Újabb terrortámadás: Autós hajtott gyalogosok közé Németországban, Trierben

Újabb terrortámadás: Autós hajtott gyalogosok közé Németországban, Trierben

A balliberális álhírgyártó média mindig azt mondja, hogy egyedi esetről van szó, meg "ez csak egy kiragadott hír", a terrorcselekmények megnövekedett számát közben nem képesek megindokolni, attól pedig végképp elhatárolódnak, hogy nevén nevezzék a dolgokat, és kimutassál a migráció és a terrorizmus közötti összefüggést. Az elkövető személyéről mindig azt nyilatkozzák, hogy "egy férfi" volt és még végképp se részletezik az elkövető személyével kapcsolatos köztudott tényeket.

Csokorba szedtük az elmúlt évek legnagyobb terrortámadásait. Mi nem akarunk ilyen világban élni, Magyarország Kormánya mindent megtesz annak érdekében, hogy ez elkerülje országunkat, de ehhez a mi támogatásunkra is szükségük lesz.

Bárki bármit mond: a balliberális “Willkommenskultur” megbukott, ott nincs terror, ahol polgári kormány van hatalmon, és a nemzeti érdekek vannak előtérben a globalista érdekekkel szemben. Azok az államok, melyek felrúgták a Schengeni egyezményt és kontrollálatlan emberáradatot zúdítottak saját országaikra, még sokáig fognak szenvedni a “szeretett és szabadon választott” politikusaik ámokfutása miatt. Ezek olyan hibák, melyeket demokratikus úton kijavítani nem lehet, közben a baloldal a jelenséget "álproblémának" nevezi...

📌 A képen a következő 6 terrortámadás szerepel:

❗️Autós hajtott gyalogosok közé Németországban, Trierben
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201201-autos-hajtott-gyalogosok-koze-nemetorszagban
❗️Lángokban Párizs, rendőröket lincselnek
https://www.origo.hu/nagyvilag/20201128-parizs-tuntetes.html
❗️Berlini terror: 12 halott, 49 sebesült
https://www.origo.hu/nagyvilag/20161219-karacsonyi-tomegbe-hajtott-egy-teherauto-berlinben.html
❗️Nizzai terror: 84 halott, 180 sebesült
https://www.origo.hu/nagyvilag/20160715-nizzai-merenylet-terrortamadas-franciaorszag.html
❗️Charlie Hebdo, 12 halott, 11 sebesült
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200902-parizsi-verengzes-megkezdodik-szerdan-a-tortenelminek-igerkezo-per.html
❗️Kölni szilveszter, 662 megalázott nő.
https://www.origo.hu/nagyvilag/20161202-11-honap-alatt-ket-embert-iteltek-el-szexualis-buncselekmeny-miatt-a-szilveszteri-kolni-tamadok.html

📌 Terrortámadás Nizzában...
Sajnos ezzel számolni lehetett Macron elnök kijelentése miatt, miszerint a vallási karikatúrák beleférnek egy demokrácia szólásszabadságába. A Charlie Hebdo Erdoganos címlapja is olaj volt a tűzre. Egy terrorista 3 embert megkéselt, egy 70 éves nőnek levágta a fejét. A rendőrök meglőtték és életveszélyes sérüléssel került műtőbe. A személyéről még nincs információ, ám a hatóságok terrortámadásnak minősítették az esetet.

📌 Szijjártó Péter üzenete:
Európa, ébresztő!
Kezdenek elszabadulni a szélsőséges, keresztényellenes, a hagyományos európai értékeket és a hagyományos európai életformát megsemmisíteni akaró ideológiák, csoportok és személyek.
Egy tanár lefejezése, gyilkosság a templomban, a szent pápa szobrának meggyalázása...Mi jön még?
Vagy minek kell még jönnie, hogy egyes döntéshozók végre észhez térjenek?
Európa, ébresztő! Ne hagyjuk magunkat!
Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/210415507117674
Videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/382036789652610

📌 Varga Judit üzenete:
Elég volt az álszentségből! Elég volt abból, hogy miközben Nyugat-Európában egymást érik a terrortámadások, az antiszemita atrocitások, e közben a nyugat-európai politikusok a magyar és lengyel jogállamisággal kelnek és fekszenek, ahelyett, hogy megvédenék a saját állampolgáraikat. Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak. Az európai politikusoknak végre a valódi kérdésekkel kellene foglalkozniuk, végre az európai emberek és a keresztény Európa védelmében kellene fellépniük. Mindezt addig, amíg még nem késő! Magyarországra számíthatnak.
Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828545370497724

📌 Összefoglaló évszámokkal:
Több száz áldozatot követeltek az elmúlt évek terrortámadásai

Harminckét terrortámadást hiúsítottak meg a francia hatóságok Emmanuel Macron elnökségének kezdete óta, vagyis az elmúlt több mint három évben. Az államfő erről abban a két héttel ezelőtti beszédében adott tájékoztatást, amelyben a terror elleni harcát hirdette meg. Az újabb terrortámadás kapcsán felelevenítjük az elmúlt öt év legjelentősebb terrortámadásait Franciaországban.

