Békés megemlékezés véres leverése 2006-ban és kormányellenes tüntetés kezelése ma

Láttak ma gumibotos, kutyás, viperával felszerelt, azonosító jelek nélküli rendőröket? Lovasrendőröket? Vízágyúkat? Kutyás rendőröket? Kiabálta ma bárki azt, hogy "Sün!"

Mi sem láttunk! A színpadon viszont azt hazudták a jelenlévőknek, hogy diktatúra van, ők meg tátott szájjal nyelték a sok sületlenséget.

A baloldal szégyene, hogy járvány ellenére ilyen tüntetéseket szerveznek, miközben naponta több ezer ember fertőződik meg, és több tucat ember hal meg.

Nem fogjátok sosem megbuktatni Orbánt! A magyarok többsége érti, hogy ezek a tüncizések nem más, mint Gyurcsányék mérhetetlen hatalomvágyának az eszközei. Nekik nem számít, ha valaki meghal, az sem számít, ha az egészségügyi rendszeren fokozódik a nyomás a több fertőzött miatt, nekik csak egy kell: meg akarják kaparintani a hatalmat, és talicskázni akarják ki a közös pénzünket, mint ahogyan azt 2010 előtt tették. A tüntetésen részt vevő emberek csak fogyóeszköz számukra.

Ezt jegyezze meg mindenki, aki őszintén hisz abban, hogy jobban fog élni Gyurcsányék kormányzása alatt. A 20 év alattiaknak ez megbocsátható, hiszen ők még gyerekek voltak 2010 előtt, a 20 évnél idősebb emberek, akik ma Gyurcsány neve mellé húznák az X-et egész egyszerűen nem normálisak!
Nézzétek végig ezt a videót! Ezt akarjátok?

Mi nem.

Címkék: Gyurcsány  Videók 

Kapcsolódó