Tömegrendezvényeket szerveznek, utána "orbánoznak", a kormányt hibáztatják, amiért terjed a vírus

Tömegrendezvényeket szerveznek, utána "orbánoznak", a kormányt hibáztatják, amiért terjed a vírus

Világos szabályok vannak arra vonatkozóan, hogy tömegrendezvényeket, és főleg zárt térben lévő tömegrendezvényeket szervezni TILOS. Ennek ellenére a baloldal folyamatosan tüntetéseket, mindenféle sarlatánok által szervezett vírustagadó szektarendezvényeket és egyéb összejöveteleket szervez. A baloldal mindent elkövet annak érdekében, hogy "bedöntse" az egészségügyet és a gazdaságot. Az általuk "visszavett" városokban leállítják a fejlesztéseket, embereket rúgnak ki az önkormányzati cégektől, emelik az adókat, ellehetetlenítik a közlekedést, egy szóval megpróbálják az ott működő cégeket olyan helyzetbe hozni, hogy veszteséget termeljenek, ez által ők is elkezdjék elbocsátani az embereket, de legalább a béreket fagyasszák be. A baloldal célja a gazdaság és az egészségügy támadásain keresztül az, hogy csökkenjen a kormány népszerűsége.
A Borsodi pofont még mindig nem heverték ki, így hát egyre durvább akciókat fognak szervezni. Jakab megmondta, 2022-ben a céljuk "így vagy úgy megbuktatni a rezsimet" Magyarra lefordítva: ha nem megy demokratikus úton, választáson (és egyre jobban látszik, hogy ez nem fog menni), akkor megpróbálják utcai zavargások árán, akár vérontással is (hiszen az utcai zavargások, az erőszakos hatalomátvételek elkerülhetetlen jellegzetessége a vérontás)
Erről részletesebben ebben a cikkben: https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Most meg lássuk, hogyan terjesztik a vírust. valljuk be, legalább olyan ügyesen, mint az álhíreket.

A képen 3 "esemény"
📌 1. SzFE hiszti: több hallgató is koronavírusos lett, a kontaktok által ki tudja, hogy hány embert fertőztek meg, ki tudja hányan vitték haza a vírus, és hány embernek halt meg emiatt az idős hozzátartozója. Nem tudjuk, minden esetre nagy felelőtlenség a baloldal részéről. Az SzFE-hiszti nem egy spontán tüntetés, hanem egy előre kitervelt, pontos forgatókönyv alapján történő kormánybuktató próbálkozás. Ahol puccsok voltak, kivétel nélkül mindenhol az egyetemistákat "küldték előre", Kijevben ugyanez volt. A balliberálisoknak ők csak eszközök, ha többen megbetegednek, azt leírják szükséges veszteségként. A gyerekek meg nem is értik, hogy mennyire kihasználják politikai naivitásukat.
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/dokumentum-igazolja-elokeszitett-baloldali-akcio-az-szfe-egyetemfoglalasa-8683845/

📌 2. Gődény egyik, jelen esetben Debreceni rendezvénye. A terem tele van idős emberekkel, a csordaösztön és a sarlatán Gődény felhívására senkin nincs maszk.
A tanácskozáson a járványszkeptikusok hazai legismertebb képviselői adtak elő, úgymint Pócs Alfréd ortopéd sebész, Tamasi József belgyógyász és a mozgalom „arca” Gődény György gyógyszerész (Lenkei Gábor nem tudott eljönni).
Nem meglepő, hogy senki nem viselt maszkot a zárt térben zajló előadás körülbelül száz fős közönségéből, annak ellenére sem, hogy a székeken sok idős ember is ült.
Gődény György és Lenkei Gábor főként a Facebookon szerzett magának sok követőt. A vírus létét nem tagadják, de annak veszélyességét tagadják, és folyamatosan kritizálják a járványt lelassítani szándékozó intézkedéseket.
Gődény és Lenkei csoportját ugyan szeptember végén letiltotta a Facebook, hasonló csoportok újra szerveződnek.
Forrás: https://szamokadatok.hu/Post/1964/Az_ellenzek_jarvanyugyi_szaktekintelyei
https://dehir.hu/debrecen/senki-nem-viselt-maszkot-dr-godeny-debreceni-eloadasan-videoval/2020/10/15/

📌 3. Index-hiszti: Annak ellenére, hogy a baloldal azt hazudta, hogy "Orbán beszántja és sóval behinti az indexet" az index nem szűnt meg, sőt, az index mellett lett még egy orbánfóbiás hírlap, a Telex. A tüntetést a Momentum szervezte, legalább 5 ezer fő vett részt rajta.
Forrás: https://szamokadatok.hu/Post/1725/Hatalmas_atveres_volt_az_index-botrany_a_sok_hithu_balliberalis_meg_bevette

📌 Ez pedig már az a rész, amikor a kormányt hibáztatják a szerintük rossz járványkezelés miatt. https://szamokadatok.hu/Post/2098/Szanalmasan_vergodik_a_0_es_1_szazalek_kozotti_Parbeszed

Ezt a cikket azoknak javasoljuk elolvasásra, akik szerint a focimeccseken egymástól legalább 2 méter távolságra álló szurkolók jelentik a legnagyobb veszélyt.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó