Többen dolgoztak decemberben, mint egy évvel ezelőtt!

Orbán Viktor tartotta a szavát

Többen dolgoztak decemberben, mint egy évvel ezelőtt!

Orbán Viktor ismét beváltotta korábban tett ígéretét.
A válság mélypontján 100 ezer ember veszítette el munkahelyét, főleg a vendéglátóiparban. A Miniszterelnök azt mondta, hogy "Annyi munkahelyet fogunk létrehozni, amennyit a koronavírus elpusztít”

A legfrissebb adatok alapján Orbán Viktor beváltotta ígéretét, mert már többen dolgoztak decemberben, mint egy évvel ezelőtt, a járvány előtt! Miközben a baloldal azt hazudta, hogy 1,5 millió ember veszítette el munkahelyét, miközben ők ingyenpénz osztásával kampányoltak és soha be nem váltható választási ígéretekkel a járvány ellenére is a védekezést gátolva a 2022-es választásra készültek, a kormány tette a dolgát.

Munkahelyteremtő bértámogatás, munkahelyvédő bértámogatás, fejlesztési források, adóelengedés, adócsökkentés, járulékcsökkentés, képzési programok és még sok minden más áll e remek eredmény mögött. (részletek a forrásnál megjelölt cikkben)

Közben sikerült visszaépíteni a 13. havi nyugdíjat, adómentessé tenni a 25 év alattiak bérét az átlagbér erejéig, bevezetni minden idők legnagyobb családtámogatási, otthonteremtési és otthonfelújítási programját, fejleszteni az egészségügyet, az oktatást, ötszörösére emelni az orvosok- és háromszorosára az ápolók bérét.

🔴 Az ipari termelés már 3,5 százalékkal meg is haladta a járvány előtti szintet. https://szamokadatok.hu/Post/2656/Hoppa_Az_ipar_mar_jobban_teljesit_mint_a_virus_elott
🔴 Ezek meg a közeljövőben létrejövő új munkahelyek egy része, a bejelentett beruházások listája. A lista messze nem teljes, de igyekeztünk összegyűjteni minél több ilyen hírt.
https://szamokadatok.hu/Post/2640/Ujabb_150_munkahely_most_Jaszberenyben

KÖSZÖNJÜK!

🔴 Ezt hazudta közben a hataloméhes, magyarellenes DK, azaz Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára: https://szamokadatok.hu/Post/1489/Igy_mukodik_a_balliberalis_agymosas

Forrás, részletek: https://szamokadatok.hu/Post/2677/A_gazdasagvedelmi_akcioterv_eredmenyei_szamokban
https://mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/01/15/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-januar-15
https://szamokadatok.hu/Post/2695/Orban_Viktor_jon_a_teljes_jovedelemado-mentesseg_25_ev_alatt
https://szamokadatok.hu/Post/2692/Az_egeszsegugy_nem_uzlet_hanem_nemzeti_ugy
https://szamokadatok.hu/Post/2385/Jelentos_beremelest_kapnak_2021-ben_a_haziorvosok_is
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773

Címkék: Megélhetés 

Kapcsolódó