Az anya nő, az apa férfi

“Olyan időket élünk, hogy ezt nem árt az Alaptörvényben rögzíteni” /Varga Judit/

Az anya nő, az apa férfi

Lesz visítás a balliberálisoknál! Felháborító, hogy bekerül az alaptörvénybe az, ahogy az emberiség évezredek óta él "Az anya nő, az apa férfi" - Hát nem felháborító? Liberális szemmel ez kirekesztő, sovoniszta, rasszista, nőellenes, irredenta, szélsőséges PROPAGANDA.
A valóságban pedig a NORMÁLIS családmodell támogatása, a kiskapuk bezárása.

És elindult már az álhírgyártás: "Beleteszik az Alaptörvénybe a 📌keresztény nevelést" Mintha az ateistáknál, a buddhistáknál, a muzulmánoknál, a zsidóknál, és a többi vallási csoportnál az anya nem lenne nő, az apa meg nem lenne férfi. Hát nem szánalmasak? Ez a normalitásról szól, arról szól, hogy évezredek óta, sőt az evolúció elmélete szerint évmilliók óta így élünk: vannak férfiak és nők, belőlük párok, házaspárok alakulnak, és lesznek gyerekeik. De így van ez az állatoknál, sőt még a növényeknél is. Mesélje el a Telex mondjuk a barackfának, hogy innentől kezdve nincs bibe meg porzó, csak porzó van, de azért teremjen
https://telex.hu/belfold/2020/11/10/alaptorveny-modositas-csalad-no-ferfi-anya-apa

📌 Idézet a benyújtott módosító javaslatból:
"Az Alaptörvény L) cikk (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes
elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet
fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek
viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

📌 Varga Judit írta:
A mai napon benyújtásra került a Kormány Alaptörvény módosításra vonatkozó javaslata, amely hazánk, családjaink, gyermekeink biztonságát hivatott szolgálni. Az Alaptörvény eddig is kifejezetten a gyermekek jogaként rögzítette a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemre és gondoskodásra való jogot. A módosítás biztosítja minden gyermek számára Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

📌 Alapjogokért Központ írta
Igen, a nő az nő, a férfi az férfi. Igen, ezt ki kell mondani, a gyermekeket pedig meg kell védeni.

Magyarország Alaptörvényének ma benyújtott módosítása egyértelműen állást foglal a normalitás mellett. Bár a normális dolgokat magától értetődőknek tartjuk, épp ezért sokszor úgy gondoljuk, hogy azokról felesleges is beszélni - hiszen mindenki tudja a bevett fogalmakról, mi mit jelent. A homoszexuális-propaganda és a genderideológia korában azonban ez a kényelmes fotelszurkolás már nem tartható. Fel kell menni a pályára és játszani kell - ha szükséges, karakán, őszinte szellemben.

Igen, ma már ki kell mondani és alkotmányos szinten kell rögzíteni, hogy "az anya nő, az apa férfi". Igen, ki kell mondani, hogy a születési nem megváltoztathatatlan, hogy nincsenek olyan agyrémek, mint a "genderfluid" meg a "non-bináris agender". Igen, ki kell mondani, hogy a gyerekeknek joguk van genderideológia és a nemátalakítási kísérletek elleni védelemhez, a születési nemüknek megfelelő önazonossághoz.

"Az emberi közösségek formáira és tartalmára vonatkozó természeti törvényszerűségek, az azzal harmonizáló és a közösségek fennmaradását biztosító, a Teremtés rendjéből fakadó fogalmak folyamatos fenyegetettség alatt állnak" - írja a javaslat indokolása, és helyesen írja. Korábban úgy hittük, a klasszikus vicc az SZDSZ-es szülőkről - "Milyen aranyos baba, kisfiú, kislány? - Majd ha felnőtt lesz, eldönti!" - valóban csak egy vicc. Azonban időközben kiderült, nem az, ezt ők véresen komolyan gondolják.

A javaslatból persze óriási cirkusz lesz. "Emberi jogok" és "alapvető európai értékek" megsértésére fognak hivatkozni. Jönnek majd az ellenzéki pártok, a TASZ, a Helsinki, a fél nyílt társadalom-hálózat, az EU, az ENSZ, a homoszexuális érdekvédő szervezetek, a Momentum talán még a NATO-t is behívja. (Persze itthon ezt majd letagadják.) A liberális ideológia ugyanis saját életmódszabadságait állítja be a 'világnézeti semlegesség' követelményének: úgy gondolják, hogy amit ők mondanak, végső soron az az igazság. Például, hogy a férfi és a női "nemi szerepek" csak társadalmi konstrukciók.

De nem úgy van az. Ha a progresszió élharcosainak joguk van az érzékenyítésnek hívott agymosáshoz, a gyermekek "hagyományostól eltérő nemi szerepekkel" történő megismertetéséhez, akkor egy konzervatív kormánynak is joga van ahhoz, hogy kiálljon a normalitás, a Teremtés rendje mellett.

Hiszen a nő az nő, a férfi az férfi. Ilyen egyszerű. Nem kell ezt túlbonyolítani. Csak kimondani.

Forrás: https://www.facebook.com/alapjogokert/posts/3812496465449064
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/
A javaslat: https://www.parlament.hu/irom41/13647/13647.pdf

Címkék: Nemzet 

Kapcsolódó