Már 30 ezer nagycsalád ült át az állami támogatásnak köszönhetően új, biztonságos, környezetbarát autóba

Már 30 ezer nagycsalád ült át az állami támogatásnak köszönhetően új, biztonságos, környezetbarát autóba

Ezek a számok, ez a valóság. 30 ezer család az legalább 150 ezer érintett ember. 150 ezer ember érezhette az új autó illatát ennek a nagyszerű támogatásnak köszönhetően.

Átlépte a 30 ezret a nagycsaládos autóvásárlási támogatást igénylők száma – jelentette be Facebook-oldalán Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Ezzel a lehetőséggel azok élhetnek, akik legalább a harmadik gyermeküket várják, vagy már most nagycsaládban élnek. Az új autónak legalább hétszemélyesnek kell lennie, az állam pedig átvállalja a jármű vételárának felét, de legfeljebb 2,5 millió forintot.

Mivel az államkincstár a vásárláskor közvetlenül átutalja a vételár felét, így a nagycsaládoknak nem kell megelőlegezniük az összeget, emlékeztetett a miniszter, hozzátéve, a lehetőség 2022 végéig biztosan megmarad, és az igénylést nem befolyásolja a koronavírus-járvány.

Na de mit tett a baloldal a családok érdekében? Nézzük csak!

A baloldal eltörölte a Szocpolt, a családi adókedvezményt 1 és 2 gyermek esetén, a 3 gyerekesekét csökkentette, eltörölte a támogatott forinthitelt, devizacsapdába sodorta a magyar családokat, elvettek 1 évnyi GYES-t, egekbe emelték a rezsi árát és befagyasztották a béreket, és ezt 11,3%-os munkanélküliség kísérte! A balliberálisok kórházakat, orvosi rendelőket, iskolákat, óvodákat zártak be, az ingatlanokat eladták, a kórházat egy részét privatizálták, majd csődbe vitték (Hospinvest). az orvosokat, az ápolókat meg kirúgták.
Mindent megtettek annak érdekében, hogy Magyarországon ne legyen jó családot alapítani.

Forrás: https://www.facebook.com/csaladesifjusag/videos/425887305237229

Címkék: Család  Környezetvédelem 

Kapcsolódó