Ismét lyukra futott Falus Ferenc, a DK "virológusa" :)

Ismét lyukra futott Falus Ferenc, a DK "virológusa" :)

Bővült az ellenzék "virológus" gárdája. A
- kamuvideós Korózs
- álmentős Athina
- sarlatán Gődény
- ortopédus Pócs
- szcientológus Lenkei
- természetgyógyász Tamási
után itt van Falus Ferenc, a 10 éve lejárt engedéllyel rendelkező egykori orvos, akit a többiek mellett folyamatosan nyilatkoztat járványügyi kérdésekben a 444, a telex, az index és a többi kamugyár. Közben hangosan kiabálják, hogy az Operatív Törzs velük nem egyeztet.... De mégis kivel kellene egyeztetniük a virológusoknak, a matematikusoknak és a tudósoknak? Vicc ez az egész!

Ma is hatalmas álhírt közölt Falus, de nem ez az első eset.

‼️1. Mai hazugság, álhír, vagy rémhír, ha úgy tetszik: "Közel egymillió aktív fertőző szaladgál az országban, pillanatnyilag valószínűleg minden tizedikünk vírushordozó. (..) Nem hasra ütve mondom a számot, a szlovákiai országos tesztelés eredménye mutatja ezt a nagyságrendet"
Mindezt Szlovákiára hivatkozva mondja, mivel ott 3,6 millió embert teszteltek le, csakhogy Szlovákiában a tesztek 1 százaléka lett pozitív, ami Magyarország esetében nem 1 millió, hanem 100 ezer embert jelenthet.
📌 Hazugság: https://444.hu/2020/11/11/falus-ferenc-szerint-a-kormanyzat-kapkod-mikozben-kozel-egymillio-aktiv-fertozo-szaladgal-az-orszagban
📌 Valóság: https://ujszo.com/kozelet/a-36-millio-teszt-egy-szazaleka-lett-pozitiv

‼️2. Korábban Falus Ferenc azt is állította, hogy "Orbán Viktor jósol az első hullám tetőzésével kapcsolatosan. A Miniszterelnök a tudósok, a virológusok, a matematikusok számítása alapján akkor nagyjából a tetőzés előtt 2 héttel tűpontosan közölte a várható tetőzést. Orbán Viktor azt mondta, hogy a járvány ekkor fog tetőzni, és ez így is lett. Mindezt nem hasra ütésre, hanem komoly számítások alapján.
📌 Hazugság: https://mandiner.hu/cikk/20200501_a_miniszterelnok_majus_3_aval_megbukott
📌 Valóság: https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/166044991539309

‼️3. Falus Ferenc korábban a járvány második hullámáról szóló miniszterelnöki bejelentésben és kételkedett, Falus úgy fogalmazott, hogy "Orbán jövendölését a második hullámról nem kell elhinnünk, mert amiket eddig mondott, azok sem bizonyultak igaznak" Mint látjuk, a második hullám itt van, "nem kicsit, nagyon!"
📌 Hazugság: https://444.hu/2020/05/01/falus-ferenc-orban-jovendoleset-a-masodik-hullamrol-nem-kell-elhinnunk-mert-amiket-eddig-mondott-azok-sem-bizonyultak-igaznak
📌 Valóság: https://koronavirus.gov.hu/

A lista nem teljes.

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20201110-mar-10-eve-lejart-a-hires-baloldali-jarvanyugyi-szakerto-orvosi-engedelye.html
https://szamokadatok.hu/Post/1964/Az_ellenzek_jarvanyugyi_szaktekintelyei

Címkék: Egészségügy  Gyurcsány 

Kapcsolódó