Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!

Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!

Érthető, miért rettegnek a libsik rendőrök láttán, az is érthető, miért gyűlölik a működő JOGÁLLAMOT, a rendet, a fegyelmet. Ha egy állam alkotmányos keretek között, törvényesen működik, ott nincs erőszak, nem folyik a vér, nem fejeznek le senkit fényes nappal templomokban, nem gyújtogatnak köz- és magánvagyont, nem tartják rettegésben a társadalom egyes rétegeit, nem tesznek különbséget az emberek között bőrszín, nemi vonzalom, vallás, lakóhely, korosztály vagy nyelvhasználati alapon.

Pont a liberálisok azok, akik kidomborítják ezeket a különbségeket, ők azok, akik terrort, félelmet, fenyegetettséget, káoszt és utcai harcokat szülnek felelőtlen politikájukkal, sokszor meg tettleg is. A balliberálisok azok, akik megosztják és egymásnak ugrasztják az embereket, a balliberálisok azok, akik ha nem képesek tisztességes módon, választáson nyerni, akkor utcára viszik kiképzett harcosaikat, polgárháborút, forrongásokat, FÉLELMET generálnak, és így a rettegő emberek egy része inkább rájuk szavaz, hogy ne essen bántódása. Ezt tették az Egyesült Államokban is, ahol a szerencsétlen emberek már bedeszkázták házaik és üzleteik kirakatait a választás előtt, félve attól, hogy Trump győzelme esetén elindul a háború, ezt tették Ukrajnában is, ahol 2013-2014-ben erőszakos puccsal, a rendőröket felgyújtva, több ezer embert a nyílt utcán kivégezve jutottak hatalomra, ezt tették az arab országokban is, ahol az "arab tavasz" nevű terrorakciójukkal döntötték meg a hatalmat és szegénységet, vért, félelmet, gazdasági és morális válságot hoztak magukkal, mely válságok a mai napig is tartanak, és mely válságok indították el többek között az illegális migrációt is.

Ezt teszik Magyarországon is, Gyurcsány és a Momentum már előre jelzik: földönfutóvá tesznek minden fideszest, azaz azt üzenik, hogy mindenki jobban jár, ha rájuk szavaz, mert akik nem, "az megy a levesbe" Mit jelent ez, nem tudjuk, minden esetre ez egy üzenet minden józanul gondolkodó ember számára! 2022-ben nem pártok között fogunk választani, hanem élet és halál között.

2006-ban a balliberális vezetés saját, jogosan elégedetlen, ám békésen megemlékező állampolgárai ellen fordította a karhatalom gépezetét, színes vízzel feltöltött vízágyúkkal, kutyákkal, gumilövedékekkel, viperákkal, lovasattakkal támadtak a magyarokra, szemeket lövettek ki, földön fekvő, magatehetetlen embereket rugdostak, koncepciós pereket indítottak, megfélemlítették az egész országot. Ha valaha is volt okunk félni a rendőröktől, hát ez volt az a pillanat. A rendőrökön nem volt azonosítójel, ezért az sem biztos, hogy ezek magyar rendőrök voltak. Ki tudja kiket hoztak ide, hogy ránk lőjenek!

Erőszak és terror a mai "fejlett", liberális nyugati országok mindennapjainak a része. Összekeverték az embereket, multikultit álmodtak, mert tudták, hogy egy vegyes társadalomban nagyon egyszerű választást nyerni: elég összeugrasztani az embereket ilyen vagy olyan ürüggyel, majd a többség mellé állva a választási győzelem borítékolható. Teljesen mindegy, hogy mit csinál az ilyen kormány a választási cikluson belül, a választást megelőzően kell egy kis balhé, majd jöhet a következő 4 év lopás, liberális agymosó propaganda, nemzeti, kulturális és morális értékek leépítése.

A liberálisok ránk mondják azt, hogy homofóbok, erőszakosak, idegengyűlölők vagyunk, holott pont ŐK AZOK! Ők azok, akik ha megtehetik, erőszakot, vért, félelmet, gyűlöletet, megosztott társadalmat építenek. Nekik szegény és kiszolgáltatott emberekre van szükségük, ezért akadályozzák a gazdaság talpra állását. Csak a szegény embereket tudják megvenni egy "zsák krumplival", egy saját otthonnal, megtakarítással, biztos és kiszámítható munkahellyel, megfelelő fizetéssel rendelkező magyar embert NEM LEHET megvenni. Ha bennünket bárki megpróbálna lefizetni, bárki megpróbálná megvásárolni a szavazatunkat, az a vádlottak padján találná magát.

Összegezve: a fentiekkel tisztában kell lenni, és ha bennünket támadnak azzal, hogy félelmet, gyűlöletet és erőszakot szül a keresztény kultúránk, akkor jusson eszünkbe, hogy a kommunisták pont azzal vádolnak bennünket, amit ők maguk követnek el.

Kapcsolódó fontos cikkek.

📌 A valódi jogállam nem a libsik által álmodott ál-jogállam!
https://szamokadatok.hu/Post/2284/Jogallamisagrol_roviden
📌 Divide et impera - ma is ez megy.
https://szamokadatok.hu/Post/1075/Oszd_meg_es_uralkodj_-_semmi_sem_valtozott_a_Romai_birodalom_ota
📌 Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2218/Utcai_zavargasokat_eltet_es_a_demokratikusan_megvalasztott_lengyel_kormany_ellen_hergel_a_Momentum
📌 Az anarchia, az árnyékkormányzás irányába megy a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
📌 Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Címkék: Politika 

Kapcsolódó