Istenes Bencének és követőinek üzenjük!

A család az bizony család! Apa, anya, gyerekek az összetevői

Istenes Bencének és követőinek üzenjük!

(Tágabb értelemben véve nyilván a nagyszülők, az unokatestvérek, a nagynénik, a nagybácsik, és a többiek is)

Furcsa volt számunkra egy házas, kétgyerekes családapa oldalán látni azt a bizonyos posztot. Bizonyára vannak munkaköri elvárások, és ezzel a külföldi tulajdonú, balliberális eszméket propagáló munkáltatójának próbált megfelelni a népszerű (?) celeb.

A gyerekek egészséges fejlődésének és jogainak biztosítása elengedhetetlen! Akik ezt másképp látják, gondoljanak vissza, hogy őket ki szülte, milyen családban nőttek fel. Nem kívánhatják egyetlen gyermeknek sem azt, amit ma olyan hevesen lájkolgatnak, mert az olyan "trendi", mert ők ettől lesznek olyan "nyitottak", "modernek", "felvilágosultak", "igazi demokraták". Nyugodtan alapítsanak ilyen "családot" a liberálisok, csak a gyerekeinket hagyják békén! Ez a piros vonal, ebből sosem fogunk engedni!

Mi addig is maradunk a hagyományos családnál, ahol az anya nő, az apa férfi, és vannak gyerekek, akiket szeretetben és boldogságban nevelünk fel egészséges felnőttekké. Gyermekeinket munkára, tiszteletre, jogkövető magatartásra neveljük, hogy a jövőben ők vigyék tovább az általunk apáinktól örökölt tudást, tapasztalatot, munkát. Nekünk a családunk, tágabb értelemben véve pedig a nagy családunk, Magyarország az első!

Nem fogunk behódolni holmi balliberális trendeknek csak azért, hogy valakinek megfeleljünk 😊

Erről van szó: https://www.facebook.com/istenesb/posts/4726709280732753

Címkék: Politika 

Kapcsolódó