Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra!

Európa tétlen - Oroszország segít! A magyar hatóság bevizsgálta és engedélyezte a Sputnik-V használatát. Emberek milliót oltották be az orosz vakcinával!

Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra!

📌 Összegezve: Magyarországon az oltás ingyenes, önkéntes és most már több gyártó készítményei közül választható is lesz. A lehetőségeink nem szűkülnek, hanem bővülnek!
📌 Közben már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra, a folyamatosan növekvő szám azt mutatja, hogy a józanul gondolkodó emberek nem a DK-ra, meg nem is a Gődény-féle sarlatánokra, hanem a szakemberekre hallgatnak egészségügyi kérdésekben.
https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/2733670460183269

Sorban állnak Oroszországban az EU "nagyjai", többek között Merkel asszonyság is, és csodálatos módon így már a DK sem kiabál "emberkísérletről", nem furcsa? Mennyire szánalmas a Gyurcsány-párt, addig, amíg Magyarország elsőként érdeklődött az orosz oltóanyag iránt, emberkísérletnek nevezték annak használatát, amikor már Merkel is tárgyal az oroszokkal, befogták fülüket-farkukat és mélyen hallgatnak.

Élő videóban tett közzé rendkívüli bejelentést a hivatalos Facebook-oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter és Szijjártó Péter nagyon hasznos találkozón vettek részt, jelentette be az orosz politikus.

Kijelentette, a Szputnyik V vakcina nagyon jó eredményeket mutat és megindult a tömeges oltás Oroszországban. Immár nyitva áll a lehetőség a magyar állampolgárok számára is, hogy megvédjék magukat a koronavírussal szemben - emelte ki Murasko.

Olyan megállapodást kötött a két fél melynek keretein belül orosz vakcinákat fognak szállítani Magyarországra - nyilatkozta.

A mai napon újabb távlatok nyílnak a két ország együttműködésében. A Szputnyik V vakcinát egyre több országban engedélyezik és a WHO-val is együttműködünk - tette hozzá Murasko.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt nyilatkozta, magyar egészségügyi és járványügyi szakemberek szoros kapcsolatot tartottak fenn orosz kollégáikkal, ezen a héten meglátogatták és megvizsgálták az orosz oltóanyagot gyártó helyszínt is.

Magyarország Oroszországból három ütemben tud nagy mennyiségű oltóanyagot vásárolni. A vonatkozó szerződést kitárgyaltuk és a magunk részéről az éjszaka folyamán aláírtuk, ezt az orosz fél is megtette - ismertette Szijjártó Péter. A szerződés részleteiről a nap folyamán tájékoztatni fogjuk a magyar nyilvánosságot - tette hozzá.

Az oltás felgyorsítása Magyarországon emberéleteket ment meg és lehetőséget ad arra, hogy az életünk hamarabb térjen vissza a normalitás mezejére és a korlátozásokat feloldhassuk - emelte ki a külügyminiszter.

🔴 Íme a DK, Gyurcsány és Gyurcsány feleségének, Dobrev Klárának a pártja. Az ő érdekük az, hogy a járvány elhúzódjon a választásig, mert szerintük minél több ember hal meg, annál biztosabb a kormányváltás, minél nehezebb a gazdaságnak, annál többen fordulnak el a kormánytól. https://szamokadatok.hu/Post/2584/Emberkiserletnek_nevezte_az_orosz_vakcinaval_valo_oltast_a_DK

Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/4893803867356972
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210122-megszuletett-a-megallapodas-orosz-vakcinakat-erkeznek-magyarorszagra

Címkék: Egészségügy 

Kapcsolódó