Végleg törölte a közel 89 millió követővel rendelkező Donald Trump fiókját a Twitter

Liberális véleménydiktatúra

Végleg törölte a közel 89 millió követővel rendelkező Donald Trump fiókját a Twitter

⛔️ A balliberális diktatúra szintet lépett: Már nem cenzúrázza, hanem Végleg törölte a közel 89 millió követővel rendelkező Donald Trump fiókját a Twitter, közben azt javasolja, hogy kövessük Biden és Obama oldalait.

Mi ez, ha nem politikai ellehetetlenítés, nyomásgyakorlás, beavatkozás a választási rendszerbe, erőszakos véleménydiktatúra és cenzúra? Korábban már a Facebook és az Instagram is letiltották az elnököt. https://szamokadatok.hu/Post/2643/Meghatarozatlan_idore_zarolta_Donald_Trump_oldalat_a_Facebook_es_az_Instagram

Ez az "demokráciának" csúfolt diktatúra, amit Magyarországon a baloldal is képvisel: befogják mindenkinek a száját, aki másképp látja a világot. Ha a még hatalomban lévő amerikai elnökkel ezt meg merték tenni, akkor ne legyen semmi kétségünk afelől, hogy Orbán Viktor, Magyarország Kormánya, Varga Judit, Szijjártó Péter és a többi magyar kormányzati oldalt is le fogják tiltani, törlik, elnémítják a választás előtt illetve a választás után.

Ne legyenek illúzióink afelől sem, hogy ha a moslék hatalomra kerül, mindenkit "földönfutóvá" tesznek, aki ki meri nyitni a száját. Ők beszélnek demokráciáról, szólásszabadságról, szabad sajtóról, emberi jogokról, közben már most mindenkit letiltanak saját Facebook oldalaikon, azokat is, akik csak kérdést tesznek fel.

Gondolkozzatok, magyarok! Ilyen országot szeretnétek, ahol rettegni kell, és ahol nem szabad kritikát megfogalmazni? Mi nem!

Hajrá Fidesz! 🇭🇺
Hajrá Orbán Viktor! 🇭🇺
Hajrá Magyarország! 🇭🇺

Soha többé kommunisták! Senki ne támogassa a jelenlegi ellenzéket, mert ők ennek a diktatórikus rendszernek a hazai képviselői!

Az index így fogalmaz:

"A Twitter úgy döntött, hogy végleg felfüggeszti Donald Trump fiókját az alapelvei megsértése miatt.

A mikroblog-szolgáltató egy blogposztban a a távozó amerikai elnök legutóbbi két tweetjével indokolta a döntést. Az egyikben Donald Trump arról írt, hogy annak a csaknem 75 millió embernek, aki rá szavazott, a jövőben is „hatalmas” hangja lesz, és hogy semmilyen formában nem fogják őket „méltatlanul, tisztességtelenül” kezelni őket. A másik arról szól, hogy nem fog elmenni a megválasztott elnök, a demokrata Joe Biden január 20-i beiktatására. A Twitter szerint mindezt a washingtoni Capitoliumon szerdán kitört, négy halálos áldozatot követelő zavargások tükrében kell értékelni, amikor a Trump-hívek behatoltak a szövetségi törvényhozás épületébe, a két tweet pedig

SÉRTI A MIKROBLOG-SZOLGÁLTATÓ ALAPELVÉT AZ ERŐSZAK DICSŐÍTÉSÉNEK A TILALMÁRÓL.

Donald Trumpnak 88,7 millió követője volt a Twitteren. Nem a hivatalos amerikai elnöki fiókról, hanem a @realdonaldtrump hashtagen elérhető személyes fiókját függesztették fel, amelynek jelenleg egyetlen üzenete sem elérhető a nyilvánosság számára. A mikroblog-szolgáltató felhasználásai feltételei szerint ha egy felfüggesztett fiók tulajdonosa új fiókot nyit, azt a fiókot automatikusan felfüggesztik, szóval Donald Trumpot gyakorlatilag örökre kitiltották.

Szerdán a Twitter egyszer már felfüggesztette 12 órára a távozó amerikai elnök fiókját. A mikroblog-szolgáltatót évek óta szólítják fel arra, hogy lépjen, és törölje a felületéről Donald Trumpot, a többi között azért, mert elnökként többször szította a hangulatot és fenyegetőzött erőszakkal, legutóbb például a 2020. május 25-én rendőri intézkedés közben megölt fekete férfi, George Floyd halála után indult tüntetéshullám alatt is.

A távozó amerikai elnök egyik fia, Donald Trump, Jr. teljes tébolynak nevezte a Twitter döntését az apja fiókjának a végleges felfüggesztéséről.

Az orwelli 1984-ben élünk. Amerikában megszűnt létezni a szólásszabadság – tweetelte. "

Címkék: Média 

Kapcsolódó