A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

Egy ideje olvasóink felhívták a figyelmünket arra, hogy az "Orbán által bezárt" Index mellett létrejött második Index, vagyis az elavult "Telex" nevet viselő álfüggetlen balliberális álhírgyártó propagandalap bennünket tart "propagandaoldalnak"...
Vicces, és egyben örömteli is. Nincs annál jobb elismerés, mint amikor az ellenség foglalkozik veled, figyeli a tevékenységedet, hétről hétre követi a trendeket (a számokat, ha úgy tetszik)

Nos, a különbség csak annyi, hogy a Telex nevű álhíroldallal szemben mi nem tarhálunk, bennünket nem tartanak el sem belföldi sem külföldi szervezetek, pártok, Soros nevéhez köthető vállalkozók, mi a népszerűségünket nem hazugságokkal és műbalhékkal szereztük ("Orbán beszántotta az Indexet”, tüntetés, megható videók, k. erős képek, stb), hanem mindent önerőből, hazaszeretetből tettünk és értünk el, olvasóinkkal együtt.
Bár nem terveztük most külön bejelenteni, de akkor most zárójelben említsük meg, hogy oldalunk tagszáma meghaladta az 55 ezret, a követők száma meg az 57 ezret. Zárójel bezár.

A Telexnek azt üzenjük, hogy bár ők keményen dolgoznak azon, hogy a tényeket elferdítsék, a fontos híreket elnyomják kamuhíreikkel, a valóságot nem tudják, és sosem fogják tudni leplezni. Itt vagyunk mi, és itt van még legalább 3 millió patrióta, akik meg fogják védeni a magyar jogállamot, a magyar hazánkat. Nyugodtan költsétek mások pénzét hazugságokra, de ez a befektetés Magyarországon nem fog megtérülni.

További sikeres ellenségkeresést a civilek körében!

PS: Ha egy kicsit belegondoltok, akkor szavazót „gyártani” nem lehet, azt csak a másik oldalról lehet átcsábítani. A Fidesz szimpatizánsait becsmérelni nagyon ostoba politika! Ezt csinálja a Jobbik, a Momentum, a DK, a többi balliberális párt, és ezt csinálják a kézivezérelt médiumaik is, mint például a Telex.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2021/01/17/lajkbajnoksag-8

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Kapcsolódó