Ma van Donald Trump elnök utolsó hivatalban töltött napja

Thank You, Mr. Trump!

📌+Lista! Trump eredményeivel!
Azt szeretnénk, hogy mindenki Trump nagyszerű tetteire emlékezzen, és ne a balliberális álhírgyártó média által kreált démonizált képre.
Trump nem kapott Nobel-békedíjat, mint Obama, de Obamával ellentétben egyetlen háborút sem kezdeményezett, mindenkivel békre törekedett, nem akarta exportálni a demokráciát, kiváló manager volt, csak sajnos nem hagyták, hogy befejezze az elkezdett munkát.

Trump nem akarta megmondani másoknak, hogyan kell élni, Trump a saját országát építette, neki Amerika volt az első, nekünk pedig Magyarország az első!

Nekünk most lesz egy bő évünk a hazai választás előtt, hogy értékeljük a különbséget a Trump-adminisztráció és a Biden-adminisztráció között. A kontraszt hatalmas lesz, ez már látható. Az országépítő politikát az országrombolás váltja fel, a békére való törekvést az állandó belső és külső konfliktusok követik. Legyünk résen, és tanuljunk mások hibáiból.

Itt van egy lista Trump legnagyobb eredményeiről, sajnos csak angol nyelven elérhető, akit érdekel, fordítsa le Google fordítóval.
đź“ŚLink: https://www.whitehouse.gov/trump-administration-accomplishments/
Érdemes lementeni egy Word dokumentumba, mert ez egészen biztosan napokon belül el fog tűnni innen.

Egy kis ízelítő: Hasonlók a prioritások, mint az Orbán-kormányé
- 7 millió új munkahely, ez az előrejelzések háromszorosa
- Csaknem 6000 dollárral nőtt az átlagbér éves szinten - ez több mint ötszöröse a korábbi adminisztráció teljes növekedésének.
- A munkanélküliségi ráta lement 3,5 százalékra, ami az elmúlt 50 év legjobb eredménye
- 40 hónapja több a szabad állás, mint az álláskereső
- Minden eddiginél több amerikai foglalkoztatott - közel 160 millió.
- 50 éves mélypontot ért el az álláskeresők száma

Címkék: Külföld  Videók 

Kapcsolódó