A sarkára áll a kormány: Gulyás Gergely beperelte az álhírgyártókat!

Minden kormánytag és Fideszes politikus tegye ezt! 10 éve tűrjük a rágalmakat! Ha a baloldal valamit állít, és az nem igaz, akkor pereljék be! "Orbán lop" - azonnal beperelni! Bíróság előtt igazolja a vádakat!

A sarkára áll a kormány: Gulyás Gergely beperelte az álhírgyártókat!

Idézzük: "Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen
A baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget.

Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a “hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az Édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm. Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt - több mint másfél hónapja - az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.
A baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen. A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely - Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő - civil szervezet javára."

📌 Azt is meg kell nézni, hogy honnan van pénzük propagandára! Az "ezalényeg.hu" nevű oldalnak 5400 követője volt, 10x kevesebb, mint nekünk most, és 55 milliót költöttek Facebook reklámra. HONNAN VAN LÓVÉ? Ki fizeti őket? https://szamokadatok.hu/Post/817/MSZP-kozeli_propaganda-oldal_55_000_000_Forintot_koltott_csak_a_Facebookon

Forrás: https://www.facebook.com/gergely.gulyas.585/posts/2826680670922027

Címkék: Média 

Kapcsolódó