Holland pénzből járatja le Magyarországot és Varga Juditot a HVG

A HVG a balliberális propaganda legalját képező OLKT, Nyugati Fény és az ezalényeg.hu szintjére süllyedt

Holland pénzből járatja le Magyarországot és Varga Juditot a HVG

A szennylapnak problémát okoz, hogy Varga Judit csokot vett fel még azelőtt, hogy miniszter lenne, de az nem zavarja őket, hogy Tóth Bertalan pártelnökként, képviselőként, frakcióvezetőként vette fel a csokot úgy, hogy előtte NEM SZAVAZTA MEG!
Az sem zavarja a HVG-t, hogy már több mint hatvan ingatlan van a jobbikos Steinmetz Ádám nevén, de az sem, hogy Gyurcsányék uniós pénzeket mutyiznak át a jogerősen elítélt Czeglédynek.
Az egyetlen gond, hogy a háromgyerekes miniszternek van családi háza! Szerintük egy miniszternek csirkeólban kellene laknia.

A holland jogállamiságot dicsérte a HVG abban a minap megjelent cikkében, amelyben a Magyarország ellen indított, hetes cikkely szerint eljárással foglalkozott. A gond csak az, hogy az írás megjelenését a Benelux állam nagykövetsége finanszírozta. Menczer Tamás külügyi államtitkár úgy reagált, hogy mélyen aggódik a holland jogállamiság ­miatt, Varga Judit igazságügyi miniszter pedig helyreigazítást kért – számolt be a Magyar Nemzet.

A HVG cikkének alján ugyanis ez olvasható: a cikk megjelenését a Holland Királyság budapesti nagykövetsége támogatta.

A HVG a bevándorláspárti erők politikai támadásával kapcsolatban úgy fogalmaz: „a hetes cikk szerinti eljárás továbbra is zajlik a magyar jogállamiság védelmében.” A cikkben ennél bújtatottabb üzenet is fellelhető, ami vélhetően szoros kapcsolatban áll azzal, hogy ki volt a finanszírozója az írás elkészültének. A szerző ugyanis Hollandiát a demokratikus értékek iránt elkötelezett országnak nevezte az írásban – írják.

Menczer Tamás államtitkár ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ha jól értem, a holland kormány (van egyáltalán?) és nagykövetsége aggódik a magyar demokráciáért. Kellő tisztelettel és nagyon óvatosan jegyzem meg,
Hollandiában épp most bukott meg a kormány a családtámogatási botrány ­miatt. Ugyanis a családtámogatás Hollandiában nem volt jogállami.”

A cikk megjelenését követően egyébként Varga Judit bejelentette, hogy helyreigazítást fog kérni a laptól.
A gúnyosan egyszerűsítő tudósítás végén megfogalmazott sugalmazással szemben Magyarország eddig is betartotta, és ezek után is be fogja tartani az Európai Bíróság ítéleteit”
– írta az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán.

Kamulap kamutündérmesével
Ezt követően – bár a HVG-től sokat nem lehet várni – legújabb címlapjukon hazugsággal vádolták meg az igazságügyi minisztert.

„Kamu lapot már csak kamu tündérmesével lehet eladni! Aki nem hiszi, járjon utána. Az igazság megismerésében segít a nyilvános vagyonnyilatkozatom. Igaz, hogy azzal nehéz lenne újságot eladni. Ha a HVG korrekten írt volna, az én posztom is tovább tartott volna” – írta bejegyzésében Varga Judit.

Forrás: https://888.hu/gazemberek/holland-penzbol-jaratja-le-magyarorszagot-a-hvg-4297766/
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4095944070424518

Címkék: Média 

Kapcsolódó