A mai Franciaországi események margójára

A mai Franciaországi események margójára

Bárki bármit mond: a balliberális “Willkommenskultur” megbukott, ott nincs terror, ahol polgári kormány van hatalmon, és a nemzeti érdekek vannak előtérben a globalista érdekekkel szemben. Azok az államok, melyek felrúgták a Schengeni egyezményt és kontrollálatlan emberáradatot zúdítottak saját országaikra, még sokáig fognak szenvedni a “szeretett és szabadon választott” politikusaik ámokfutása miatt. Ezek olyan hibák, melyeket demokratikus úton kijavítani nem lehet.

Terrortámadás Nizzában...
Sajnos ezzel számolni lehetett Macron elnök kijelentése miatt, miszerint a Mohammed karikatúrák beleférnek egy demokrácia szólásszabadságába. A Charlie Hebdo Erdoganos címlapja is olaj volt a tűzre. Az Iszlám szerint viszont a próféta ábrázolása "istenkáromlásnak" számít és halálbüntetés jár érte. Egy terrorista 3 embert megkéselt, egy 70 éves nőnek levágta a fejét. A rendőrök meglőtték és életveszélyes sérüléssel van éppen a műtőben. A személyéről még nincs információ, ám a hatóságok terrortámadásnak minősítették az esetet. Szemtanuk szerint az elkövető Allahu Akbar kiáltással gyilkolt.

Szijjártó Péter üzenete:
Európa, ébresztő!
Kezdenek elszabadulni a szélsőséges, keresztényellenes, a hagyományos európai értékeket és a hagyományos európai életformát megsemmisíteni akaró ideológiák, csoportok és személyek.
Egy tanár lefejezése, gyilkosság a templomban, a szent pápa szobrának meggyalázása...
Mi jön még?
Vagy minek kell még jönnie, hogy egyes döntéshozók végre észhez térjenek?
Európa, ébresztő!
Ne hagyjuk magunkat!
Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/210415507117674
Videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/382036789652610

Varga Judit üzenete:
Elég volt az álszentségből! Elég volt abból, hogy miközben Nyugat-Európában egymást érik a terrortámadások, az antiszemita atrocitások, e közben a nyugat-európai politikusok a magyar és lengyel jogállamisággal kelnek és fekszenek, ahelyett, hogy megvédenék a saját állampolgáraikat. Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak. Az európai politikusoknak végre a valódi kérdésekkel kellene foglalkozniuk, végre az európai emberek és a keresztény Európa védelmében kellene fellépniük. Mindezt addig, amíg még nem késő! Magyarországra számíthatnak.
Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828545370497724

A liberálisok 10 fő hazugsága:

- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- A liberalisok harcolnak a GYEREKEK jogaiért, de betelepítik azokat, akiknek a jogrendszere megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak, és támogatják az abortuszt is.
- A liberalisok harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a NO-GO zónákat a nyugat-európai országaikban, így létrejön egy "állam" az államban.
- A liberalisok ANTISZEMITIZMUSSAL vádolják Magyarországot, miközben rászabadítják az európai zsidóságra a zsidógyűlölő illegális bevándorlók millióit.
- A liberalisok harcolnak VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról, de nem tűrnek más véleményt, kirekesztő módon megbélyegeznek másokat (náci, rasszista, homofób, kirekesztő senki az, aki velük nem ért egyet)
- A liberalisok harcolnak a szexuális kisebbségek extra jogaiért, miközben Európába hívják azokat, akik finoman szólva nem osztják ezeket a nézeteket
- A liberalisok harcolnak EMBERI MÉLTÓSÁGÉRT, miközben habzó szájjal démonizálják, gyalázzák, a velük nem egyező véleményt megfogalmazó embereket.
- A liberalisok harcolnak ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT, de kizárólag a deviánsok, az idegen kultúrájú emberek esélyeit veszik figyelembe, az őslakos európaiakkal szemben.
- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT, de az európai értékek közé már nem számítják bele a keresztény kultúrát, a hagyományos családmodellt, a nemzeti identitást, a hazaszeretet, a valódi sajtószabadságot.

Magyarországot megvédjük! A magyar emberekkel senki sem fogja ezt tenni!

Egységben az erő!
Hajrá FIDESZ-KDNP!
Magyarország maradjon magyar ország!
Add tovább!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó