A Gyurcsány-Dobrev oligarcha klán a vírusnak drukkol, adatokat gyűjt, emberéletek ezreit veszélyeztetik

Nekik a hatalom kell. Az életünk nekik csak "aprópénz"

A Gyurcsány-Dobrev oligarcha klán a vírusnak drukkol, adatokat gyűjt, emberéletek ezreit veszélyeztetik

A balliberális ellenzék azon túl, hogy a javadat akarja (a pénzedet, az ingatlanodat, a gépkocsidat, a megtakarításodat, a cégedet, a kötvényeidet, az ékszereidet, a jogaidat) most már az életedre is tör.

🔴 Tovább folytatódik Gyurcsány Ferencék halálkampánya. Miközben az unió nem biztosít kellő mennyiségű vakcinát, Gyurcsányék azért kampányolnak, hogy Magyarország NE vegyen oltóanyagot más forrásból, ezáltal legyen több halott, amit a kormányra fognak. Nemrég még az orosz vakcinát nevezték "emberkísérletnek", aztán miután Merkel tárgyalt Putyinnal, elhallgattak. Most a kínai vakcina van terítéken. Ezek normálatlanok komolyan azt hiszik, hogy az a BIZTONSÁGOS vakcina, amit KÜLFÖLDÖN hagytak jóvá? Brüsszelben? Nekünk az a vakcina kell, amit a MAGYAR hatóság hagy jóvá, és vállal ezzel FELELŐSSÉGET.

Gyurcsány Ferencék újra meg akarják akadályozni a sikeres védekezést, ezúttal aláírásgyűjtésbe kezdenek a vakcinabeszerzés ellen – reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Demokratikus Koalíció halálkampányának a következő elemére, amelyben petíciót indítottak a kínai vakcinabeszerzés ellen. Úgy tűnik, a DK tartja magát ahhoz az elképzeléséhez, amelyet a balliberális Krekó Péter fogalmazott meg: „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

A Demokratikus Koalíció minden eszközzel akadályozza a kormány sikeres járványügyi-védekezését. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy véli, elképesztő az a felelőtlenség, amit Gyurcsány Ferenc és pártja megenged magának.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette, petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

„Mindenki tudja, hogy a járvány megoldása a vakcina. Az is egyre nyilvánvalóbb már egész Európa számára, hogy nem lehet csak a Pfizer vakcinára várni, több irányból kell beszerezni vakcinát. Azt is elmondtuk, hogy csak a magyar szakemberek engedélyével válik egy vakcina használhatóvá, sőt Orbán Viktor tegnapi rádióinterjújában újfent leszögezte: a tömeges oltás megkezdésekor minden állampolgár választhat az engedélyezett vakcinák közül, tehát senkinek sem kötelező az egyik, vagy a másik” – nyomatékosította a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Hollik hangsúlyozta: Gyurcsányék petíciója semmi mást nem szolgál, csak a járvány elleni védekezés lelassítását, mindezt színtiszta hatalomvágyból.

„Úgy látszik, Gyurcsánynak az emberélet sem drága a hatalom megszerzéséért. Szégyen!” – zárta közleményét Hollik István. A politikus arra reagált, hogy Gyurcsányék a vakcina ellen kampányolnak.

A Kormányzati Tájékoztató Központ is megerősítette: Magyarországon az oltás önkéntes, az emberek önként döntenek arról, hogy beoltatják-e magukat. „A magyar orvosok csak olyan vakcinával oltanak, amit a magyar egészségügyi hatóságok biztonságosnak ítélnek és amit Magyarországon kívül más országban is használnak. A brüsszeli beszerzésből érkező vakcinák nagyon lassan érkeznek, ha csak ezekre számítunk, akkor a korlátozásokat szeptembernél előbb nem lehet feloldani” – mutatott rá a Kormányzati Tájékoztató Központ, kiemelték: ezért a kormány azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére!

„A vakcina nem politikai kérdés, a vakcinával életeket lehet menteni. Gyurcsány Ferenc pártja felelőtlen és veszélyes játékba kezd, amikor az oltás ellen buzdít!” – zárták közleményüket.

A Fidesz külön közleményben hívta fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc életeket veszélyeztető kampányára.

„A baloldal az első vakcinaszállítmány megérkezésétől fogva az oltások ellen kampányol. Január óta világos Gyurcsány stratégiája, hiszen egy baloldali elemző elárulta: a Gyurcsány vezette baloldal célja, hogy minél hosszabb ideig tartson a járvány. Gyurcsány Ferenc a magyar emberek élete árán akarja megszerezni a hatalmat, ezért buzdít az oltások ellen. A Fidesz–KDNP egyetért a kormánnyal abban, hogy a magyar emberek minél gyorsabban juthassanak biztonságos és hatékony vakcinához, legyen az nyugati vagy keleti” – közölte a nagyobbik kormánypárt, utalva arra, hogy a balliberális

Krekó Péter, a Political Capital elemzőintézet vezetője úgy fogalmazott a Politico című brüsszeli hírportálnak, hogy „a tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket”.

Bayer Zsolt, lapunk publicistája a CitizenGO oldalán petíciót indított a baloldal halálkampánya ellen, amelynek alapját Krekó kijelentése szolgáltatta. A petíciót eddig több mint 22 ezren írták alá. Mint korábban beszámoltunk róla: a baloldal halálkampánya sajnos azonban nem csak Krekó kijelentésén érhető tetten. Az MSZP-s Korózs Lajos halálozási statisztikákat hamisított, valamint egy gyomorforgató propagandavideót is készített, amelyben azt bizonygatja egy magát mentősnek mondó nővel, hogy a tavaszi kórházkiürítések miatt tíz betegből kilenc elhunyt. Kiderült: a Korózs által bemutatott nő se nem mentőtiszt, sem pedig ápoló. Sajnos hosszan lehetne folytatni a sort, a Jobbik a koronavírus elleni vakcinák körüli bizonytalanságot próbálta politikai tőkévé kovácsolni, Szabó Tímea pedig a kormány oltási tervéről és az oltásokról hazudozott az ATV-n az elmúlt napokban.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/tovabb-folytatodik-a-gyurcsany-ferencek-halalkampanya-9234599/
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1597329010465444
Az oligarchák adatgyűjtő, oltásellenes felhívása: https://www.facebook.com/dk365/posts/3622749731148748

Címkék: Politika 

Kapcsolódó