Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?

Utcai zavargásokra?

Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?

Korábban írtunk egy cikket erről, mert nekünk is feltűnt, hogy a balliberálisok (a jobbikkal együtt, ők sem különbek!) viselkedése, akciói, hergelései, a tömeget radikalizáló megmozdulásai nagyon abba az irányba mutatnak, hogy egy esélyes 2022-es vereség után ők bizony nem fogják ezt elfogadni, és az ukrán vagy a belorusz forgatókönyv szerint utcára mennek, egyre radikálisabb lépésekkel megpróbálva megdönteni a "rezsimet", ahogy ők fogalmaznak, azaz Magyarország demokratikusan megválasztott kormányát.

Mielőtt elolvassák ezt a két cikket, hallgassanak bele ebbe a videóba, úgy 30 másodpercet:
https://youtu.be/SC-XsKO22Fs?t=369
Mit mond Jakab? "2022-ben ezt a rezsimet meg fogjuk dönteni, ha ‼️így‼️, ha ‼️úgy‼️, de mindenképp menni fognak a levesbe, vagy ki hová való!"
Mi az "így" és mi az "úgy"? Mire gondolhatott Jakab? Szerintünk arra, hogy vagy győznek, akkor hatalomra kerülve elkezdődik a politikai tisztogatás, üldözés és koncepciós perek sorozata, ha nem, akkor "úgy" - utcai zavargások és puccs árán.

🔴 1. A Magyar Hírlap cikke:

A budapesti „színes forradalom” főpróbája

A XXI. Század Intézet legújabb, lapunkhoz eljuttatott elemzése szerint az elmúlt két év mesterségesen keltett belpolitikai nyugtalanságára ad magyarázatot, és prognózissal szolgál az elkövetkező másfél évben várható hasonló történésekre, amelyek a belpolitikai dilemmákon túl immár nemzetbiztonsági kockázatokat is felvetnek.

Puha puccsok, „színes forradalmak”

A puha puccsok és „színes forradalmak” valóságos iparággá váltak az elmúlt két évtizedben. A forgatókönyvek és receptek különbözősége ellenére a „színes forradalom” globálisan (a világ legkülönbözőbb pontjain) és univerzálisan (a politikai kultúrák és rendszerek eltérő sajátosságait figyelmen kívül hagyva) alkalmazott módszer lett, méghozzá a külföldről támogatott beavatkozás eszközeként.

A módszer célja a rendszerdöntés, a kormányon lévők eltávolítása, mégpedig a végül gyakran erőszakba torkolló „erőszakmentes ellenállás” eszközével. Az eddig lezajlott „színes forradalmakról” összességében elmondható, hogy általában jelentős külső beavatkozás mellett zajlottak, az utánuk következő időszakot pedig a működésképtelen kormányzat és a gazdasági instabilitás jellemzi, amelyből gyakran külföldi érdekeltek profitálnak, s amelyeknek nem ritkán súlyos politikai, etnikai vagy vallási konfliktusok a velejárói.

A puha puccsok mindenhol felbukkanó ideológiája röviden összefoglalható: mivel a hatalmon lévő rendszer elnyomó és korrupt diktatúra, amely elfojtja a szabadságot, ezért az erőszakos ellenállás morálisan igazolható és a nemzetközi közvélemény szimpátiája által kísért. Külső beavatkozásra pedig azért van szükség, mert a hatalmon lévő rezsimmel szemben törvényes körülmények között nem remélhető a demokrácia, a szabadság, a jogállam helyreállítása.

A „színes forradalmak” végrehajtásának deklarált célja a „demokratikus viszonyok” bevezetését szolgáló instabilitás előidézése. A „demokrácia” tehát szerintük megelőzi a „stabilitást”. Vagyis, a „demokratikus” célokkal rendelkező „színes forradalom” még akkor is igazolt, ha következménye a tartós instabilitás.

Az instabilitás azonban cél is lehet, hiszen a spekulánsok számára ez kedvező terepet jelent. Ennek tudható be Soros György gyakori szerepvállalása a „színes forradalmak” előkészítése és lebonyolítása során. Ugyanígy az ellenérdekelt országok, nagyhatalmak is kihasználhatják e zavarokat, akár saját céljaik elérésére, akár más hatalmak pozícióinak gyengítésére.

