72 óra alatt 25 millió új felhasználója lett a Telegram Messengernek

Amiről tilos beszélni Facebookon, azt meg lehet beszélni máshol!

72 óra alatt 25 millió új felhasználója lett a Telegram Messengernek

Trump jogtalan letiltása és a Parler közösségi hálózat a GooglePlay és az AppStore általi ellehetetlenítése miatt emberek millió hagyják el a Twittert, a Facebookot, az Instagramot és térnek át a titkosított és cenzúramentes Telegram Messengerre. A nagy balliberális techcégek öngólt lőttek, hiszen eddig minden kapcsolattartás az ő platformjukon történt, mindent tudtak rólunk, szokásainkat, kedvenceinket, ismerőseinket, vásárlási szokásainkat és természetesen politikai nézeteinket is. Ennek most részben vége lesz.

A Facebookot el nem hagyva mi is alternatív csatornákon építjük a második, harmadik hídfőnket. Oldalunk megjelent a HunDub közösségi hálózatban, az ismerőseinkkel való kapcsolattartást pedig mi is átvittük a Telegramra. nincs többé tabu téma, tabu csak itt van, a cenzúrázott balliberális világban, melynek napjai meg vannak számlálva (szerintünk) Minden birodalomnak van kezdete, virágkora és bukása, ami elkerülhetetlen! Az elmúlt hetek Egyesült Államokbeli ijesztő eseményei azonban számunkra azt üzenték, hogy lépni kell, azonnal.

Minden politikust arra bíztatunk, hogy a közösségi hálózatokban található oldalaik MELLETT hozzák létre saját statikus weboldalaikat is, és a feltölteni kívánt tartalmat onnan linkeljék a Facebookra, vagy a weboldalon való megjelenés mellett tegyék fel a Facebookra. Minél közelebb van a választás, annál több oldalt fognak letiltani, korlátozni, elnémítani, és nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a korábban megosztott tartalom elvesszen. A Parler példája mutatja, hogy az összes mobilalkalmazás a Google és az Apple kezében van, és BÁRKIT és BÁRMIT kikapcsolnak különösebb indok nélkül. A statikus weboldalakat és a patrióta médiánkat nem tudják irányítani, az ott tárolt információ biztonságban van.

Itt letilthatnak, de politikai nézeteinket nem tudják befolyásolni.
Nem félünk, és a végsőkig harcolni fogunk azért, hogy Magyarország maradjon magyar ország.

Mindenki dolgozzon ki saját részére B, C, és D tervet!
Most még nem késő! A Facebookot önként ne hagyjuk el, a harc jelenleg itt folyik, de ha letiltanak, nem kerülhetünk szorult helyzetbe.

Kövessétek HunDub oldalunkat!https://bit.ly/2LE6PsB
Weboldalunk címét pedig mentsétek el a kedvencekhez:https://szamokadatok.hu/

ADD TOVÁBB!

Forrás:https://sputniknews.com/science/202101121081744029-telegram-messenger-gets-25mn-new-users-in-last-72-hours-founder-says-/
https://szamokadatok.hu/Post/2660/Ok_dontik_el_hogy_mirol_szabad_beszelni
https://szamokadatok.hu/Post/2650/Vegleg_torolte_a_kozel_89_millio_kovetovel_rendelkezo_Donald_Trump_fiokjat_a_Twitter

Címkék: Kettős mérce  Média 

Kapcsolódó