Körvonalazódik a betelepítés valódi oka

A balliberálisok örökké tartó hatalmat akarnak kiépíteni saját maguk részére. Hogy is hívják ezt? Diktatúra?

Körvonalazódik a betelepítés valódi oka

Az Európai Bizottság migrációs terve szerint a fogadó országoknak "meg kell teremteniük a migránsok teljeskörű politikai részvételi lehetőségeit". Magyarul szavazati jogot kell kapniuk!

Első körben azokat, akik nem akarják betelepíteni a migránsokat, megbélyegzik, azok nem jogállamok, vezetőik nyilván korruptak és autokraták.
Ha valamilyen úton-módon, zsarolással, fenyegetéssel mégis rájuk erőszakolják a kvótákat, akkor jön a következő lépés: nem vagy jogállam, ha nem tartod el ezeket az embereket! Az nem számít, hogy a saját országod állampolgárai generációkon át dolgoznak reggeltől estig, hogy megteremtsék a megélhetéshez szükséges anyagiakat, hadd jöjjenek olyan emberek, akik egy büdös vasat sem adóztak még az EU-ban, sem kultúrájukban, sem szokásaikban nem illeszkednek és nem is akarnak beilleszkedni az európai emberek közé, de nekik bizony jár majd a lakás, a fix fizetés, a szociális juttatások anélkül, hogy dolgoznának. A számlát persze a munkába járó és adót fizető európai emberek fizetnék, mert ez olyan demokratikus, nem?

Ha ez is megvan, akkor jöhet a harmadik lépcső: nem vagy jogállam, ha nem adsz ezeknek az embereknek szavazati jogot. Kukába az alaptörvényeddel, alkotmányoddal, jogszabályaiddal, nem számít, hogy ők nem beszélik az országod hivatalos nyelvét, nem tisztelik annak törvényeit, szokásait, hagyományait, nem számít semmi: a lényeg, hogy meg kell adni nekik a szavazati jogot, hogy segítségükkel örökre bebetonozzák hatalmukat a balliberális pártok. Ha nem adod meg - nem vagy jogállam, és ha végig viszik a költségvetést, meg persze ha Orbán Viktor és a lengyelek nem vétóznának, akkor ott lenne a zsarolási mechanizmus. Nem adjuk oda a saját pénzedet addig, amíg nem leszel "jogállam", azaz nem adsz ezeknek az embereknek szavazati jogot.

Nem titok, hogy azok az népek, akiket a "fejlett nyugat" tárt karokkal vár, jellemzően nagy családokban élnek, egy két évtized, és könnyen többségbe kerülhetnek. Lesz egy durván megosztott társadalom, minden téren megosztott: kultúra, vallás, származás, szokások, értékek, stb stb. Hogyan kell ilyen társadalomban választást nyerni? Hát pofon egyszerű! Össze kell ugrasztani a különböző társadalmi csoportokat, majd a többség mellé kell állni, és borítékolható a győzelem.

Egy homogén társadalomban ez a fa ék egyszerűségű trükk nem bevethető, hiszen ha nincsenek éles ellentétek, akkor marad az egyes pártok, erők valódi teljesítménye alapján való megítélés, a választáson az a párt vagy oldal fog győzni, melyet a homogén társadalom a saját maga kormányzására legalkalmasabbnak tart.

Ez a módszer nem új, évszázadok óta alkalmazzák, neve oszd meg és uralkodj, azaz divide et impera. Korábbi cikkünket a módszer Magyarországi alkalmazásáról a cikk végén helyezzük el.

Korábbi írásunk:
Bárki bármit mond: a balliberális “Willkommenskultur” megbukott, ott nincs terror, ahol polgári kormány van hatalmon, és a nemzeti érdekek vannak előtérben a globalista érdekekkel szemben. Azok az államok, melyek felrúgták a Schengeni egyezményt és kontrollálatlan emberáradatot zúdítottak saját országaikra, még sokáig fognak szenvedni a “szeretett és szabadon választott” politikusaik ámokfutása miatt. Ezek olyan hibák, melyeket demokratikus úton kijavítani nem lehet.

