Ők döntik el, hogy miről szabad beszélni!

Letiltották a Parler nevű közösségi oldal mobilalkalmazását. 10 millió konzervatív amerikai felhasználót némítottak el. Ha nem az övék a rendszer, akkor blokkolják

Ők döntik el, hogy miről szabad beszélni!

🔴 Számok a HunDub oldalon. Kövessetek itt is! Ha a kommunista cenzúra törli az oldalunkat a Facebookon, ott folytatjuk
HunDub: https://bit.ly/2Xupxpo
Weboldalunk: https://www.szamokadatok.hu/

Összehangolt támadást indítottak a konzervatív vélemények és a szólásszabadság ellen a nagy tech cégek. Mindent blokkolnak, törölnek, letiltanak vagy csak "finoman" csökkentik a megjelenését, ami nekik nem tetszik. Mára teljesen egyértelművé vált, hogy a nagy tech cégek az egyik politikai oldal kezében vannak, ezzel gyakorlatilag átvették az uralmat a világon.

Onnan lehet tudni, hogy kikkel állnak szövetségben ezek a monopol helyzetbe került, és másokat elnyomó cégek, hogy az összes létező kamujogvédő szervezet, a balliberális pártok, politikusaik, álhírgyártó propagandagépezetük mélyen hallgat erről és nem ítélik el a cenzúrát, a szólás- és véleményszabadság ilyen durva csorbítását. Akkor is hallgattak, amikor az ukrán hadsereg tüzet nyitott saját, keleten élő, ám más politikai beállítottságú állampolgáraira (az ukrán vérengzés 14 ezer emberéletet követelt), akkor is hallgattak, amikor a blm és az antifa terroristái embereket öltek, boltokat fosztottak ki, erőszakra buzdítottak, rasszista és keresztényellenes nyilatkozatokat tettek és rettegésben tartották az embereket, akkor is napokig hallgattak, amikor Kölnben szilveszterkor pár éve több száz német nőt erőszakoltak meg (tudjuk kik...), és akkor is csendben voltak, amikor több tucat államba importálták a "demokráciát", Moammer Kadhafi kivégzését pedig élőben közvetítették.

Mindent tudnak rólunk, tudják hogy mit kedvelünk, kiket ismerünk, ismerik politikai nézeteinket, vásárlási szokásainkat, kedvenc sorozatunkat, bankkártya adatainkat, összes jelszavunkat, összes adatunkat, és ezekell vissza is élnek, ahogy azt a jelek mutatják. Miután letiltották a még hivatalban lévő amerikai elnököt, blokkolták Biden fiáról kiszivárgott terhelő hírek és fotók terjedését, ezzel jelentősen befolyásolva a választás kimenetelét. Mindent és mindenkit letiltottak a választás előtt, aki Trumpot támogatta, most már a mezei felhasználókhoz is eljutottak, hiszen egy közösségi oldal mobilalkalmazását tiltotta le a Google, az Apple és az Amazon, ezzel ellehetetlenítve annak letöltését és frissítését, és így súlyosan korlátozzák a szólásszabadságot.

Mire számíthatunk 2022-ben, meg már idén is? Szerintünk Magyarországot még durvább támadások fogják érni. Tisztában vagyunk vele, hogy egy szép napon a mi oldalunkat is törlik majd, ezért alternatív megoldásokat keresünk. Azon túl, hogy minden adatunk, cikkünk, képünk elérhető a védett, https://www.szamokadatok.hu/ weboldalon, regisztráltunk a HunDub közösségi oldalra is. Jelenleg ez a rendszer instabil, fejletlen, de bízunk abban, hogy fejlesztői tökéletesíteni fogják.

Magyarországon is érzékeljük a Facebook és a Google cenzúráját, hiszen a Google simán törölte a PestiSrácok Youtube csatornáját, a Twitter törölte az About Hungary kormányzati oldalt, A Facebook folyamatosan letiltja a kormánypárti felhasználókat de már a minisztereket is korlátozzák, legutóbb épp Varga Judit oldalát fojtották el, előtte Nagy István Agrárminiszter oldalát tiltották le.

Szerencsére választási rendszerünk stabilabb, átláthatóbb, biztánságosabb, mint az amerikai. Magyarországon nem lehet elcsalni a választást, de a szavazóhelyiségek védelmét meg kell majd erősíteni, mert a baloldal mindenre képes, előre fogják gyártani a csalásról szóló kamuvideókat, ahogy azt Borsodban is tették a krumpliosztással, amiről kiderült, hogy a Jobbik kamuvideója volt. Legszívesebben az orosz választási rendszert vezetnénk be, erről egy teljes cikket írtunk korábban, érdemes megnézni. Minden szavazóhelyiség be van kamerázva, a kamerák képe online követhető, az urna pedig egyben egy szkenner is, ami azonnal továbbítja az adatokat a választási központba, így nem lehet utólag manipulálni, és több szelvényt sem lehet egyszerre bedobni.

Az ellenzék egészen biztosan követelni fogja a levélszavazás vagy az ügyfélkapuval való távszavazás bevezetését abban bízva, hogy tudnak majd csalni, de ilyen nem lesz! Reméljük.

📌 Részletesebben az említett cenzúráról: https://www.origo.hu/nagyvilag/20210110-cenzura-a-techcegek-reszerol-a-kozossegi-mediaban.html
📌 Az orosz szavazási technika
https://szamokadatok.hu/Post/2254/Ismerve_az_amerikai_valasztasi_rendszert_nezzuk_milyen_a_korrupt_sotet_diktatori_orosz_rendszer

Címkék: Média  Vélemény 

Kapcsolódó