Ha 22-ben hatalomra kerül a baloldal, mindenki fizetni fog

Ki így, ki úgy, de mindenkinek fájni fog. (további cikkek és videók a leírás végén)

Ha 22-ben hatalomra kerül a baloldal, mindenki fizetni fog

ūüĒī Vide√≥: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/686019302081248

√öjabb r√©szletek der√ľltek ki a baloldal korm√°nyprogramj√°b√≥l.
Ad√≥emel√©sek, √ļj ad√≥k, ingatlanad√≥, 25% SZJA, csal√°di ad√≥kedvezm√©ny √©s otthonteremt√©si t√°mogat√°s elt√∂rl√©se, rezsi √°remel√©s, √©s m√©g ki tudja mi! A diplom√°s fiatalok fizetni fognak, de a szakmunk√°sok is, mindenki fizetni fog, aki dolgozik, igyekszik, tanult. Ezt nem is titkolj√°k, ezzel kamp√°nyolnak, akkor gondoljanak bele, hogy mi lenne a val√≥s√°g!!!

Arr√≥l nem sz√≥l a f√°ma, hogy a dolgoz√≥kt√≥l elvett p√©nzzel mi lesz, azt nem adj√°k oda SENKINEK, teh√°t ha valaki esetleg ma minim√°lb√©rt keres, √©s azt hiszi, hogy a baloldal hatalomra ker√ľl√©se ut√°n neki majd t√∂bb p√©nze lesz, akkor T√ČVED.

√öj ad√≥k kivet√©se √©s az ad√≥rendszer √°talak√≠t√°sa k√∂vetkezik abban az esetben, ha megnyerik a v√°laszt√°sokat egy √©v m√ļlva ‚Äď fejtett√©k ki a baloldali p√°rtvezetŇĎk. Ingatlanad√≥t, vagyonad√≥t vezetn√©nek be, de a tervek k√∂z√∂tt szerepel a szem√©lyi j√∂vedelemad√≥ megemel√©se, a t√°rsas√°gi ad√≥ √°tszab√°sa √©s emel√©se is.

‚Äď A ‚Äěprogressz√≠v‚ÄĚ j√∂vedelemad√≥ bevezet√©se csak a kezdet lenne, azt k√∂vethetn√© a vagyonad√≥ ‚Äď nyilatkozta az ATV-nek Fekete-GyŇĎr Andr√°s azt k√∂vetŇĎen, hogy a baloldali p√°rtok kedden k√∂z√∂s posztban √°lltak ki a k√∂z√∂ss√©gi oldalaikra. A Momentum eln√∂ke r√©szletekbe nem bocs√°tkozott, annyit eml√≠tett, hogy a sort az ingatlanad√≥val kezden√©, majd j√∂hetn√©nek az emel√©sek, √°talak√≠t√°sok. A parlamenten k√≠v√ľli balliber√°lis p√°rt vezetŇĎje nem √°rul zs√°kbamacsk√°t, mivel 2018-as programjukb√≥l m√°r kiolvashat√≥ volt, hogy cs√∂kkenten√©k a k√©t-, illetve h√°romgyerekeseknek ny√ļjtott csal√°di ad√≥kedvezm√©nyt. A Momentum √°ltal favoriz√°lt k√©t- vagy t√∂bbkulcsos szem√©lyij√∂vedelemad√≥-rendszer szint√©n az egykori MSZP‚ÄďSZDSZ-korm√°nyok idej√©n volt hat√°lyban. A p√°rt programja szerint a jelenleg egys√©ges 15 sz√°zal√©kos szja-kulcs helyett a brutt√≥ √∂tsz√°zezer forint feletti fizet√©sek eset√©n 25 sz√°zal√©kos lenne az ad√≥ m√©rt√©ke.

‚Äď Az, aki tehetŇĎsebb, igenis t√∂bbel hozz√° fog j√°rulni a k√∂z√∂sh√∂z ‚Äď erŇĎs√≠tette meg Szab√≥ T√≠mea a t√∂bbkulcsos ad√≥rendszer terv√©t. A P√°rbesz√©d t√°rseln√∂ke √°ltal elmondottakat a szocialista Kunhalmi √Āgnes is megism√©telte, aki m√©lt√°nyos k√∂ztehervisel√©srŇĎl besz√©lt. Az ATV H√≠rad√≥j√°nak Vadai √Āgnes DK-aleln√∂k azt nyilatkozta; a t√°rsas√°gi ad√≥ rendszer√©t is fel√ľlvizsg√°ln√°k. A milli√°rdos Gyurcs√°ny Ferenc vezette p√°rt k√©pviselŇĎj√©nek √°ll√≠t√°sa szerint ezzel tudn√°nak elmozdulni az ‚Äěoligarcharendszer‚ÄĚ felsz√°mol√°s√°nak ir√°ny√°ba. Jakab P√©ter, a Jobbik vezetŇĎje a kommunista diktat√ļr√°t id√©zŇĎ javaslatot szellŇĎztetett meg, szerinte egyes nagyv√°llalkoz√≥kkal szemben a vagyonelkobz√°s jelenthet megold√°st, melyet 99 sz√°zal√©kos rendk√≠v√ľli k√ľl√∂nad√≥ form√°j√°ban k√≠v√°n megval√≥s√≠tani. Jakab nem t√©rt ki arra, hogy mi t√∂rt√©nne azokkal, akik az √°ltala oligarch√°nak kiki√°ltott tulajdonosok √ľzemeiben dolgoznak.

