1500 milliárd forintot fektet be a kormány a jövő építésébe!

Szintet lép az egyetemi oktatás

1500 milliárd forintot fektet be a kormány a jövő építésébe!

Lehet persze közben bohóckodni (pl. FreeSzFE), csak ez nevetséges és szánalmas.

A munkahelyek számának folyamatos növekedésével az oktatás minőségi javítására is nagy hangsúlyt fektet a kormány. A ma reggeli rádiós interjúban a következőt mondta a miniszterelnök:
"A gazdaság újraindítását szolgáló akcióterv legnagyobb nyertese a felsőoktatás lesz, olyan egyetemfejlesztési program indul Magyarországon, amilyenre még nem volt példa, 1500 milliárd forintot fektetnek be a magyar egyetemekbe – közölte. Hozzátette: hatékonyabb egyetemekre van szükség."
📌 A kormány programja: 1500 milliárd forintot fektetünk be a magyar egyetemekbe, az oktatás színvonala és hatékonysága javulni fognak.
📌 Az ellenzék programja: műbalhék, anarchia, egyetemfoglalás, tandíj, büfészakok, gender-ideológia, a közpénzek elsikkasztása és politikai célokra való felhasználása.

És mi állt az SzFE-hiszti hátterében? Természetesen a pénz és a titkos balliberális pártfinanszírozás. Emlékezzünk Verebes szavaira: Arról is írt, hogy a korrupció szinte az egész színházi szakmát uralja. "Egy direktor lényegében annyit lophat, csalhat, amennyit akar".
Ennek vetett véget a kormány, ezért fájt nekik annyira az átalakítás, mivel bezárult a pénzcsap. Erről részletesen ebben a cikkben számoltunk be.
https://szamokadatok.hu/Post/2151/ASZ_Az_SZFE_gazdalkodasat_sorozatos_szabalytalansagok_jellemzik_Verebes_korabbi_mondatai

Forrás: http://www.miniszterelnok.hu/jovo-het-elejetol-kezdodik-a-regisztracio-alapu-oltas/
https://mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/01/29/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-januar-29

Címkék: Oktatás 

Kapcsolódó