Amikor már végképp nem tudnak mibe belekötni

A 444-nél teljesen elgurult a gyógyszer!

Amikor már végképp nem tudnak mibe belekötni

A balliberális álhírgyártó propaganda 10 éve nyomja a hazugságot, hogy nem épül kórház, készítettünk egy videót, amiben bemutattuk a valóságot, több tucat kórházat és több száz orvosi rendelőt gyűjtöttünk össze (és ez még mindig csak a töredéke), erre jön a következő szint: Ok, épül, de csúnya!

Erre már tényleg nehéz olyat írni, ami ne sértené a cenzúrázott Facebook balliberális, a normalitást elhallgattatni próbáló alapelveit. Ti szívtok vagy piáltok munkaidőben? Komolyan az a gond, hogy az épület pont úgy néz ki, mint a látványterv? Talán nem ez lenne a természetes, hogy a látványterv pont olyan, mint amilyen a valóság lesz? Talán nem ti lennétek az elsők, akik vernék az asztalt, ha az épület egy picit is eltérne a látványtervtől? Talán A Fidesz vagy Orbán hagyják jóvá a terveket? Szerintetek Budának nincs építésügyi szakhatósága, főépítésze akik az engedélyeket elbírálták és kiadták? Szerintetek nem készült hatástanulmány, az épület nem több száz magasan képzett szakember (nem bérfirkász!) összehangolt munkájának az eredménye?

10 éve nyomjátok az álhíreket, az utóbbi 1 évben meg minden határon túlmentetek. A teljesség igénye nélkül felsorolunk párat:
"Romokban az egészségügy, nem épül kórház, nincs orvos, nincs ápoló, nincs WC papír, román, 20 éve lebontott laktanyákban készült fotókat adtok ki magyar kórházként, nincs szappan, félig összevarrt hasú betegeket tettek ki a kórházból, 35 ezer beteget tettek utcára, nincs maszk, használt maszkot kapnak az orvosok, nincs meleg víz, stb stb stb."

Kivétel nélkül mindegyikről kiderült, hogy mocskos, fizetett álhírek, lebuktatok, sajtóperek sorozatát veszítettétek el és "az éj leple alatt" sunnyogva teszitek ki a helyreigazításokat, most meg jöttök azzal, hogy szerintetek a 21 milliárd forintból megújuló kórház, és annak új tömbje csúnya? Van baj, nem kevés!

Ha majd egyszer kórházi ápolásra szorultok, és ebben a "csúnya" kórházban mentik majd meg az életeteket, akkor jusson eszetekbe az a sok rágalom, amivel degradáljátok a magyar orvosok, a magyar ápolók munkáját és járatjátok le a magyar egészségügyi rendszert 10 éve! Jusson eszetekbe azt is, hogy hol volt a nyelvetek, amikor Gyurcsányék kórházakat zárattak be, orvosokat és ápolókat rúgtak ki ezerszámra, amikor 600 milliárdot vontak el az egészségügytől, amikor 16 000 aktív kórházi ágyat számoltak fel, amikor bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, amikor Gyurcsány hatástalan vakcinákat árult egy ciprusi offshore céggel, és amikor a kórházakat eladták a Hospinvestnek. Na arról a helyről kellene a nyelveteket és a fejeteket végre kihúzni!

Forrás:
📌 A Számok videója, melynek elején bemutatjuk a kórházakat, a videó további részében pedig több száz orvosi rendelőt és egyéb fejlesztéseket. Benne van a Budai Irgalmasrendi kórház is.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773
📌 Korábbi cikkünk a Budai Irgalmasrendi Kórházról
https://szamokadatok.hu/Post/2061/Oktatasegeszsegugyezok_-_Figyelem
📌 Gyucsányék vakcina-biznisze
https://szamokadatok.hu/Post/2602/2006_-_a_nagy_vakcina-biznisz_eve
📌 További egészségügyi fejlesztések:
https://szamokadatok.hu/egeszsegugy
📌 A balliberális álhírgyártó propaganda címlapot nem látott helyreigazításai
https://szamokadatok.hu/Post/1210/Cikkek_melyek_elkerultek_a_cimlapot_avagy_a_liberalis_propaganda_hazugsagai_es_lebukasa
📌 A magyar egészségügy fejlesztése, beleértve a béremeléseket is.
https://szamokadatok.hu/Post/2385/Jelentos_beremelest_kapnak_2021-ben_a_haziorvosok_is

A 444 zavarodott cikke: https://444.hu/2021/01/08/merenylet-buda-ellen

Címkék: Média  Oktatás 

Kapcsolódó