Ad√≥emel√©s mellett √°llt ki Szekeres Imre is. Lapunk is besz√°molt r√≥la, hogy a Gyurcs√°ny‚ÄďBajnai-korm√°nyok honv√©delmi minisztere az iparŇĪz√©si ad√≥ lefelez√©s√©t sem tartja helyesnek, de a korm√°ny √°ltal h√°rom sz√°zal√©kkal lesz√°ll√≠tott j√°rul√©kkulcsot is vissza√°ll√≠tan√°, ezzel n√∂velve a j√∂vedelmeket terhelŇĎ j√°rul√©kokat. A baloldal egy√©bk√©nt konzekvensen az ad√≥emel√©s p√°rtj√°n √°ll, amellett, hogy korm√°nyz√°suk idej√©n n√∂velt√©k t√∂bbek k√∂z√∂tt az √°f√°t √©s a rezsid√≠jakat is, buk√°suk ut√°n, m√°r 2011-ben is magasabb szja-t k√∂veteltek. A javaslat elŇĎad√≥ja m√°r kilenc √©vvel ezelŇĎtt is Szekeres Imre volt, aki a t√∂bbet keresŇĎket √©s a v√°llalkoz√°sokat sarcolta volna meg.

Akkor is folytatjuk az ad√≥cs√∂kkent√©st, ha a baloldalnak ez k√≠nt okoz ‚Äď nyilatkozta lapunknak a jobboldal ad√≥politik√°j√°r√≥l T√°llai Andr√°s. A p√©nz√ľgyminiszter helyettese √∂sszefoglalta, a 2021-es √©v is k√∂nny√≠t√©sekkel indult itthon: janu√°r elsej√©n 22 sz√°zal√©kponttal, √∂t sz√°zal√©kra cs√∂kkent az √ļj lak√°sok √©rt√©kes√≠t√©s√©nek √°f√°ja, √©s az illet√©ket is elt√∂r√∂lt√©k a csokos lak√°sokn√°l, emellett az iparŇĪz√©si ad√≥ cs√∂kkent√©se is k√∂nnyebb√© tette mintegy nyolcsz√°zezer v√°llalkoz√°s helyzet√©t, tov√°bb√° cs√∂kkent a kisv√°llalati ad√≥ is.

Kor√°bban is √ļj ad√≥k kivet√©s√©t hirdett√©k meg

A baloldal m√°r 2019-ben is azzal kamp√°nyolt, hogy egyes, √°ltaluk kiv√°lasztott csoportokat k√ľl√∂nad√≥kkal s√ļjtanak majd. A Tiborcz-ad√≥nak nevezett ingatlanad√≥ bevezet√©s√©rŇĎl az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sok √≥ta annyit tudni, hogy ‚Äěk√©sz√ľl a jogszab√°ly‚ÄĚ. A fŇĎpolg√°rmester √ļjraind√≠t√°si ad√≥nak nevezett iparŇĪz√©siad√≥-emel√©s√©t pedig az iparkamar√°k tiltakoz√°sa ut√°n a korm√°nyzat sem t√°mogatta. M√≠g a fŇĎv√°ros a munk√°t ad√≥ c√©gek terheit n√∂velte volna, a korm√°nyzat szerint az jelent seg√≠ts√©get, ha ezeket a terheket cs√∂kkentik, hogy a v√°llalatok meg tudj√°k ŇĎrizni a munkahelyeiket. A korm√°ny emellett janu√°rt√≥l rendelettel tiltotta meg az √∂nkorm√°nyzatoknak, hogy ad√≥t emeljenek.

Forr√°s: https://magyarnemzet.hu/belfold/adoprest-iger-a-baloldal-9194273/

ūüďĆ Gyurcs√°ny demokr√°ci√°ja
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/249457833198024
ūüďĆGyurcs√°ny√©k 6 pontos terve r√©szletesen.
https://szamokadatok.hu/Post/2625/Gyurcsanyek_jarvanyhelyzetben_is_csak_a_hatalomra_gondolnak
ūüďĆMire k√©sz√ľlnek a balliber√°lisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
ūüďĆA baloldal bŇĪnlajstroma: a lista NEM TELJES!
https://szamokadatok.hu/Post/2351/Megszolalt_a_DK-s_Varju_eladositas_ugyben
ūüďĆVide√≥: kik √°llnak a zavarg√°sok m√∂g√∂tt
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/4073656395984833
ūüďĆVide√≥: A Gyurcs√°ny-Dobrev kl√°n
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710
ūüďĆVide√≥: Gyurcs√°ny fenyeget√©sei
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/976997042726059
ūüďĆVide√≥: Milyen az ide√°lis demokr√°cia Gyurcs√°ny√©k szerint?
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/384251776141379
Videó: A Jobbikkal szövetkezett a baloldal, korábban náciknak nevezték a Jobbikot. Az elvtelenség koalíciója mindent bevet a hatalom megszerzéséért.
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/934196223790953
ūüďĆVide√≥: Ezt mondta Dobrev Kl√°ra a dolgoz√≥ magyar emberekrŇĎl. Szerinte a k√©tkezi munk√°sok nem kellenek.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/878025836274864
ūüďĆVide√≥: Sz√°mok a T√©nyekben: Mindenkit letilt a DK
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/358053292242820
ūüďĆVide√≥: Gyurcs√°ny√©k korm√°nyz√°sa
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
ūüďĆVide√≥: √ćgy vert√©k le a megeml√©kezŇĎket Gyurcs√°ny korm√°nyz√°sa idej√©ben.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
ūüďĆVide√≥: √ćgy s√©rtegeti a baloldal a magyarokat.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
ūüďĆVide√≥: A baloldal "teljes√≠tm√©nye" a j√°rv√°ny elsŇĎ hull√°m√°ban
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3335953163089582

Címkék: Adó  Baloldali rombolás  Család  Megélhetés 

Kapcsolódó