❗️2015. január 7-én két terrorista hatolt be a Charlie Hebdo szatirikus lap szerkesztőségébe, a támadásban 12 embert megöltek és 11-et megsebesítettek. Egy harmadik támadó agyonlőtt egy rendőrt a főváros egyik déli elővárosában, majd másnap egy kóser élelmiszerboltban túszokat ejtett, akik közül négyet megölt. A Charlie Hebdo elleni támadást az al-Kaida terrorszervezet vállalta magára.

❗️2015. április 19-én egy algériai férfi támadást tervezett Párizs külvárosában, két villejuifi templom ellen. Megölt egy nőt, akinek az autóját el akarta rabolni, de saját magát is lábon lőtte, véget vetve terveinek.

❗️2015. június 26-án a Lyonhoz közeli Saint-Quentin-Fallavier-ben az Iszlám Állam szervezethez köthető francia állampolgárságú férfi lefejezte főnökét, majd egy gázgyárba hajtotta teherautóját, abban bízva, hogy robbanást fog előidézni. Áldozata fejét egy gyár kerítésén találták meg.

❗️2015. augusztus 21-én egy géppisztollyal, automata pisztollyal és késsel felfegyverkezett, 26 éves marokkói lövöldözni kezdett az Amszterdam és Párizs között közlekedő Thalys expresszvonaton Belgium területén, hárman megsebesültek. A férfit két szabadságos amerikai katona és egy diák dulakodás után ártalmatlanná tette.

❗️2015. november 13-án este Párizs hat pontján – többek között a Stade de France stadionnál és a Bataclan koncertteremnél – követtek el összehangolt terrortámadást, amelyben összesen 130 ember vesztette életét.
Európa egyik legsúlyosabb terrorcselekményének elkövetőjeként az Iszlám Állam terrorszervezet jelentkezett.

❗️2016. június 13-án a Párizstól mintegy ötven kilométerre fekvő Magnanville településen egy férfi az otthonában meggyilkolta a helyi rendőr parancsnokot és annak szintén a rendőrségen dolgozó feleségét. Az elkövető, akit a kommandósok a helyszínen megöltek, nem sokkal korábban fogadott hűséget a terrorszervezetnek.

❗️2016. július 14-én a nizzai tengerparti sétányon mintegy harmincezren nézték a nemzeti ünnepet lezáró tűzijátékot. A tunéziai származású elkövető egy teherautóval belehajtott a tömegbe, és megpróbált minél több embert halálra gázolni. Mielőtt az elkövetővel végeztek a hatóságok, a merénylő 86 embert gyilkolt meg.

❗️2016. július 26-án két 19 éves férfi kegyetlen módon, torkát átvágva ölte meg a 85 éves Jacques Hamel papot a Rouen melletti Saint-Étienne-du-Rouvray katolikus templomában, miután túszokat ejtve berontottak a reggeli misére.

❗️2017. április 20-án egy terrorista tüzet nyitott egy rendőrbuszra a Diadalív közelében, a Champs-Élysées sugárúton. Egy rendőr meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült. A merénylőt agyonlőtték. A támadást az Iszlám Állam vállalta magára.

❗️2017. június 19-én a 31 éves elkövető a párizsi Champs-Élysées sugárúton szándékosan belerohant az autójával egy rendőrségi furgonba. A járműben több fegyver és robbanóeszköz volt, az ütközésben csak a támadó halt meg. Az Iszlám Állam jelentkezett elkövetőként.

❗️2017. augusztus 9-én az algériai elkövető hajtott autójával francia katonák közé Párizs Levallois-Perret nevű elővárosában, hat katona megsérült, közülük hárman súlyosan.

❗️2017. október 1-én egy tunéziai terrorista a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarnál halálra késelt két nőt. A támadót a helyszínen agyonlőtték a járőröző katonák.

