Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum

Varga Judit reagált erre az újabb kirohanásra

Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum

Nem kevesebbre készül a Momentum hatalomra kerülésük után (Isten óvja Magyarországot ettől!) mint a jogállamiság teljes mellőzése melletti politikai üldözés, politikai tisztogatás végrehajtására. A megválasztott közjogi méltóságokat, minden olyan tisztségviselőt leváltanák, de még Magyarországról is elüldöznék, akik nem értenek egyet a Momentum kommunista módszereivel. Ezen már meg sem lepődünk egy olyan párt vezetője részéről, akik lámpavassal fenyegették a magyarokat, akik elvennék a vidékiek és az "alacsonyabb iskolázottságúak" szavazati jogát, akik egy román párt mellett kampányoltak Erdélyben, akik nyíltan bevallották, hogy hazudmak.

Varga Judit írása

"A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, e közben pártelnökük, Fekete-Győr András egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem fő céljának a “fidesztelenítést” jelölte meg egy tegnapi interjújában.
Fekete-Győr arra utalt továbbá, hogy ha az érdekük úgy hozza, akkor a jogállamiság teljes kiiktatásával elmozdítanák a törvényesen megválasztott állami vezetőket a pozíciójukból. A Momentum elnöke többek között a köztársasági elnök lecseréléséről értekezett, valamint nyíltan megfenyegette a legfőbb ügyészt is.

Kíváncsian várom, hogy Donáth Anna lebukása után Fekete-Győr Andrásnak a jogállam teljes lebontásával fenyegetőző szavaira miként reagálnak a Momentum - magyar jogállamiságért éjjel-nappal aggódó - brüsszeli szövetségesei."

Magunk részéről pedig azt üzenjük, hogy Orbán Viktor és a Fidesz mellett magyarok milliói állnak. Ha itt valaki futni fog, azok nem mi leszünk, hanem a Momentum és a többi fenyegetőző, sértegető, puccsista, magyarellenes párt.

Korábbi írásaink arról, hogy mire készül a baloldal:

https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828164250535836
A Momentum fenyegetése: https://24.hu/belfold/2020/10/28/fekete-gyor-orban-orokre-keletre-mehet-egy-nagy-bukas-utan/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó