A Bagi vasútállomás fejlesztése

Országépítés, télen-nyáron

A Bagi vasútállomás fejlesztése

📌 Videó: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773
Benne további megújult állomások: Keszthely, Kaposvár, Békéscsaba, Karcag, Balatonszentgyörgy, Vác, Balatonfüred, Székesfehérvár, Nagytétény-Diósd, Gödöllő, Pécs, Pilisvörösvár, Dunakeszi, Balatonfőkajár, Tárnok, Kenderes, Zánkafürdő, Aszód, Tapolca.

(A balliberális álhírgyártó propaganda közben nyomja a "Lölő, Tiborcz, Orbán, lopás, oligarcházás" szokásos mantrát, csak miközben most újjáépül Magyarország, ezeket a hamis vádakat azok fogalmazzák meg, akik hagyták leromlani az infrastruktúrát, az egészségügyet, az oktatást, mindent...

Nem PPP, nem hitel, hanem saját hazai és (az álhírekkel ellentétben nem ellopott) saját uniós forrásból megújult Bag vasútállomása.
Kommentben elhelyezünk belső képeket is.
A fejlesztés keretén belül P+R parkoló épült, megújult az állomás épülete, megújult a vasúti pálya, felüljáró épült liftekkel, épültek magasperonok, perontetők, utastájékoztató rendszer, zajvédő falak, megújult a buszforduló, és mindezt hamarosan át is adják.
🔴 Talán többet mond minden szónál ez a videó: https://youtu.be/tjPVoAuMlgE
A kép felső felében pedig a régi állapot: Gyurcsányék "végig hazudták" kormányzásuk 8 évét, és "nem csináltak semmit" - a szó legszorosabb értelmében.

Forrás: https://youtu.be/tjPVoAuMlgE
A felújítás menete részletesen: http://www.bagfalu.hu/index.php/mav-vasuti-fovonal-korszerusitese

Köszönjük, Fidesz!
ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó