Hazaszeretetről és nemzeti érdekekről beszél az, aki évtizedeken keresztül elárulja a magyarokat

(Dobrev és a baloldal bűnlajstroma a cikk végén. A lista NEM TELJES!)

Hazaszeretetről és nemzeti érdekekről beszél az, aki évtizedeken keresztül elárulja a magyarokat

‼️ Az alábbi cikk elolvasása előtt javasoljuk ennek a videónak a megtekintését:
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710

Azért a pofátlanságnak nincs határa a DK-ban! Hazáról, nemzeti érdekekről beszélnek azok, akik rémisztő képződményeknek nevezték a fehér, heteroszexuális magyar embereket, akik megduplázták az államadósságot, akik megduplázták és történelmi mértékűre, 12 százalékra emelték a munkanélküliséget, akik eladósították devizában az országot és a magyar családokat, akik lenullázták a családtámogatási és az otthonteremtési rendszerünket, akik rablóprivatizációval eladtak mindent, ami értéket képviselt, és mindent, ami stratégiai szempontból is fontos volt nemzetünknek, így a közműcégeket, az erőműveket, a gáztározókat, a MÁV-Cargo-t, és még sok minden mást. Nemzetról beszél az, akik nemmel kampányoltak a határon túli magyarok ellen 2004-ben, akik nem szavazták meg a honosításról szóló törvényt 2010-ben, és akik nem szavazták meg a 2020-as év Nemzeti Összetartozás évének nyilvánítását sem.

Hazaszeretetről beszél az a nő, aki évek óta Brüsszelben azért kampányol, hogy Magyarországot büntessék meg, vegyék el a pénzünket, alázzanak meg minket, és hazaszeretetről beszél az a nő, akinek pártja rémhíreket és álhíreket terjeszt, ezzel nehezíti országunk és nemzetünk járvány elleni védekezését. és végezetül hazaszeretetről, magyar nemzeti érdekekről beszél az a Dobrev Klára, akinek a férje nyíltan kimondta, hogy "nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit"...

Gyomorforgató ez a photoshoppolt Dobrev-poszter, nagyon megerőltető számunkra, hogy ne jöjjön fel az ebéd ilyen képek láttán.

"Nem fogják elhinni, 2020 végét írjuk, és a hazaszeretet, nemzet, országméltóság, tisztelet szavakat használja friss FB-posztjában Gyurcsány Ferenc házas-, és üzlettársa, Dobrev Klára. Magyar zászlóval! Azért nem Gyurcsányékról lenne szó, ha nem kerül oda a sorba az egó szó is.

A poszton, amelynek képi tálalásához Dobrev Klárán annyit dolgozhattak a Photoshopban, mint az őszödi beszéd után a Nap-kelte propagandistái Gyurcsány Ferenc mentegetésén, más őrületek is szerepelnek a szövegben.

Kérjük olvasóinkat, hogy keressék elő nyugtatójukat, a nyugalom megzavarására alkalmas böszmeségek következnek, egyenesen a Szemlőhegyi Szemkilövető rezidenciáján foganva:

„Hogy lehet nagy dolgokat véghez vinni, egy nemzetet naggyá tenni, hogy lehet mások tiszteletét kiérdemelni? Talán hatalommániával, vagy zsarolással? Nem, egyikkel sem. De mindkettő elegendő ahhoz, hogy egy ország maradék méltóságát és jelentőségét elveszítse. Orbán most gőzerővel éppen ebbe az irányba viszi Magyarországot. Miközben a miniszterelnök az Unió ellen vívja önérdekű csatáit, egyáltalán nem zavarja, hogy magyarok millióit hagyja magára. A válság kellős közepén, amikor a halottaink száma 150 felett jár, családok mennek tönkre, emberek egyik napról a másikra veszítik el munkájukat, vagy épp rettegnek attól, mit hoz a holnap, nem látunk mást, csak egy magát hadúrnak képzelő ember fékezhetetlen egója vívja értelmetlen harcát. Ami most a szemünk előtt zajlik, az legkevésbé sem az ország érdeke. Egy ország figyeli elképedve, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni. Hazafinak hiszi magát, csak éppen az emberek szolgálata hiányzik belőle!”

Nos, egó: Dobrevék fékezett habzású egójába már idén is belefért, hogy rátenyereljenek egyeztetés előtt a választókörzetek jó részére, a többi ellenzéki pártot becsicskítva. A nemzetet a Fletó-féle bizniszkomcsik sosem akarták naggyá tenni, ellenben – idézzük fel Kovács László politikáját – látványosan mertek kicsik lenni. A hatalommánia 2006-tól 2009-ig utcai harcokban, kordonnal zárt Parlamentben, állandó kifütyülésben mutatkozott meg, a zsarolásról eszünkbe jut a pillanat, ahogy férjeura Gyurcsány az SZDSZ segítségével beült Medgyessy székébe, s a magát hadúrnak képzelő embert Magyarországon a rendszerváltás után mintha csak Gyurcsány Ferencről rajzolnák.

A tanulság: ha az ember életvitelszerűen összebútorozik Gyurcsány Ferenccel, előbb-utóbb eltanulja tőle a gát nélküli hazudozást.

Brüsszelben persze erre vevők"

Szégyelje magát Dobrev, a DK, a rasszista Bíró mellé állt teljes baloldal az összes megtévesztett szimpatizánsukkal, álhírgyártó lakáj propagandamédiájukkal, brüsszeli haverjaikkal együtt. Nem fogjuk hagyni, hogy Dobrev Magyarországon alapítson magának "új hazát". Ez nem vicc, ilyen posztot is közzétett nemrég, hogy ő az 1000 éves közös hazánk helyett valamilyen új hazát akar magának alapítani azon a földön, amit apáinktól örököltünk és melyet gyermekeinknek fogunk átadni.

Nem fogsz te itt új hazát alapítani! Ezt jól jegyezd meg!

📌 Forrás: https://drot.info/rovat-4/dobrev-klara-hazaszeretetrol-es-nemzetrol-papol
📌 Dobrev és a baloldal bűnlajstroma:
https://szamokadatok.hu/Post/1949/Nem_tamogatom_a_balliberalisokat_mert_
📌 Dobrev "új hazát" akar alapítani.
https://szamokadatok.hu/Post/1976/Gyurcsanyek_itt_akarnak_maguknak_uj_hazat_teremteni
📌 Dobrev gyomorforgató posztja. Akit még nem tiltott le, írja meg neki a véleményét. Kevés ilyen ember van, mert a demokrácia, a tolerancia, a szólásszabadság jegyében még azokat is tiltja, aki csak kérdezni mer tőle.
https://www.facebook.com/dobrevklara/posts/3486337121442458
📌 Videó: Lássuk mennyire "demokratikus" ez a DK és ez a Klára! https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/358053292242820

1. Menj az oldalára: facebook.com/dobrevklara
2. Írj egy kommentet (ha még nem vagy letiltva)
3. Figyeld meg, hogy hány percen belül fog letiltani.
4. Kommentben írd meg nekünk, hogy már korábban letiltott, vagy most tiltott le
5. Oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen részt vehessenek a Számok “Dobrev Klára” demokrácia-kísérletében.
6. (ráadás) Használd a megfelelő hangulatjeleket is

Gyerünk, honfitársak! Lássuk a valóságot! Ezek ha kormányra kerülnek, pontosan így fognak az életben is "letiltani" és "földönfutóvá tenni" mindenkit!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó