Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum

Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum

A lengyel templomok elleni támadásokat, az importált német "antifák" által szervezett bűncselekményeket nevezik követendő példának.

A képen nem véletlenül vontuk párhuzamot a belorusz, a lengyel és a hazai események között. Egészen véletlenül mind a három országban a piros/fehér szín a "forradalom" jelképe. Lengyelországban ugye érthető, ott ez a nemzeti lobogó színei, de Belorussziában már nem, ott elővették az 1918-1919-ben, majd 1991 és 1995 között használt nemzeti zászlót, ezzel jelképezik a Lukasenko előtti időszakot, ezzel próbálják delegitimálni a jelenlegi kormányt. Egészen véletlenül Budapesten is pont ezt a két színt kezdték el használni a "színes forradalmárok" Véletlen, ugye? Semmi sem az, ezek az események mindig előre meg vannak írva, elő vannak készítve, pénz, eszközök, szervezés - minden rendelkezésre áll. Ukrajnában még a macskakövek is előre el voltak készítve a kapualjakban.

Felhívjuk a Momentum figyelmét a következő dolgokra:

‼️Magyarországon nem lesz antidemokratikus úton való hatalomátvétel.
Ezt jól jegyezzétek meg!
‼️Magyarországon az emberek túlnyomó többsége törvénytisztelő, a törvényeinket betartjuk és betartatjuk. Ezt is jól jegyezzétek meg.
‼️A magyar kormány nincs egyedül. Ha azt hiszitek, hogy utcára visztek itthoni meg mindenféle importált "forradalmárokat" és átveszitek a hatalmat, tévedtek. Itt ilyen nem lesz, mert nem csak ti tudtok utcára menni! Mindenkinek jobb lesz, ha a politika a Parlament falain belül marad, mert ha onnan kikerül, abból mindenki csak rosszul jöhet ki. Ezt is jól véssétek az agyatokba.
‼️A jelenlegi kormányt az emberek többsége támogatja, mert az emberek többsége érti, hogy nekünk nem "lebontásra", hanem építkezésre, fejlődésre van szükségünk. A jelenlegi kormány a magyar nemzeti érdekeket képviseli, adókat csökkent, béreket emel, újjáépíti az országot, támogatja a családokat, összefogja a nemzetet határon innen és túl, ezért mi kiállunk a jelenlegi kormány mellett. Ezt normális keretek között a szavazatunkkal tesszük négyévente, de nagyon gyorsan tudunk alkalmazkodni a mindenkori helyzethez.
‼️Ne kísérletezzetek, mert az állam demokratikus berendezkedése elleni támadásokat a törvény bünteti! Ezt is jól jegyezzétek meg. Lehet tüntetni, lehet hisztizni, lehet "szfézni", de amint elrepül az első kő, amint betörik az első ablak, amint bárkinek egy hajszála elgörbül, mi arra fogjuk kérni a hatóságokat, hogy a rendbontókat és a megrendelőket azonnal csukják le, és ezt a hatóságok meg is fogják tenni.
‼️Mi - egyszerű magyar emberek - rendet, fegyelmet, törvényesen és kiszámíthatóan működő államot, nyugodt, békés hazát akarunk, Magyarország jelenleg az egyik legbiztonságosabb hely a világon, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Nem csak ti vagytok jól szervezettek, de mi is - hazaszerető magyar emberek. Nekünk van mit veszítenünk, mert jó állásunk, megtakarításaink, házunk, családunk van, értékeljük a környezetünk folyamatos fejlődését, értékeljük azt, hogy Magyarországnak családbarát kormánya van. Erről az útról nem fogunk letérni.

Ha valami nem volt világos, olvassátok át még egyszer, értelmezzétek, beszéljétek meg, és fogadjátok meg a tanácsunkat: demokráciát csak demokratikus módszerekkel lehet építeni, az utcai zavargások "Líbiához, Ukrajnához vagy Szíriához" vezetnek. Lehet, hogy nektek pont ez a célotok, de mi ezt nem fogjuk hagyni, mert Magyarország a hazánk, és nincs nekünk másik.

Éljen a magyar szabadság! 🇭🇺
Éljen a haza! 🇭🇺

📌PS: Közben a Momentum Brüsszelben azért lobbizik, hogy Magyarországtól vegyék el a nekünk járó pénzt.
1. A Momentum nyilatkozata.
https://www.facebook.com/csehkatalin.momentum/videos/401455011260090
2. A Momentum szerint ez "ellopott pénz". A videóban 7,5 percben mutatjuk meg a töredékét annak, hogy mi minden épült egyetlen év alatt. Nekik az "ellopott" pénz az, ami a magyarok javára lett fordítva.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/2797432533835105
3. Lopásról hazudoznak, közben egyetlen ügyet sem tudnak felmutatni, egyetlen feljelentést sem tettek.

Forrás: https://www.facebook.com/momentum.mozgalom/posts/1825859160889224
📌 Korábbi cikkünk arról, hogy mire készülnek a balliberálisok.
1. https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
2. https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
3. https://szamokadatok.hu/Post/1659/A_valasztas_utan_a_liberalis_ellenzek_megprobalja_destabilizalni_Feheroroszorszagot
4. https://szamokadatok.hu/Post/2213/Terroristakkal_cimboralnak_a_liberalisok

Címkék: Politika 

Kapcsolódó