A megmozdulások élére többnyire egyfajta „habarék-koalíció” politikusai álltak, amelyhez Európában a szélsőjobboldaltól a magukat a nyugati értékek kizárólagos híveiként beállító neoliberális baloldalig a legkülönfélébb csoportok tartozhattak, míg a muszlim világban ehhez hasonló módon az iszlamista szélsőségesek és a Nyugat-barát liberálisok együtt alkották az ún. „demokratikus ellenzéket”.

A „színes forradalmak” gyakori ismertetőjegye, hogy azokat a megmozdulások sikerétől vagy kudarcától függetlenül instabilitás és politikai káosz követi. Miközben a „színes forradalmak” gyakran spontán népi megmozdulásnak tűnnek a képernyőn, valójában kiforrott módszertan alapján, nagyon is jól felkészített csoportok szervezik azokat. A puha puccsok kézikönyvei évtizedek óta rendelkezésre állnak, és éppen a legutóbbi években magyar nyelvre is átültették őket.

Mindezek mondanivalója kitűnően illeszkedik az új évezredben elterjedt indirekt befolyásszerzéshez, a politikai ellenzék kiszervezéséhez, a hibrid hadviseléshez és a helyetteseken keresztül megvívott proxy-háborúkhoz. Popovics forgatókönyvét, amely 2017 óta idehaza is elérhető (Útmutató forradalomhoz), rögtön megjelenésekor a magyar ellenzéki média dicsérete övezte.

Közismert hazai aktivisták közösségi oldalukon büszkén vállalják a dedikált példányok birtoklását, amelyek olvasása a „közösségszervező” szemináriumok és „civil” kezdeményezések kötelező házifeladata. A könyvet szerzője 2017 őszén Magyarországon személyesen is bemutatta a Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom meghívására. Egy vele készült interjúban azt mondta, hogy „számít rá, hogy könyve nyomán megkeresik majd budapesti aktivisták, és a tanácsát kérik ki erőszakmentes mozgalmak szervezésében”, a kötet fordítója pedig úgy fogalmazott: „Tudjuk, hogy Magyarországon sok feltörekvő politikushoz eljutott” Popovics könyve.

Nemzetközi „forradalomrecept” Magyarországon

A „forradalomcsinálás” eszméinek hatása az elmúlt években Magyarországon is jól láthatóvá vált. Miután a Fidesz–KDNP 2018-ban sorban a harmadik országgyűlési választást nyerte meg kétharmados parlamenti többséggel, az ellenzéki pártok 2018–19 óta olyan hatalomtechnikai alkut kötöttek, amelynek keretében feladták identitásukat és a lengyel, illetve a szerb ellenzékhez hasonlóan közösen léptek fel a kormányoldallal szemben.

Ebbe a stratégiaváltásba illeszkedik, hogy 1) az utcai zavargások kiprovokálásában mozgósítására alkalmas eszközt látnak, és 2) hazai sikertelenségüket uniós hangulatkeltéssel, beavatkozás-kéréssel próbálják kompenzálni, valamint 3) baráti médiájuk mögött megjelentek a külföldi (amerikai, cseh, Soros-alapítvány) befektetők. Fontos változás a két évvel ezelőtti országgyűlési választás óta ez már a teljes ellenzék részvételével zajlik.

A 2018-as országgyűlési választásokat követő hetekben is szervezett, több tízezer embert megmozgató rendbontásokkal igyekeztek aláásni a választás eredményeként kialakult politikai stabilitást. A „Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért” elnevezésű megmozdulást egy magánszemély, Lányi Örs kezdeményezte, aki nem fogadta el, hogy 2018-as országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP pártszövetség nyerte.

A Facebookon szervezett megmozdulás keretében az Operaház elől a Kossuth térre vonultak a tiltakozók. A tüntetés forgatókönyve nagyon hasonló volt a hazai törvényeket be nem tartó CEU melletti és az MTA átalakítása elleni tiltakozásokéhoz.

Mindez azonban csak a tesztüzemmódja volt a 2018-as „forró ősznek”, amikor az ellenzék által „rabszolgatörvénynek” nevezett törvénymódosítás apropóján – hasonlóan a szerb választásokat követő eseményekhez – parlamenti obstrukciót, utcai zavargásokat és a közmédia épületének elfoglalását tervezték különféle ellenzéki csoportosulások és politikusok.

