Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

A víruspártiak továbbra is a járványnak drukkolnak, és most már nem csak a kormányt, de a szakembereket is támadják

Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

🔴Osszátok meg minél többen, hogy minden magyar orvos, minden szakember lássa, hogy a balliberális pártok hogyan nyilatkoznak róluk!

Ez már nem vicc, ez nem politikai támadás, a két nagy nemzetellenes párt a szakembereket támadja, és a szakemberek döntéseit vonja kérdőre. Vajon mit szól ehhez a Magyar Orvosi Kamara? Szerintük rendben van a szakma ilyenfajta lejáratása?

📌 A DK szerint az orvosok meghamisítják a halálozási statisztikát, az engedélyezett orosz vakcina pedig “emberkísérlet”
Honnan jönnek a halálozási adatok? Orbántól, vagy az egészségügyi rendszerünkből? Kik dolgoznak az egészségügyi rendszerben, politikusok vagy orvosok, ápolók, egészségügyi szakemberek? A DK ezzel a kijelentésével azt állítja, hogy a koronavirus.gov.hu oldalon található halálozási statisztika hamis, csak az a gond, hogy a számokat nem a Fidesz, nem Orbán és nem is a kormánya írják oda, hanem a kórházak jelentik be azokat, az ott dolgozó orvosok, a kórházak vezetői. A számokat nevekkel, adatokkal jelentik le, tehát nem lehet letagadni egyetlen embert sem, hiszen aki nem hunyt el, az él, és az ilyen fajta manipuláció úgyis kiderülne. A DK szerint tehát több ezer ember, több ezer szakember hazudik összehangoltan. Reméljük, hogy a DK tényleg feljelentést tesz, mert akkor legalább a kormánynak nem kell feljelenteni a DK-t rémhírterjesztés miatt, a bíróság pedig igazságot szolgáltat.
A DK továbbá "emberkísérletnek" nevezte az orosz vakcina használatát, ezzel kérdőre vonták a magyar orvosok és a magyar szakemberek felkészültségét, döntéseiket kérdőre vonják, a társadalom egészségügyi rendszerünkbe vetett bizalmát rombolják.
https://szamokadatok.hu/Post/2584/Emberkiserletnek_nevezte_az_orosz_vakcinaval_valo_oltast_a_DK
A DK videója: https://www.facebook.com/dk365/videos/733871910864465
A DK posztja: https://www.facebook.com/dk365/posts/3636128656477522

📌 A Momentum szerint a Miniszterelnök “odaszólt” az OGYÉI szakembereinek, és azok politikai döntést hoztak, nem pedig szakmait.
A Momentum annyira lenézi az OGYÉI szakembereit, hogy szerintük nekik csak úgy „oda lehet szólni”, miután ők szakmai helyett politikai elvárásoknak megfelelő döntést hoznak. A Momentum tehát azt feltételezi, hogy az ott dolgozó orvosok nem a hippokratészi esküben megfogadottak szerint járnak el, és büntetőjogi felelősségük tudatában sem szakmai, hanem politikai döntéseket hoznak.
Fekete-Győr András posztja alatt érdemes elolvasni a kommenteket, ez a fajta nemtelen támadás már saját híveiknek is sok, rengeteg kritikát kapnak érte. Az emberek értetlenül állnak az ilyen nyilatkozatok előtt, hiszen látják, hogy a balliberális pártoknak csak a hatalom számít, és a hatalom megszerzésének érdekében BÁRMIRE képesek, a szó legszorosabb értelmében. Nekik az sem számít, hogy naponta 100 ember hal meg ettől a vírustól, ők a vakcinába és az orvosokba vetett bizalmat rombolják, hogy ezzel árthassanak a kormánynak, és mindannyiunknak.
https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/711377552872512

Összegezve tehát a balliberálisok csak Brüsszeli engedéllyel mentenék meg az emberek életét, annak hiányában ölbe tett kézzel néznék végig, hogy hullik a magyar. Brüsszelből nem érkezik elegendő vakcina, az orosz vakcina engedélyezését húzzák, ezt látjuk, de ők a gyógyszerlobbi érdekeit képviselve kizárnák az orosz és a kínai vakcinákat a beszerzésből, függetlenül attól, hogy ezek a készítmények jók, a világ számos országában engedélyezve vannak, több millió embert oltottak már be ezekkel a készítményekkel, és függetlenül attól is, hogy Magyarországon az oltás ingyenes, önkéntes, és most már választható is lesz. A lehetőségeink tehát nem szűkültek, hanem bővültek! Az emberek legalább fele jobban bízik az orosz vakcinában, mint a nyugatiban.

Vajon miért lobbizik a baloldal a nyugati vakcina mellett és miért ellenezi az orosz és a kínai oltást? Tegyük fel magunknak ezt a kérdést, és próbáljuk meg megtalálni erre a választ ismerve a baloldal nézeteit, prioritásait, értékrendjét, az általuk képviselt globalista szemléletet.

A Fidesz-kormányra továbbra is számíthatunk, a nemzetellenes balliberális pártokra, a Jobbikot is ide értve, továbbra sem.

ADD TOVÁBB, HOGY MINDEN ORVOS LÁSSA!

Címkék: Gazdaság  Momentum 

Kapcsolódó