509967
https://www.facebook.com/deakdanielemez/posts/1301815676842365
Fekete-Győr nyílt fenyegetése: https://azonnali.hu/cikk/20210208_fekete-gyor-andras-ha-nem-lesz-ketharmadunk-akkor-is-el-fogjuk-tudni-lehetetleniteni-a-fideszes-seggnyalokat
https://magyarnemzet.hu/belfold/fekete-gyor-andras-a-jobboldaliak-ellehetetleniteset-tervezi-9344381/
Gyurcsány fenyegetése: https://hirado.hu/belfold/cikk/2020/08/02/foldonfutok-lesznek-igy-fenyegette-meg-gyurcsany-vidnyanszky-es-tarsait

Címkék: Gyurcsány  Momentum 

Kapcsolódó