A baloldal azt hazudja, hogy a kormány csak a "Fideszes" településeket segíti

Ez hazugság! A kormány minden települést fejleszt és anyagilag segít, függetlenül attól, hogy kormánypárti vagy orbánfóbiás vezetése van

A baloldal azt hazudja, hogy a kormány csak a "Fideszes" településeket segíti

A baloldal azt hazudja, hogy a kormány csak a "Fideszes" településeket segíti. Ez hazugság!
A kormány minden települést fejleszt és anyagilag segít, függetlenül attól, hogy kormánypárti vagy orbánfóbiás vezetése van.

🔴Egyetlen képen nem tudunk mindent bemutatni, ezért készítettünk egy 20 perces videót, melyben a települések és a fejlesztés nevét feltüntetve mutatjuk be a valóságot. Aki még nem látta, nézze meg, és ossza meg!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773

Most pedig lássuk az újabb 6 fejlesztést!

📌 1. Elkészült az orvosi rendelő és aszfalt burkolatot kapott a Csokonai utca Mernyén!

Witzmann Mihály írta: Az orvosi rendelő egy 50 millió forintos területfejlesztési támogatásból valósulhatott meg. Nehéz szülés volt, de megérte! A projekthez már évekkel ezelőtt sikerült forrást találni, de a megvalósításig vezető utat sok akadály nehezítette. Igazán boldog vagyok, hogy végre elkészült!
A Csokonai utca a Magyar Falu Program támogatásának köszönhetően, teljes hosszában kapott aszfalt burkolatot. Jáger Róbert polgármester úr azt is elmondta, hogy az itt lévő ingatlanok így nem csak értékesebbé, de kelendőbbé is váltak a fejlesztés révén.
Egyeztettünk a kerékpárút és a bölcsőde építéséről is, amelyre a közelmúltban szintén sikerült pályázati támogatást találnunk.
Köszönöm a meghívást és szeretettel gratulálok a mernyeieknek!

Forrás: https://www.facebook.com/witzmannm/posts/2826440854298957

📌 2. Új falubusszal lett gazdagabb Jásd.

Ovádi Péter írta: A Magyar Falu Program keretében sikeresen pályázott falubuszra Jásd, amelyet a mai napon vehetett át Győri Tünde polgármester asszony és Jakab Ferdinánd falugondnok.
A 2021-es költségvetés az eddigieknél is nagyobb forrást nyújt a vidéki Magyarország fejlesztésére. Hajrá Falvak!

Forrás: https://www.facebook.com/ovadipeter/posts/3584746278311769

📌 3. Elkészült a milliárdos beruházás az Ipari Parkban Pápán.

A Juhar utca teljes körű megújítása és a Kopja utca meghosszabbítása, egészen az elkerülő útig, összesen több mint 1,1 milliárd forintba került.

Jó hír, hogy annak ellenére, hogy lényegesen többe került a beruházás, mint azt körülbelül 4-5 évvel ezelőtt, a pályázat benyújtásakor kalkulálták, a pápai önkormányzatnak nem kellett mélyen a zsebébe nyúlnia. - Annak idején nem lehetett látni az építőipari robbanást, a jelentős áremelkedéseket, így az akkor kalkulált összegeknél - nemcsak Pápán - a kivitelezés végül sokkal többe került. Ehhez nyújt segítséget a magyar állam az úgynevezett ráemeléssel, átvállalva a felmerült többletköltségeket - mondta el Kovács Zoltán országgyűlési képviselő a helyszínen. A pápai önkormányzat eredetileg 800 millió forintot nyert el a beruházásra, amely végül mintegy másfélszer annyiba került, ezt a 400 milliót a kormányzat kiegészíti. Nem ez az egyetlen ilyen projekt, a Téglagyári út mentén zajló jelentős építkezések is jóval többe kerülnek, mint amennyiről szól a támogatási összeg. Eredetileg mintegy 1,8 milliárd forintosra saccolták a teljes kivitelezést, melyet 1,4 milliárddal egészít ki a kormányzat. Vannak további projektek is, amelyek többlet forrást igényelnek, ezek esetében is a kormányzathoz fordul az önkormányzat.