Gyakori volt a 2018-as őszi–téli tüntetéseken különböző közterek elfoglalása, például rendszeresen lezárták az Oktogont, hosszú órákra megbénítva a fővárosi forgalmat. A tiltakozások során már ellenzéki politikusok is erőszakosan léptek fel, Fekete-Győr András Momentum-elnök például füstgránátot dobott a parlament épületét védő rendőrökre, amiért az ügyészség 2020. szeptember végén vádat is emelt ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt.

2018 őszén a közmédia székházát csak komoly rendőri jelenléttel és biztonsági személyzettel lehetett megvédeni. Ezeknek a megmozdulásoknak a fő vezéralakjai az azóta is több akció szervezésében résztvevő Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők, illetve az a Misetics Bálint voltak, aki az egyik fő alakja azoknak az aktivistáknak, akik polgári elégedetlenség keretében (állami intézmények elfoglalása, működésük megzavarása) szerették volna befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét, sőt a „civil ellenállás” módszeréről korábban szöveggyűjteményt is szerkesztett (Polgári engedetlenség és erőszakmentes ellenállás. 2016).

Az általa képviselt Város Mindenkiért ugyan tagadja, hogy bármi köze lenne a Soroshálózathoz, ugyanakkor a tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványai (Open Society Foundations, OSF) már 2011-ben beállt a több, rendbontó akciót szervező csoport mögé. Jól mutatja ezeknek a politikai szereplőknek az elszántságát, hogy Hadházy Ákos már 2016 óta arról beszél, hogy ha választáson nem sikerül leváltani a kormányt, akkor akár forradalomra is sor kerülhet. 2020-ban ismét „forró őszt” szeretne az ellenzék.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körül kialakított botrány során jól azonosítható szimbólumokra tettek szert és felkorbácsolták az indulatokat, a nemzeti konzultációs ívek felhasználásával a Momentum és a Demokratikus Koalíció provokatív akciókat hajtott cégre, a Hadházy–Szél-páros pedig a konzultációs ívek összegyűjtését követően jelentette be, hogy október 23-án százezres tiltakozást szerveznek – ismét – a közmédia Kunigunda utcai székházához.

Ezeket az akciókat szintén a már jól ismert nemzetközi receptek alapján szervezik, az SZFE-ügy kapcsán indított akciók előtt például augusztusban az egyetem kommunikációs vezetője körlevélben szervezett a diákok között egy olyan négynapos nyári szabadegyetemet, ahol egyebek mellett a zágrábi egyetem 2009-es blokádjáról meséltek a hallgatóknak a már említett Misetics Bálint részvételével.

A „színes forradalom”, mint módszer és eszköz az egyenletnek azonban csak az egyik oldala, sikerességük azon is múlik, hogy mit reagálnak rá a kormányon lévők! Magyarországon a tíz éve kormányon lévő Fidesz–KDNP eddig kifogta a szelet a zavarkeltők vitorlájából. Ennek ellenére a jövőben a hasonló akciók egyre gyakoribbá válhatnak. Ebben két tényező is fontos szerepet játszhat. Az egyik a nemzetközi kapcsolati hálózatokban végbemenő tendenciák, amelyre az amerikai elnökválasztás kimenetele is hatással lehet.

A másik fontos tényező a belpolitikai helyzet alakulása. Amennyiben a 2022-es választások közeledtével is megőrzi népszerűségét a jelenlegi kormánypárt, és annak törvényes keretek között történő legyőzésére továbbra sem látnak majd az ellenzéki pártok valós esélyt, nagyobb eséllyel fordulhatnak majd az utcai politizálás és a provokatív akciók eszközei felé.

🔴 2. A Számok szeptember eleji cikke: https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/199349278208880

Ez most nem Számok, hanem egy vélemény. Mielőtt reagál, kérjük olvassa el a cikket.

Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal. Fekete-Győr András annyira megijedt a héten bejelentett honvédelmi fejlesztésektől, hogy előre menekült, és elárulta, mi a tervük.

A véleményünket írjuk le, aki nem ért ezzel egyet, kommentben nyugodtan írja meg, hogy miért.
Most nem lesznek számok, viszont ez egy olyan dolog, amiről feltétlenül beszélni kell. Fekete-Győr András, a Soros hálózat által pénzelt Momentum vezetője ma bejelentette, hogy "Ellenzéki operatív törzset" hoz létre, ami a gyakorlatban egy a hivatalos Operatív Törzzsel párhuzamosan működő, annak nevét viselő árnyékszervezet, ha úgy tetszik árnyékkormányzat lesz.

Fekete-Győr és a baloldal többi vezetője tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy demokratikus úton - választásokon - nagyon kicsi az esélyük a győzelemre, helyzetük gyakorlatilag kilátástalan, mivel az emberek többsége józanul gondolkodó, a hazáját szerető patrióta, ezért egyéb módszerekhez fognak folyamodni a hatalom antidemokratikus módszerekkel való megszerzése érdekében. Elsőre erősnek tűnhet ez az állítás, de figyelve az elmúlt időszak eseményeit, és a környező országokban ugyancsak sorosék által pénzelt hatalomátvételek, illetve hatalomátvételi kísérletek kronológiáját, minden jel arra mutat, hogy Magyarországon is erre készül az ellenzék. Emlékezzünk arra is, ami Venezuelában történt, ahol a venezuelai ellenzék vezetője, Juan Guaidó nagyjából 1 évvel ezelőtt közölte, hogy árnyékkormányt állít fel, hogy megfossza Nicolás Maduro elnököt a hatalomtól, mivel szerinte Maduro csalással nyerte meg az elnökválasztást. Guaidó az amerikai kormány bábja, az árnyékkormányt több szomszédos ország is elismerte, ezzel durván beavatkozva Venezuela belügyeibe. Ezért is szerencsétlennek tartottuk azt, amikor egy másik ország nyilvánosan nem fogadja el egy szuverén állam választási eredményét, mert ezzel durván beavatkozik annak belügyeibe. Azt, hogy ki legyen az elnök, a miniszterelnök azt az adott népnek kell eldönteni, másoknak pedig tudomásul kell venniük a nép választását.

A baloldal tehát bejelentette az ellenzéki operatív törzset. (Ennek a „szervnek” a neve Belorusziában „Koordinációs tanács”, Ukrajnában meg „a Maidan tanácsa” volt.) Innen már csak egy lépésre van az, hogy meg is kapják Brüsszelből a pénzt, amiért egy éve lobbiznak, és magánhadsereget építsenek, választási vereség esetén pedig bejelentsék, hogy az eredményt nem fogadják el, csalás volt, és elkezdjék ugyanazt csinálni, mint jelenleg a belorusz ellenzék, 2014-ben pedig az ukrán ellenzék tette: polgári engedetlenségre szólítanak fel, sztrájkokat szerveznek országosan, megbénítják a termelést és a közlekedést, bankpánikot okoznak ezzel beindítják a durva inflációt, és közben hangosan kiabálják, hogy aki nem velünk van, az ellenünk van. És jönnek majd mindenféle országok, akik bejelentik, hogy nem ismerik el a választásunk eredményét, sőt akár szankciókkal is sújthatják a legitim kormányt.

Az ilyen fajta ellenállás el tud jutni egy olyan pontra, amikor a sorozatos megfélemlítések miatt azok is melléjük állnak, akik korábban ellenük voltak, csupán azért, mert féltik a munkahelyüket, a családjukat, önmagukat. Gyurcsányék folyamatosan fenyegetik a „fideszeseket” és ezt nem hiába teszik: világossá akarják tenni azt, hogy ha nekik potenciális esélyük lesz a hatalom átvételére, akkor jobb, ha mindenki elhallgat, és melléjük áll, mert aki nem ezt teszi, az retorziókkal néz szembe.

Ukrajnában a puccs össze is jött, az elnök gyáva volt, nem adott parancsot a tüntetések leverésére, fegyvertelen rendőröket küldött az utcára, nem biztosította a határvédelmet, ezért külföldről pénzzel, fegyverrel, kiképzett utcai harcosokkal segítették sorosék az általuk feltüzelt tömeget, és ezért a demokratikusan megválasztott hatalmat átvehette egy puccskormány. Az eredményeket mindenki ismeri: 14 ezer halott, polgárháború, területvesztés, IMF hitel, gazdasági csőd, infláció, 5 millió kivándorolt álláskereső, teljes morális és gazdasági válság. A másképp gondolkodókat a mai napig üldözik nyelvi, politikai, vallási, etnikai alapon. Több politikust, újságírót, közszereplőt egyszerűen megöltek vagy elüldözték az országból. Ezzel fenyegetnek bennünket is Gyurcsányék.

Lukasenko már nem volt gyáva, ő az elején megmutatta, hogy Minszkben nem lesz kődobálás, Molotov-koktélok, középületek elfoglalása. Mára egyfajta állóháború alakult ki, a kezdeti hév csillapodott, az ellenzéki tüntetések ereje, létszáma csökken, a termelés is visszaállt, az élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Lukasenko a választás másnapján fokozott határ-ellenőrzést rendelt el, mert tisztában volt azzal, hogy a tüntetők országon belül nem jutnak sem pénzhez, sem fegyverhez, ezért a külföldről való ellátást kell megakadályozni. Bízunk benne, hogy az évekig tervezett és korlátlan mennyiségű pénzzel finanszírozott puccs elmarad Belorussziában. Nem Lukasenkot védjük, ezt szögezzük le, csak nem értünk egyet az utcai zavargások, megfélemlítések, politikai tisztogatás módszerével, és azzal sem értünk egyet, amikor más országok beavatkoznak egy ország belpolitikájába.

Azért tartottuk fontosnak erről beszélni, mert mi követtük az ottani eseményeket (és nem az indexen!) ezért viszonylag objektív képünk van arról, hogy a jelenleg Magyarországon tapasztalható események milyen irányba mutatnak. Fel kell készülnünk lélekben, anyagilag, és az eszközöket tekintve is minden lehetséges forgatókönyvre, mert a baloldal ki van éhezve: 10 éve nem tudnak lopni olyan mennyiségben, mint ahogyan azt szeretnék, 10 éve nem tudják törvényi szintre emelni Magyarországon azokat az ideológiákat, devianciákat, melyeket erőszakkal terjesztenek az egész világon. 10 éve fejlődik és erősödik Magyarország, és ők értik, hogy minél tovább fennmarad ez az állapot, annál nehezebb lesz a dolguk, hogy antidemokratikus eszközökkel a hatalmat átvegyék.

A videóban halottak után nem lepődnénk meg, ha ennek a bizonyos ellenzéki operatív törzsnek jelképesen a megtévesztett hallgatók által elfoglalt Színház- és Filmművészeti Egyetem épülete lenne a székhelye. Kijevben is az egyetemistákat küldték utcára első körben, és addig provokálták a rendőröket, amíg párat közülük nem tartóztattak le, megvoltak a szakrális áldozatok, és utána napról napra hevítették a tüntetések hangulatát. Az is kiderült, hogy az első halálos áldozatok nem a téren lévő rendőrök vagy a tüntetők golyóitól haltak meg, hanem felbérelt mesterlövészek lőttek le mindkét táborból egy pár embert, hogy tovább nőjön az egymás iránt érzett gyűlölet, mivel mindkét fél azt hitte, hogy a másik lőtt.

Beszéltünk a jelekről, nos, mire gondolunk?

