Karácsony 1 évig nem állította forgalomba az új, már leszállított villamosokat

mert a saját 1 éves főpolgármesteri szülinapjára tartogatta a szalagvágást. (videóval)

Karácsony 1 évig nem állította forgalomba az új, már leszállított villamosokat

Azért ehhez kell arc, és kell sok ezer politikai értelemben világtalan is, akik ezt befogadják. A villamosokról Tarlós szerződött, ő pályázott, ő nyert, az ő vezetése alatt 47 darab már forgalomba is állt. A villamosok szállítása folyamatos volt, csak ugye jött a "visszavétel" és "Budapest mindenkié" lett, ahelyett, hogy a budapestieké lenne.
A háttérben hatalmi érdekek, politikai feladatok, régi kor levitézlett arcai húzódnak meg, erről bővebben az alábbi videóban.
📌 https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/1196270490570771

A lényeg, hogy Geri átvágta a szalagot, és az új villamosokról nem kevesebbet állít, minthogy ezek a jelenlegi városvezetés munkája eredményei lennének.... A Karácsony oldalán lévő kommentek ijesztőek, több száz ember tényleg azt hiszi, hogy Gerinek és csatlósainak köszönhetik ezt az átadást.

Nézzük akkor a tényeket:

📌 1. 2014-es cikk a szerződésről. E szerződés keretein belül lett leszállítva és forgalomba állítva az első 47 jármű.
https://bkk.hu/2014/03/ujvillamosok/

📌 2. 2017-es cikk, melyben szó esik további 77 darab villamos beszerzésének lehetőségéről: "2015–16-ban összesen 47 db új, 100%-ban alacsonypadlós, légkondicionált, energiatakarékos (a fékezési energia visszatáplálására képes), kis gördülési zajú, korszerű CAF gyártmányú villamos beszerzésére került sor a BKK Zrt. részéről, melyen felül lehetőség van még további 77 db villamos (akár kizárólag rövid, akár kizárólag hosszú, vagy ezek bármilyen arányú kombinációjának) megrendelésére. A támogatási szerződésben foglaltakkal összhangban az új villamosok tulajdonjoga a BKK-hoz került."
https://innorail.hu/uj-caf-villamosok-uzemeltetesi-tapasztalatai-budapesten/

📌 3. Vitézy Dávid írása: "Két éve a BKK 26 darab új villamost rendelt meg ebből az opcióból", azaz 2018-ban lettek megrendelve a jelenleg átadott villamosok, melyek közül 11 darab már megérkezett.
https://szamokadatok.hu/Post/2059/Itt_az_ideje_vegre_forgalomba_allitani_az_uj_villamosokat

Miről beszélsz, Geri? Emberek! Karácsony-szimpatizánsok! Ennyire nem lehettek vakok!

📌 Forrás: https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/3685775278121958
📌 Videó: https://hirado.hu/belfold/cikk/2020/10/12/miert-alltak-egy-evig-kocsiszinben-a-caf-villamosok

Címkék: Budapest 

Kapcsolódó