Forrás, további képek és részletek: https://www.infopapa.hu/hirek/olvas/elkeszult-a-milliardos-beruhazas-az-ipari-parkban-2021-01-06-113651

📌 4. Átadták a kibővített bölcsődét Gyömrőn

Dr. Szűcs Lajos írta: Átadtuk a kibővített bölcsődét Gyömrőn – gratulálok a gyömrőieknek!
(Fotó: Signal TV)

Forrás, további képek: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3520533671402903&id=466043650185269&__xts__%5B0%5D=68.ARCM8iVx9tAt78gO4-jN08W95wgPvFrNG4qLCfyMsCtUR3rPMoqyxt4PK2PRklH_6ypcKAEVeK3sEw9b5uARCXq-RrJUUepW8d7M0VI_aiU821938lj7GbCEll1XpnO6p8BoziXJa9ZnsNgiirLyimahs-qp9JzfF-88ISWXoxVC9mrVzeITF6j1MAv8fy5pk4ErV260RgA9xeQZS1D-F2183PzrD8uTKNHZgo61NBPGk3U4yXUT0qO9AiKOul9NEqZ2dW5XYMf_-f4EeSs8KhYlKHwQK_lEnz6QQBjGhsBh8OfgSE0&__tn__=K-R

📌 5. ÁTADTÁK A MEGYEI IPARKAMARA MÓRAHALMI KÉPVISELETI IRODÁJÁT

A járványhelyzet miatt virtuális eseményen adták át a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mórahalmi képviseleti irodáját 2021. január 11-én hétfőn. Az István király út 1. szám alatti, önkormányzattal közösen felújított épületben a járványügyi helyzet javulását követően intézhetik a kamarai ügyeket a város és térségének vállalkozásai.
A rendezvényen dr. Kőkuti Attila, a kamara elnöke elmondta, hogy kulcsfontosságúnak tartja a vállalkozásokkal való kapcsolattartást, melyet a jövőben a most Mórahalmon átadott, immáron ötödik vidéki kamarai iroda is segít majd. A városban és térségében mintegy 1500, a gazdasági önkormányzatnál nyilvántartott vállalkozás, és több mint 50 önkéntes kamarai tag van. Az ő munkájuk mellett az önkormányzat tevékenységét támogatva dolgoznak majd közösen a térség gazdaságának fejlesztésén – tette hozzá.
Az átadáson részt vett Nemesi Pál, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa, a kamara korábbi elnöke, aki kiemelte, hogy a koronavírus miatt kialakult nehéz helyzetből való kilábalásban az együttműködéseknek kiemelt szerepe lehet. A kamara a megyében több mint 32 ezer vállalkozással áll kapcsolatban, ami sokat segíthet abban, hogy olyan végpontként működjön, ahol a vállalkozások egyeztethetnek a napi, aktuális problémákról, megoldásokról, valamint a jövőképről. A kormánybiztos kifejtette: a jó minőségű együttműködés, az önkormányzattal, a kamarával és a vállalkozásokkal a 2021-27-es uniós fejlesztési ciklus miatt meghatározó a jövő szempontjából.

Forrás: https://www.morahalom.hu/hu/reszletek/atadtak-a-megyei-iparkamara-morahalmi-kepviseleti-irodajat

📌 6. megújult a Mayer Lajos utca Győrben

Dr.Dézsi Csaba András írta: Nem tétlenkedünk 2021-ben sem. Ma átadtuk a Mayer Lajos utca 150 méter hosszan teljesen felújított szakaszát. Mert számunkra nem csak a belváros fejlődése a fontos.
Szívügyünk Győr

Forrás, további képek:
https://www.facebook.com/drdezsicsabaandras/posts/436499794385081

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó