Oltásellenesenk, figyelem!

Ha nem kéritek, legalább maradjatok csendben

Oltásellenesenk, figyelem!

Nem Orbánnal toltok ki, hanem magatokkal a folyamatos hergeléssel. Orbánnak lesz munkahelye, ő volt már ellenzékben, és ha nyer 22-ben a szivárványkoalíció, lesz is, de nektek nem biztos, hogy lesz munkátok. Az emberek legalább fele örül az orosz vakcinának, mivel nekik pont a nyugati nem szimpatikus. Hadd döntse el tehát mindenki a maga részére, hogy melyiket kéri (vagy nem kéri). Az oltás ingyenes, önkéntes és választható lesz, az oltásellenesek pedig ne akarjanak ártani a gazdaságnak és másoknak. Mint látható, Gődényt se a járvány vagy az oltás érdeklik, hanem a lóvé. Pártot alapított, a járvány csak egy kapóra jött téma számára, amivel hívekre tett szert a naivabb emberek körében.

SZIJJÁRTÓ PÉTER: NEMZETI ÉRDEK AZ OLTÁS MENETÉNEK FELGYORSÍTÁSA
Magyarországnak nemzeti érdeke a koronavírus elleni oltás menetének felgyorsítása – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: ma Magyarországon nem kormánypárti vagy ellenzéki politikusok, nem parlamenti vagy parlamenten kívüli pártok döntenek arról, egy oltóanyagot lehet-e használni, hanem van egy olyan intézmény, a gyógyszerészeti hatóság, ahol olyan emberek dolgoznak, akik felhatalmazással és tudással rendelkeznek ahhoz, hogy ilyen döntéseket meghozzanak.

Kiemelte: naponta csaknem száz ember hal bele a koronavírusba Magyarországon, és 10-15 milliárd forintos kárt szenved el a magyar gazdaság az érvényben levő korlátozó intézkedések miatt. Ha csak egy nappal előbb lehet tömegesen oltani, azzal száz-százötven ember életét lehet megvédeni, és 10-15 milliárd forintnyi kártól menthető meg a magyar gazdaság – mondta a tárcavezető. Hozzátette: a kormány emberek életét, egészségét és munkahelyét védi.

A pénteken kötött orosz megállapodásról Szijjártó Péter megjegyezte: egymillió ember oltásához szükséges mennyiségű vakcina érkezik három ütemben – háromszor harminc nap alatt – Magyarországra. Ez kétmillió adag oltóanyagot jelent, hiszen a korábban engedélyezettekhez hasonlóan az orosz védőoltásból is két oltás szükséges.

Szijjártó Péter rámutatott: a helyzet most ugyanolyan, mint tavaly tavasszal volt. Akkor is az egész világ ugyanazokat a termékeket – lélegeztetőgépet, maszkot, védőruházatot – akarta venni, de azokat kevés helyen gyártották, így nagy harc volt értük. Most az egész világ biztonságos és hatásos oltóanyagot akar vásárolni, de azt kevés helyen, a szükségesnél kisebb mennyiségben és a kelleténél lassabban állítják elő. Minden országban halnak meg emberek a vírus miatt, minden ország szenved a korlátozó intézkedésektől, minden nap újabb és újabb munkahelyek kerülnek veszélybe – emelte ki a tárcavezető.

🔵 Előzmények:
📌 Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra!
https://szamokadatok.hu/Post/2744/Megszuletett_a_megallapodas_orosz_vakcinak_erkeznek_Magyarorszagra
📌 Várható volt: pártot alapított a sarlatán
https://szamokadatok.hu/Post/2723/Varhato_volt_partot_alapitott_a_sarlatan
📌 Az uniós járványkezelés és vele együtt Dobrev megbuktak!
https://szamokadatok.hu/Post/2710/Az_unios_jarvanykezeles_es_vele_egyutt_Dobrev_megbuktak
📌 A Gyurcsány-Dobrev oligarcha klán a vírusnak drukkol, adatokat gyűjt, emberéletek ezreit veszélyeztetik
https://szamokadatok.hu/Post/2708/A_Gyurcsany-Dobrev_oligarcha_klan_a_virusnak_drukkol_adatokat_gyujt_embereletek_ezreit_veszelyeztetik

Forrás: https://demokrata.hu/magyarorszag/szijjarto-peter-nemzeti-erdek-az-oltas-menetenek-felgyorsitasa-339950/
https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/258119999013891

Címkék: Politika 

Kapcsolódó