Terrortámadás Nizzában...
Sajnos ezzel számolni lehetett Macron elnök kijelentése miatt, miszerint a Mohammed karikatúrák beleférnek egy demokrácia szólásszabadságába. A Charlie Hebdo Erdoganos címlapja is olaj volt a tűzre. Az Iszlám szerint viszont a próféta ábrázolása "istenkáromlásnak" számít és halálbüntetés jár érte. Egy terrorista 3 embert megkéselt, egy 70 éves nőnek levágta a fejét. A rendőrök meglőtték és életveszélyes sérüléssel van éppen a műtőben. A személyéről még nincs információ, ám a hatóságok terrortámadásnak minősítették az esetet. Szemtanuk szerint az elkövető Allahu Akbar kiáltással gyilkolt.

Szijjártó Péter üzenete:
Európa, ébresztő!
Kezdenek elszabadulni a szélsőséges, keresztényellenes, a hagyományos európai értékeket és a hagyományos európai életformát megsemmisíteni akaró ideológiák, csoportok és személyek.
Egy tanár lefejezése, gyilkosság a templomban, a szent pápa szobrának meggyalázása...
Mi jön még?
Vagy minek kell még jönnie, hogy egyes döntéshozók végre észhez térjenek? Európa, ébresztő!
Ne hagyjuk magunkat!
Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/210415507117674
Videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/382036789652610

Varga Judit üzenete:
Elég volt az álszentségből! Elég volt abból, hogy miközben Nyugat-Európában egymást érik a terrortámadások, az antiszemita atrocitások, e közben a nyugat-európai politikusok a magyar és lengyel jogállamisággal kelnek és fekszenek, ahelyett, hogy megvédenék a saját állampolgáraikat. Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak. Az európai politikusoknak végre a valódi kérdésekkel kellene foglalkozniuk, végre az európai emberek és a keresztény Európa védelmében kellene fellépniük. Mindezt addig, amíg még nem késő! Magyarországra számíthatnak.
Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828545370497724

A liberálisok 10 fő hazugsága:

- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- A liberalisok harcolnak a GYEREKEK jogaiért, de betelepítik azokat, akiknek a jogrendszere megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak, és támogatják az abortuszt is.
- A liberalisok harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a NO-GO zónákat a nyugat-európai országaikban, így létrejön egy "állam" az államban.
- A liberalisok ANTISZEMITIZMUSSAL vádolják Magyarországot, miközben rászabadítják az európai zsidóságra a zsidógyűlölő illegális bevándorlók millióit.
- A liberalisok harcolnak VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról, de nem tűrnek más véleményt, kirekesztő módon megbélyegeznek másokat (náci, rasszista, homofób, kirekesztő senki az, aki velük nem ért egyet)
- A liberalisok harcolnak a szexuális kisebbségek extra jogaiért, miközben Európába hívják azokat, akik finoman szólva nem osztják ezeket a nézeteket
- A liberalisok harcolnak EMBERI MÉLTÓSÁGÉRT, miközben habzó szájjal démonizálják, gyalázzák, a velük nem egyező véleményt megfogalmazó embereket.
- A liberalisok harcolnak ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT, de kizárólag a deviánsok, az idegen kultúrájú emberek esélyeit veszik figyelembe, az őslakos európaiakkal szemben.
- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT, de az európai értékek közé már nem számítják bele a keresztény kultúrát, a hagyományos családmodellt, a nemzeti identitást, a hazaszeretet, a valódi sajtószabadságot.

Magyarországot megvédjük! A magyar emberekkel senki sem fogja ezt tenni!

Egységben az erő!
Hajrá FIDESZ-KDNP!
Magyarország maradjon magyar ország!
Add tovább!

Forrás: https://bit.ly/36dlz9z (2. oldal)
"The integration process involves the host
society, which should create the opportunities for the immigrants' full economic, social, cultural, and political participation"
Divide et impera: https://szamokadatok.hu/Post/1075/Oszd_meg_es_uralkodj_-_semmi_sem_valtozott_a_Romai_birodalom_ota

Címkék: Politika 

Kapcsolódó