Rendkívüli jogrenddel való visszaélés Újpesten

Munkában a moslékkoalíció!

Rendkívüli jogrenddel való visszaélés Újpesten

Újpest-Káposztásmegyeriek írták:
Eladják az Újpesti Víztorony melletti 4800 m2 területű beépítetlen fás-füves gondozott területet, ahol az elmúlt években – a tavalyit leszámítva- minden májusban az ingyenesen látogatható Családi Napi programok zajlottak. A jelenleg közparkként funkcionáló sík, bekerítetlen terület közvetlen szomszédságában helyezkedik el Újpest emblematikus épülete a jelenleg használaton kívüli Víztorony. Információk szerint, a jelenleg még önkormányzati tulajdonban lévő területen bevásárlóközpont, vagy akár több száz lakás épülhet a park helyén.

A terület elvileg nem is a kerület, hanem a Főváros tulajdona, magyarul a kamuzöld Karácsony Gergely adja el, Déri meg tapsol hozzá.

Ezzel szemben mit mondott Déri a választás előtt? Idézzük: “Nekem elsődleges célom az, hogy a zöld környezetünk megmaradjon. És nem is csak megmaradjon, hanem növeljük! És nem hiszem, hogy az emberek többsége azt szeretné, hogy itt minden beton legyen!”

Bevettétek, kedves baloldali szavazók? Vagy annyira nektek nem fontos a zöldterület, csak ezzel kampányoltatok, mert ez olyan trendi? Jó betonozást!

Forrás: https://www.facebook.com/ujpest.kaposztasmegyeriek/posts/4920914724617527
Videó, amiben Déri "fűt-fát" ígér:
https://www.facebook.com/deritibor.momentum/videos/415703279087935
Több tucat önkormányzati ingatlan kerül eladásra, itt van a lista: https://www.bfvk.hu/ingatlan-es-ingosag-kinalat/

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Kapcsolódó