Így sértegeti a magyarokat Dobrev!

🔴🔴🔴 Videó! Magyar emberek millióit sértette meg az oligarcha Gyurcsányné!
Ha ön kétkezi munkát végez, akkor Gyurcsányné szemében ön csak egy olcsó, buta, kiszolgáltatott, tanulatlan, beteg, versenyképtelen munkás.
Idézzük szó szerint a magyarellenes politikust: "Az olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan munkások kétkezi munkájára épülő ország nem versenyképes. Okos, egészséges és kiegyensúlyozott emberekre van szükség."
Ezek szerint akik kétkezi munkát végeznek nem okosak, azaz buták, nem egészségesek, azaz betegek, de még csak nem is kiegyensúlyozottak.
Szégyen! Gyurcsányné ezzel megsértette az ácsokat, a kőműveseket, a bolti eladókat, a gépkocsi-vezetőket, mindenkit, aki termelő tevékenységet végez Magyarországon, mindenkit, akinek köszönhetően van hol laknunk, van mit ennünk, van mit felvennünk magunkra, van infrastruktúránk, van áramunk, folyik a csapból a víz, mindenkit, aki nem szellemi tevékenységet végez!

Ha ön is kétkezi munkát végez, adja tovább ezt az üzenetet! Minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy kommunikáció és marketingszakos diplomákkal nem lakunk jól. Kell az is, de nem ezen alapul a gazdaság.

Vajon hogy alázná meg a baloldal a kétkezi munkásokat, ha hatalomra kerülnének? Elvennék tőlük az adókedvezményeket? Esetleg leállítanák a fejlesztéseket, hogy az építőiparban dolgozóknak ne legyen munkájuk? Mit tennének a szerintük olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan, beteg, versenyképtelen munkásokkal?

Forrás: https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/210681353742339

Címkék: Videók 

Kapcsolódó