Terroristákkal cimborálnak a liberálisok

Német "antifa" terroristákat importáltak Lengyelországba, hogy segítsék a helyi abortuszpárti liberálisokat

Terroristákkal cimborálnak a liberálisok

Ezek poklot akarnak csinálni nyugodt országainkból!
Kormányváltó tanácsot állítanak fel Lengyelországban – belarusz recept alapján! Erre készülnek a magyar liberálisok is, az SzFE botrányt szánták kiindulópontnak, azt hitték, hogy a hatóságok majd kiürítik az épületet, lesz pár "szakrális áldozat", sérült, és akkor elindulhat a nagyobb tiltakozás. Elmaradt a buli.

Szintet lépett a lengyel abortusztilalom-ellenes mozgalom.
Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott pénteken délelőtt a lengyelországi abortusztilalom-ellenes tiltakozási hullámot koordináló egyik szervezet, a Lengyel Nők Sztrájkja – írta meg a 444. Marta Lempart és Klementyna Suchanow, a szervezet képviselői elmondták, ismét tömegekre számítanak a Varsóban péntek délután 17 órakor kezdődő tüntetésen.

Az abortusztörvény szigorítása elleni tiltakozás mostanra általános kormányellenes tiltakozássá alakult – beszélt benyomásáról Klementyna Suchanow, aki a legnagyobb újdonságnak a fiatalság politikai aktiválódását nevezte. „Túlzás nélkül beszélhetünk generációs forradalomról” – mondta. A megmozdulások Suchanow szerint eddig békések voltak, de nacionalista csoportok többször vetemedtek arra, hogy a tömegről levált tüntetőket támadjanak meg az utcán. „Meggyőződésünk, hogy ezek az emberek a kormánypárt fogadott zsoldosai, arra kérjük a sajtó képviselőit, menjenek utána alaposabban az elkövetők hátterének” – tette hozzá.

A tüntetők nem tekintik hivatalos döntésnek a hivatalos döntést

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Lengyel Nők Sztrájkja folyamatosan figyeli a tüntetéshullámban naponta elhangzó és ismétlődő követeléseket, és ezekből állítja össze a mozgalom egységes követeléslistáját, amit folyamatosan frissítenek. A tüntetők nem tekintik az alkotmánybíróság hivatalos döntésének a súlyosan sérült magzat esetén engedélyezett abortuszt alkotmányellenesnek minősítő csütörtöki alkotmánybírósági határozatot, mert Julia Przyłębskát, az alkotmánybíróság PiS (a kormányzó Jog és Igazságosság Pártja) által kinevezett elnökét sem tekintik legitim alkotmánybírának.

Az alkotmánybíróság újjáalakítása mellett a szintén a Jarosław Kaczyński vezette PiS befolyása alatt állónak tekintett legfelsőbb bíróság újjászervezését is követelik, ahogyan a következő hetekben távozó ombudsman, Adam Bodnar utódjaként is a PiS-től teljesen független szereplőt akarnak látni.

Valójában a kormány lemondása a cél, a belarusz ellenzékkel egyeztetnek
A tüntetők legfőbb követelése viszont a jelenlegi kormány lemondása – mondta Marta Lempart, aki bejelentette: a kormányváltás előkészítésére ellenzéki szereplőkből és jogi-politikai szakértőkből álló Konzultációs Tanácsot állítanak fel, a fehéroroszországi ellenzék receptje alapján. „Folyamatos párbeszédben vagyunk a belarusz ellenzékkel, és akárcsak ők, akik hetek óta fáradhatatlanul kitartanak, mi is készek vagyunk a végsőkig küzdeni” – mondta Klementyna Suchanow.

Buzdították a tiltakozásokat a templomokban, nem értik miért zárkózik el az egyház

A két aktivistához több kérdés érkezett újságíróktól. Az egyik az volt, a mozgalom szervezői szerint rendben van-e, hogy a tiltakozás hevében a tüntetők templomokat rongálnak meg, és az épületek előtt vagy a miséken akcióznak. Suchanow és Lempart elismerték, hogy az előző hétvégére ráfutva valóban buzdították az embereket, hogy ha szeretnék, a templomokban, a vasárnapi miséken is fejezzék ki tiltakozásukat a katolikus klérus államszervezetre gyakorolt befolyása ellen. De az egyház hallgatását és a párbeszéd elől való elzárkózását látva most már inkább arra biztatják az embereket, a tiltakozás más módjaiba fektessenek energiát. „Ha az egyház észbe kap, és változtat a hozzáállásán, remek. Ha nem teszi, akkor viszont úgyis veszít” – mondta Suchanow.

Másik sajtókérdésre válaszul elmondták, a Konzultációs Tanács többségében nem a jelenlegi parlamentben ülő ellenzéki politikusokból fog állni, hanem civilekből, mert jelenleg „a mozgalom résztvevői jelentik a legfőbb politikai erőt az országban”, a pártpolitika nem arathatja le a babérjaikat. Az egyház progresszív, párbeszédre nyitott szereplői sem lesznek ott az asztalnál – mondta Marta Lempart. „2015 óta megvolt az egyház lehetősége, hogy beleszóljanak abba, hogy nézzen ki az államunk. Láthatjuk, mi lett a vége” – állapította meg.

A lengyel rendőrség ura a helyzetnek, a terroristákat befogják és beviszik, ahová valók. Hasonló megmozdulásokra Magyarországon is lehet számítani, ezek csak a megfelelő alkalmat várják. Lengyelországban az abortusztörvény szigorítása volt az, Ukrajnában az volt a kiváltó oka a puccsot megelőző tüntetéseknek, hogy Janukovics gondolkodási időt kért az EU-val való együttműködési szerződés aláírása előtt.
Magyarországon eddig nem találtak olyan okot, ami megmozgatna nagy tömegeket. Az SzFE balhét szánták annak, de ez a hatóságok bölcsessége miatt elmaradt, nem kergették el a tüntetőket, senkinek sem lőtték ki a szemét, mint ahogyan azt Gyurcsányék tették.

Azt követően, hogy a lengyel alkotmánybíróság üdvös módon korlátozta a magzatgyilkosságok jogi lehetőségeit az országban, feminista, szélsőbaloldali és liberális csoportok agresszív tüntetésekbe kezdtek. Ahogy arról a Vasárnap.hu is több ízben beszámolt, a tiltakozók templomokat gyaláztak meg, szentmisékre törtek be, keresztény híveket és papokat vegzáltak, szentek szobrait rongálták, miközben a korlátlan abortuszt propagálták.

Folyamatosan frissülő cikk: https://vasarnap.hu/2020/10/30/testukkel-vedik-a-templomokat-orakon-belul-elszabadulhat-a-pokol-varsoban/

🔴 Német Antifák érkeztek a varsói tüntetésre, a hazafiak vadásznak rájuk.
A hazafiak jóslata bevált, németül beszélő anarchistákat találtak Varsóban, akiket le is filmeztek. A rohamrendőrök egyből kivették őket, remélhetőleg hűvösre is kerülnek.

Orbán Viktor megmondta, hogy forró ősz lesz - igaza volt. A liberális terroristák addig nem állnak meg, amíg nem szerzik meg a hatalmat országainkban. Vérontásra, polgárháborúra lehet számítani. Minden a magyar és a lengyel emberek bölcsességén múlik, mert pár ezer import terroristával elbánunk, de ha egyes hazai politikai analfabéták is elkezdenek "rendbontani", akkor ez több ideig fog tartani.

🔴 Közben Újabb bevándorláspárti támadás történt Magyarország ellen.

Emlékeznek? Nemrég még a tranzitzónákkal volt bajuk - ezeket bezártuk, és azt a szabályt hoztuk, hogy aki menedékjogot kér Magyarországon, az lesz szíves egy külképviseleten jelezni szándékát. Ezzel elkerültük, hogy a járvány felfutó szakaszában ismeretlen emberek, ismeretlen egészségügyi háttérrel, ismeretlen szándékkal átléphessék az országhatárt. És most már ez is gond.

Sértik az uniós jogot a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében bevezetett új magyar menekültügyi eljárások az Európai Bizottság (EB) szerint.

A brüsszeli testület pénteken közölte, kötelezettségszegési eljárást indított, s ezért felszólító levelet küldött Magyarországnak, hogy tegye lehetővé a menekültügyi eljáráshoz való hozzáférést. Azt EB azt kifogásolja, hogy az unión kívüli országok állampolgárainak ahhoz, hogy nemzetközi védelemért folyamodhassanak hazánkban, először valamely, az Európai Unió területén kívül található magyar nagykövetségen szándéknyilatkozat benyújtásával kell kinyilvánítaniuk, hogy menedékjogért kívánnak folyamodni.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebookon úgy reagált, „az uniós bürokraták és a baloldal mintha végleg megszakította volna a kapcsolatot a valósággal”, hiszen éppen akkor indítanak eljárást, amikor Franciaországban dúl a terror, keresztény embereket fejeznek le, ráadásul a kontinens a vírus ellen küzd.

„Ha rajtuk múlik, Európa elpusztul. Mi ezért sem adhatjuk fel a küzdelmet. Harcolnunk kell az értékeinkért, érdekeinkért és a gyermekeink jövőjéért” – írta.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201030-ujabb-bevandorlasparti-tamadas-magyarorszag-ellen
https://mandiner.hu/cikk/20201030_kormanyvalto_tanacsot_allitanak_fel_lengyelorszagban_belarusz_recept_alapjan

Mire készülnek a liberálisok?
Megírtuk korábban:
📌 1. Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben? https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
📌 2. Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal. https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

Címkék: Politika 

Kapcsolódó