Hadházy Ákos utcai zavargásokra, az MTVA elfoglalására készül, 100 ezer embert akar utcára vinni, Gyurcsány földönfutóvá akarja tenni azokat, akik nemzeti érzelműek, és akik a nemzeti kormányt támogatják, Bródy Gábor deportálná Magyarországról azokat, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek, A járvány kellős közepén utcai tüntetéseket szerveztek, 2019-ben megpróbálták elfoglalni az MTVA székházat, megpróbálták ellehetetleníteni a kormány és az állampolgárok közötti párbeszédet a konzultációs ívek ellopásával, az index műbalhéval létrehoztak még egy ellenzéki médiumot, és közben szerveztek egy kormányellenes tüntetést, folyamatosan démonizálják a kormány tagjait és a Miniszterelnököt, végighazudták a járványt, kórházi rémhíreket terjesztettek, bohóckodtak mindenféle táblákkal meg sípoltak a Parlamentben, megpróbálták idehaza is összeugrasztani a romákat és a magyarokat (BLM, Gyöngyöspata), az élet minden területén keresik a feszültségkeltés lehetőségét, és hazugságokkal, álhírekkel ugrasztják egymásnak a nyugdíjasokat a dolgozókkal, a vidékieket a városiakkal, a szegényeket a gazdagokkal, a keresztényeket más vallásúakkal, stb. Mindezt azért teszik, hogy a táborukat egyre erőszakosabb cselekedetekre neveljék, hiszen amit szabad a képviselőnek, azt nyilván szabad az állampolgárnak is. Ha ők büntetlenül életveszélyes fenyegetéseket fogalmazhatnak meg, akkor más is, nem? Ha ők büntetlenül elfoglalhatnak egy középületet, akkor más is, ugye? Ennek lehetünk most a szemtanúi a SzFE esetében.

És végül egy nagyon fontos jel: figyeljék meg, hogy a Rendőrséget és a Honvédséget nem piszkálják. Ott nem megy a Lőrincezés, a korrupciózás, a diktatúrázás, nem kifogásolják a honvédségi és a rendőrségi fejlesztéseket, egyáltalán a szájukra sem veszik e két testületnek a nevét. Vajon miért? A színes forradalmak egyik kötelező eleme az, amikor nőket, gyerekeket előre küldve, virágokkal, macikkal a kezükben, sírva kiabálják, hogy "(ország neve) rendőr velünk van!", adott estben ez a "Magyar rendőr velünk van" lesz, vagy "Magyar honvéd velünk van". A 2019-es MTVA-s balhé közben is mentek már a főpróbák, az utcán meneteltek, és kiabálták, hogy "gyertek velüünk"

A következő lépés a szakrális áldozat lesz (ha lesz - reméljük nem!)
USA-ban Floyd volt az, Kijevben pár tucat rendőr és tüntető, akiket távcsövessel szedtek le háztetőkről, Belorussziában is addig provokálták a rendőröket, amíg nem halt meg egy tüntető. Szakrális áldozat nélkül nincs puccs, ez a forgatókönyv része.

Reméljük tévedünk, és a ma bejelentet „ellenzéki operatív törzs” nem más, mint egy újabb része a baloldali agónia szappanoperájából. Ha mégsem, és a fent leírtak beigazolódnak, akkor egyet leszögezhetünk: Magyarországot megvédjük, a magyar demokráciát, a szabad választás lehetőségét fenntartjuk, az utcai politizálás, zavarkeltés, árnyékkormányzás, csalások, egyéb erőszakos cselekedetek módszereit elítéljük, ha ilyenek előfordulnak Magyarországon, akkor a fegyveres testületeket arra fogjuk kérni, hogy ezeket már az elején számolják fel, és ne történhessen meg nálunk az, ami megtörtént Ukrajnában.

Kérjük írják meg kommentben véleményüket, nagyon érdekel!
Ha Önök is így látják, osszák meg ezt a cikket.

Szilárd meggyőződésünk, hogy a politika helye nem az utcán van, hanem a Parlamentben, mindenfajta utcai zavargást, a magyar állam demokratikus berendezkedésének gyengítését, zavargások és egyéb antidemokratikus lépések előkészítését elutasítunk, azokkal szemben, akik ilyet terveznek pedig jogi eszközökkel való határozott fellépést kezdeményezünk

Köszönjük!.

PS: A két, illetve három említett ország (Ukrajna, Venezuela, Belorusszia) mellett fel lehetne még sorolni több tucat egyéb országot is, ahol ezzel a forgatókönyvvel, külső finanszírozással és külső nyomásra döntötték meg a kormányt, és importálták a demokráciát. Mindenhol pusztulás, háború, vér és szegénység váltották fel a korábbi stabil rendszereket. Kadhafi kivégzését még élőben közvetítette is a "függetlenobjektív, szabad, liberális" sajtó, és mi van most ott.... Demokrácia? Nem - pusztulás.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20200910_ellenzeki_operativ_torzset_allitana_fel_a_momentum_vezetesevel_a_demokratikus_ellenzek

Címkék: Politika 

Kapcsolódó