❗️2018. március 23-án a marokkói születésű, de francia állampolgárságú elkövető a dél-franciaországi Carcassonne-ban lévő otthona előtt először megállított egy gépkocsit, rálőtt a vezetőjére és utasára, egyikük meghalt. Ezután a carcassonne-i kaszárnya közelében kocogó rendőrökre lőtt – egyiküket megsebesítette a vállán –, majd a közeli kisváros, Trèbes szupermarketjéhez hajtott, ahol túszokat ejtett. Két embert megölt, majd a rendőrök közbelépésére a túszok többségét elengedte.

Arnaud Beltrame, a csendőrség 44 éves alezredese önként vállalta, hogy a támadóval marad az utolsó túsz elengedéséig. Lakdim őt is halálosan megsebesítette. A merénylőt a francia csendőrök lelőtték, amikor megrohamozták a szupermarketet.

❗️2018. május 12-én egy csecsenföldi születésű, de nyolc éve francia állampolgárságú férfi késelt meg öt embert Párizs belvárosi negyedében, az operaház közelében. A merénylő válogatás nélkül rontott neki késsel a járókelőknek, egy embert megölt és négyet megsebesített.

❗️2018. december 11-én Chérif Chekatt a strasbourgi karácsonyi vásár látogatóira nyitott tüzet, öt embert megölt, többeket megsebesített.

❗️2019. május 24-én Lyonban csomagba rejtett pokolgép robbant fel egy pékség közelében. Tizenhárman sebesültek meg. A 24 éves elkövető algériai volt.

❗️2019. október 3-án a 45 éves Mickael Harpon rendőrségi informatikus konyhakésekkel gyilkolta meg négy kollégáját, három rendőrt és egy civil alkalmazottat a párizsi rendőr-főkapitányságon. A támadót a helyszínen agyonlőtték.

❗️2020. január 3-án Párizs külvárosában, Villejuifben egy terrorista megkéselt három embert, egyikük belehalt sérüléseibe. A hatóságok terrorizmussal kapcsolatos ügyként kezelték a támadást.

❗️2020. április 4-én a délkelet-franciaországi Romans-sur-Isere városban egy szudáni gyilkos ámokfutást hajtott végre, hét embert késelt meg, ketten életüket vesztették.

❗️2020. szeptember 25-én egy pakisztáni gyilkos egy hentesbárddal megsebesített két embert a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap volt párizsi szerkesztőségének közelében.

📌 A liberálisok 10 fő hazugsága:

- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- A liberalisok harcolnak a GYEREKEK jogaiért, de betelepítik azokat, akiknek a jogrendszere megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak, és támogatják az abortuszt is.
- A liberalisok harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a NO-GO zónákat a nyugat-európai országaikban, így létrejön egy "állam" az államban.
- A liberalisok ANTISZEMITIZMUSSAL vádolják Magyarországot, miközben rászabadítják az európai zsidóságra a zsidógyűlölő illegális bevándorlók millióit.
- A liberalisok harcolnak VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról, de nem tűrnek más véleményt, kirekesztő módon megbélyegeznek másokat (náci, rasszista, homofób, kirekesztő senki az, aki velük nem ért egyet)
- A liberalisok harcolnak a szexuális kisebbségek extra jogaiért, miközben Európába hívják azokat, akik finoman szólva nem osztják ezeket a nézeteket
- A liberalisok harcolnak EMBERI MÉLTÓSÁGÉRT, miközben habzó szájjal démonizálják, gyalázzák, a velük nem egyező véleményt megfogalmazó embereket.
- A liberalisok harcolnak ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT, de kizárólag a deviánsok, az idegen kultúrájú emberek esélyeit veszik figyelembe, az őslakos európaiakkal szemben.
- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT, de az európai értékek közé már nem számítják bele a keresztény kultúrát, a hagyományos családmodellt, a nemzeti identitást, a hazaszeretet, a valódi sajtószabadságot.

Magyarországot megvédjük! A magyar emberekkel senki sem fogja ezt tenni!

Egységben az erő!
Hajrá FIDESZ-KDNP!
Magyarország maradjon magyar ország!
Add tovább!

Forrás: https://szamokadatok.hu/Post/2201/A_mai_Franciaorszagi_esemenyek_margojara
https://magyarnemzet.hu/kulfold/tobb-szaz-aldozatot-koveteltek-az-elmult-evek-terrortamadasai-8825405/
‼️ Kunhalmi szerint ez csak álprobléma. Videó.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/812306252943146
‼️ Körvonalazódik a betelepítés valódi oka: https://szamokadatok.hu/Post/2397/Korvonalazodik_a_betelepites_valodi_oka
‼️ Brüsszel minden szerződést felrúgot, a hatalom érdekében mindent beáldoznak. https://szamokadatok.hu/Post/2318/Brusszel_vs_Magyarorszag_NEM_a_zsarolasra
‼️ Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó