Pikó nagyobb tisztaságot ígért, most pedig leszereli az előző vezetés által kihelyezett kukákat

Nem erről volt szó!

Pikó nagyobb tisztaságot ígért, most pedig leszereli az előző vezetés által kihelyezett kukákat

Sára Botond írta: A Karácsony Gergely vezette főváros leszereli Józsefvárosban a közterületi szemetesek közel felét ‼️, 518-ból 214-et.

2019-ben még polgármesterként indítottam egy konzultációt, annak eredménye az lett, hogy a lakosság 8️8 százaléka kérte új és nagyobb hulladékgyűjtők kihelyezését. Megfelelve az elvárásoknak akkor 1️40 új szemetest helyeztünk el Józsefvárosban.
Pikó András kampányában folyamatosan azt hangoztatta, hogy koszosak az utcák és azt ígérte, meg fogja duplázni a köztisztaságra fordított kiadásokat és új szemeteseket fog kihelyezni. Ezt a mai napig nem tette meg, sőt egyre rosszabb a köztisztasági helyzet, és most sem látjuk, hogy kicsit is tiltakozna Karácsony Gergely kukaleszerelő mutatványa ellen.

Polgármester úr, vegye a kezébe az irányítást és a sírás-rívás helyett képviselje a kerületiek érdekeit. Kezdeményezzen egyeztetést a főpolgármesterrel, és ha máshogy nem megy, végezze el a feladatot az önkormányzat.

A változás tehát szemmel látható: amit az előző vezetés megépített, az új lerombolja, a kerület szemetesebb lesz, a korábbi fejlesztés pedig ilyen körülmények között csak kidobott pénz lett, hiszen ha Józsefvárosnak egyszer megint normális polgármestere lesz, ezeket a kukákat ismét ki kell majd helyezni sok pénzért.

Forrás: https://www.facebook.com/sarabotond/posts/3801350256588423 https://mandiner.hu/cikk/20210120_megfelezik_a_jozsefvarosi_kukak_szamat
https://nepszava.hu/i/16/10/1/1246756.jpg

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Kapcsolódó