Kézilabda-Eb Magyarországon 2022-ben!

Világszínvonalú lesz a Népligetnél épülő kézilabdacsarnok!

Kézilabda-Eb Magyarországon 2022-ben!

Szlovákiával közösen Magyarország rendezi a 2022-es férfi kézilabda EB-t, a fejlesztést is ennek köszönhetjük.

A téma aktuális, hiszen parádésan szerepel válogatottunk! Legyőztük a brazilokat, legyőztük a németeket és karnyújtásnyira van a negyeddöntő!

🔴 Azok kedvéért, akik szerint inkább másra kellene költeni a pénzt, készítettünk egy videót, melyben 20 percben mutatjuk, hogy mi minden épült. Ez csak a töredéke, és az egészségügyi fejlesztésekkel indul a videó
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773

Az élsport, és azon belül is a csapatsport összekovácsol, erősíti a nemzeti öntudatot, a nemzetközi tornák pedig különösen "veszélyesek" a liberálisok szemében, hiszen akkor együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt szurkolunk több millióan. Ezért támadják folyamatosan a focistákat, a nemzetközi mérkőzések rendezésére alkalmas létesítményeket és természetesen a kormányt, amely támogatja a sportot, amely egyben egészséges életmódra is nevel. Természetesen még a kivitelezőket is támadják, akik megépítik a (liberális szótárban gyűjtőnéven ismert) "stadionokat", de ezt csak akkor, ha a kivitelező cég magyar tulajdonú, és főleg akkor, ha a tulajdonos neve M betűvel kezdődik

A 20 ezres befogadóképességű arénát jövőre adják át.
Íme Európa legnagyobb kézilabda arénájának látványterve" – ezzel a kommentárral tette közzé Facebook-oldalán Kocsis Máté, a Kézilabda Szövetség elnöke az alábbi (kommentben) fotókat még tavaly nyáron.

Mára már nem csak látványtervek vannak, hanem szerkezetkész a létesítmény, a munka jól halad és határidőre kész lesz.
A csarnok 20 022 fő befogadására alkalmas és a 2022-es férfi kézilabda Eb-re készül.

"A Magyar Kézilabda Szövetség büszke rá, hogy a sportág világszínvonalú otthont kap, de nem csak a kézilabda szurkolói örülhetnek, ugyanis az aréna nagy koncertek, rendezvények, kiállítások helyszíne is lesz, mindemellett pedig az összes létező teremsportág számára is megfelelő szabványokkal rendelkezik, ide értve például a kosár- és röplabdát, a jégkorongot, teniszt, és korcsolyát, de még bizonyos lovas és motoros versenyeket is"
– írta Kocsis Máté. A csarnokot a Market Építő Zrt. építi.

A pontos helyszín a népligeti buszpályaudvar mögötti terület, a Gyáli út és az Üllői út között. A fejlesztést a kormány már korábban nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánította.

📌Ehhez összesen ennyi hozzáfűzni valója van az álhírgyártóknak "Stadionépítési láz a járvány idején: a sportarénák 2020-ban is nyelték a százmilliárdokat" - Tehát az a baj, hogy a járvány ellenére a járvány előtt elindított építkezések nem álltak le, és az ott dolgozó embereket nem rúgták ki.
https://blog.atlatszo.hu/2020/12/stadionepitesi-laz-a-jarvany-idejen-a-sportarenak-2020-ban-is-nyeltek-a-szazmilliardokat/

Kapcsolódó:
🇭🇺 Óriási győzelem Németország ellen, csoportelső Magyarország a kézilabda VB-n!
https://szamokadatok.hu/Post/2728/Oriasi_gyozelem_Nemetorszag_ellen_csoportelso_Magyarorszag_a_kezilabda_VB-n
🇭🇺 A németek után a brazilokat is legyőztük!
https://szamokadatok.hu/Post/2743/A_nemetek_utan_a_brazilokat_is_legyoztuk

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-ime-a-nepligeti-csarnok-latvanyterve-fotok-2775111

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó