Új összetevő a moslékba, avagy készül az újabb trójai faló. A hangsúly az újabb szón van

Ismét egy rendhagyó cikk, most nem lesznek számok, de a téma komoly, ezért beszélnünk kell róla

Új összetevő a moslékba, avagy készül az újabb trójai faló. A hangsúly az újabb szón van

Megvették kilóra Pálinkást, megalakult vezetésével az "Új Világ Néppárt", első bejelentése az lett, hogy "nem zárkózik el az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségtől" Hoppá!

Mit csinál az összeborult ellenzék, miután a közösen indított jelöltjük vereséget szenved Borsodban? Alapítanak egy új pártot, egy újabb trójai fa lovat. Sokan nem értik, mire gondolunk, de kifejtjük. Bizonyára lesznek sokan, akik nem értenek majd egyet velünk, mert nekik szimpatikus a Mi Hazánk, vagy majd ez az új párt, de ne verjük át önmagunkat: A választáson nincs több győztes, csak egy van, és ha győzni akarunk, akkor mindannyiunknak fel kell sorakoznunk a Fidesz-KDNP mögött.

Egyesek azt mondják, hogy jó dolog a Mi Hazánk, mert "ők normális ellenzék" vagy "kell az ilyen ellenzék, jó, hogy vannak". A helyzet szerintünk teljesen más, és sokan teljesen félreértik a 2022-es választás tétjét. Itt most nem pártok között fogunk választani, hanem élet vagy halál között. Ha teret engedünk ezeknek a gondolatoknak, ha nem képezünk egyetlen hatalmas egységet, akkor ki fogunk kapni, mert a baloldal "trükkök százait" veti be ellenünk 10 éve, és trükkök ezrei jönnek majd az elkövetkezendő másfél évben.

Nézzük pontokba szedve mi a helyzet.

1. A moslék életképtelen. Látjuk a Borsodi választás eredményét egy olyan körzetben, ami nem nevezhető fideszesnek, az összeborult ellenzék kikapott, mert az emberek rájöttek arra, hogy ha ezek győznek, akkor nem a fejlődésé lesz a fő szerep, hanem a pozíciók elosztásáé, a pénz kitalicskázásé, a hatalmi harcoké. Tudjuk mi megy Gödön, mi megy Vácon, Budapesten, a többi ellenzéki városban, milyen ellentétek vannak a baloldali pártok között, mennyire nem fontos nekik az emberek képviselete, és mennyire gusztustalan és gátlástalan módon lopják a közpénzt, helyezik pozícióba haverjaikat, azok cégeit, hogyan látják a világot és hogyan szeretnék Magyarországon is bevezetni azokat a beteges neoliberális eszméket, amelyek gyorsabban terjednek a világon, mint a vírus. Borsodban megbuktak, és teljesen nyilvánvaló, hogy a 2022-es választáson is megbuknának, hiszen a Fidesz támogatottsága talán még sosem volt olyan magas, mint most. Valamit tehát változtatni kell.

2. Már jó pár évvel ezelőtt kettéválasztották a Jobbikot. Szándékosan használjuk ezt a szót, ugyanis a Jobbik nem kettészakadt, hanem ez egy tudatos lépés volt. Az egész Jobbik jelenség nem más, mint az "oszd meg és uralkodj" elv egyik szüleménye, a Jobbikot tervszerűen hozták létre a Fidesz megosztására, és ez részben sikeres is volt, hiszen a Jobbik fénykorában a 20 százalékot is elérte. Ami miatt akkor nem tudtak nyerni az az volt, hogy külön indult a Jobbik, külön a többi ellenzéki párt. A második kétharmados vereséget követte a harmadik, és a baloldal ismét cselekvési kényszerbe került. Rájöttek, hogy a Jobbikosok között sokan nem szívesen közelednének Gyurcsányhoz, másik részük viszont igen. Ha marad minden a régiben, akkor előre tudható módon a baloldal sem együtt, sem külön nem győzhet, hiszen ha a Jobbik külön indul, akkor megismétlődik a 2018-as választás eredménye, ha együtt indulnak, akkor elveszítik a Gyurcsányt támogató jobbikosokat, és azok szépen átmennek a Fideszhez, mivel nem volt másik alternatíva számukra.

3. 2018. június 23: megalakul a volt jobbikosok által létrehozott Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy a DK és a többi balliberális párt irányába tolódó Jobbikból távozó politikusok, képviselők és szimpatizánsok menedékéül szolgáljon. De nem ám csak menedékéül! A Mi Hazánkkal pontosan ugyanaz a tervük, mint a Jobbikkal: megosztani a Fideszt, összegyűjteni a Fideszből ilyen vagy olyan oknál fogva kiábrándult, a balliberális propaganda hatása alá került, személyes sértettség miatt távolodó embereket és a 2022-es választáson látszólag külön indulva a baloldaltól gyengíteni a Fideszt. Ne feledjük - a Mi Hazánk pártot (vagy mozgalmat) olyan emberek támogatják, akik NEM akarnak együttműködni Gyurcsánnyal de Orbánt sem kedvelik valamiért (nem értjük, hogy miért, mit ártott nekik...). A párt vezetése viszont hajlandó lesz együttműködni Ferenccel, efelől ne legyen senkinek semmi kétsége! Ahogy a Jobbikról se gondolta senki 2010-ben, hogy valaha is Gyurcsány mellé állnak, úgy most a Mi Hazánkról is sokan ugyanezt gondolják, de ne ringassuk magunkat ebben a tévhitben. Kutyából nem lesz szalonna.

