Egyszerű összefüggés: Minél többen dolgoznak, annál kevesebb a bűncselekmény!

Egyszerű összefüggés: Minél többen dolgoznak, annál kevesebb a bűncselekmény!

A baloldal a demagóg ingyenpénz javaslatával a dolgozók számát csökkentené, a bűnözők számát növelné! Ezen képességüket már demonstrálták 2002 és 2010 között, ugyanis a munkanélküliséget sikerült 5,8 százalékról 11,2 százalékra növelniük, ezzel párhuzamosan a regisztrált bűncselekmények száma is nőtt közel 10 százalékkal. Az összefüggés érthető, hiszen aki nem dolgozik, annak nincs pénze, és azok között, akiknek nincs pénzük mindig akad olyan, aki ezt törvénytelen módon akarja "orvosolni"

Ezzel szemben a polgári kormány 10 év alatt 11,2 százalékról 3,5 százalékra csökkentette a munkanélküliséget, a regisztrált bűncselekmények száma pedig harmadára csökkent. A szigorodó törvények, a három csapás törvény, a csökkenő adók, a családtámogatási elemek munkavégzéshez kötésével, a gazdaság beindításával egyre többen dolgoznak, és egyre kevesebben törik a fejüket bűnözésen. Mivel egyre többen dolgozunk és fizetünk adót, ezért az adók mértéke folyamatosan csökken, és a jövőben is csökkenni fog, persze csak akkor, ha újra megválasztjuk a Fideszt 2022-ben.

Mivel csökkent a bűncselekmények száma, így a rendőrség is hatékonyabban tud dolgozni, hiszen így egy esetre sokkal több idejük, erőforrásuk van, nőtt a felderített esetek aránya, nőtt a rendőrség tekintélye és visszatartó ereje is.

Mi egy egészséges, törvénytisztelő, munakaalapú társadalomban szeretnénk élni, ahol mindenkinek megvan a maga helye és szerepe, ezért dolgozunk, ezért szerkesztjük oldalunkat is, ahol minden egyes nap kiállunk a magyar nemzeti érdekekért!

ADD TOVÁBB!

Forrás:
A foglalkoztatottak száma: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qlf021h.html
Munkanélküliségi ráta: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qlf027b.html
A regisztrált bűncselekmények száma: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_zji001b.html
Ingyenpénz helyett munka: https://szamokadatok.hu/Post/2137/Ingyenpenz_helyett_tisztesseges_munkat_es_novekvo_bereket
https://szamokadatok.hu/Post/1901/Ismet_ingyenpenzt_osztogatna_a_baloldal_ket_talan_legdilettansabb_politikusa
https://szamokadatok.hu/Post/2418/Egy_csokorba_szedtuk_a_baloldal_napvilagot_latott_es_reszben_mar_bevezetett_adoemelesi_sarcolasi_terveit

Címkék: Bűnözés 

Kapcsolódó