4. A Mi Hazánk mozgalomnak van egy visszataszító ereje a normális fideszesek számára, azért csak e párt vezetőinek a múltjához kapcsolódik a Magyar Gárda, a Jobbik, az a megosztó romaellenes politika, amit most nyíltan nem vállalnak már fel, de korábban ugyanezek az emberek fekete egyenruhában meneteltek a romák lakta településeken, ez részben meg is magyarázza, hogy miért ilyen alacsony ennek a pártnak a támogatottsága, a 2% valljuk be nem sok.

5. A Borsodi időközi választás megmutatta, hogy amit eddig tettek, a trükkök százai nem voltak elegendőek, és újabb lépések kellenek. kell egy olyan párt, a tizedik, vagy fene tudja hányadik a sorban, amely összegyűjti azokat az embereket, akik úgyszintén valamiért csalódtak a Fideszben, de számukra vállalhatatlan a Mi Hazánk. Remek káder erre a célra a kilóra megvásárolt Pálinkás József, aki ugyancsak eltávolodott a Fidesztől. Ennek az okait most nem boncolgatjuk, de azt látjuk, hogy Pálinkás egy ideje kemény fideszellenes retorikát nyom, a ballib sajtó meg előszeretettel terjeszti azt. Ez volt a felvezető szakasz, hiszen sokan azt sem tudták már, ki is az a Pálinkás. Pálinkás József magyar atomfizikus, politikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, 2008 és 2014 között annak elnöke - egy rendes ember, nemde? Nem is akarjuk az ő renoméját rombolni, ennek a cikknek nem ez a célja, de a helyzet az, hogy Pálinkás most egy pártot alapított, ami a Fidesz ellen fog elindulni a választáson. Együtt a moslékkal, vagy külön, miniszterelnök-jelölt lesz vagy sem, ezek még részlet kérdések, de amit eddig megtudtunk, azt önmagában is kezeljük intő jelként.

Soha nem volt még ekkora tétje egy országgyűlési választásnak, és soha nem volt még ekkora az ellenszél. A baloldal élvezi a nyugati "liberális erők" támogatását, korlátlan mennyiségű pénz áll a rendelkezésükre Soros által, az ő oldalukon állnak a közösségi oldalak, a pálya egyértelműen a mi irányukba lejt.

Össze kell fognunk még az eddigieknél is jobban, mert a mi erősségünk, a fegyverünk az, hogy mi többen vagyunk. De többség csak akkor leszünk, ha egységesen felsorakozunk a Fidesz mögé, és mindannyian elmegyünk majd szavazni 2022-ben. A választásig még hosszú út áll előttünk, és ezt az utat közösen kell megtennünk. Félre kell tenni minden fajta rivalizálást, "izé"-méregetést, arcoskodást, egyéni sérelmet és nézeteltéréseinket. A választás nem egyénekről, nem pártokról fog szólni, a választás élet és halál között lesz.
Ahogy Jakab fogalmazott, "megyünk a levesbe", vagy sem. Akarjuk-e mindazokat a beteges eszméket, amit a Momentum képvisel, amit a DK-t vezető Gyurcsány tett Magyarországgal 2010 előtt, amivel fenyegetőzik Jakab, akarjuk-e, hogy Magyarország feladja nemzeti érdekeit, és alárendelje magát a nyugati "liberális" világ akaratának. Készen állunk-e arra, hogy feladjuk családtámogatási rendszerünket, leálljanak a fejlesztések, a munkahely-teremtést a növekvő munkanélküliség váltsa fel, az állami vagyon gyarapodása helyett egy újabb rablóprivatizációs hullám csapjon össze a fejünk felett, az adókedvezmények rendszerét a megszorítások váltsák fel, a rezsicsökkentést a rezsi áremelés kövesse, stb.

Szerintünk azok, akik a Mi Hazánk mozgalmat, ezt az új pártot, bármilyen egyéb pártot támogatnak, azok Gyurcsányt támogatják. Nem azért, mert Pálinkás rossz ember lenne, biztosan kiváló szakember, meg Dúró Dóra is nyilván egy bájos hölgy, de most nem szabad kísérletezni ilyen dolgokkal. Az nyilvánvaló, hogy a Fidesz-KDNP az egyetlen olyan erő, amely a nemzeti oldalon választást nyerni és kormányozni képes. Álljunk hát oda mindannyian, és seperjük le a liberális eszméket 2022-ben!

PS: Kérjük, hogy azok, akik szerint a Mi Hazánk meg majd ez az új párt hasznosak, ne haragudjanak ránk! Lássák be, hogy a rájuk adott minden egyes szavazat veszélyezteti a nemzeti kormányzást. Az új Jobbik, azaz a Mi Hazánk egy erősen orbánfóbiás párt, ők most szavazatokat gyűjtenek azzal, hogy olyan ügyek mellé állnak, melyek nélkülük is átmennének a Parlamentben, ezzel próbálják magukat egyre több fideszes szívébe belopni. (https://bit.ly/3nXfxkc)

Ha nem akarjuk, hogy Gyurcsány nevessen a végén, fogjunk össze. Hajrá Fidesz!

📌 És még valami: ezt érdemes elolvasni, Élet-halál választás közeleg
https://magyarnemzet.hu/velemeny/elet-halal-valasztas-kozeleg-8788259/
📌 Divide et impera, avagy oszd meg és uralkodj: https://szamokadatok.hu/Post/1075/Oszd_meg_es_uralkodj_-_semmi_sem_valtozott_a_Romai_birodalom_ota
📌 Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20201012_uj_partot_alapit_palinkas_jozsef

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó