Kiállunk Bagdy Emőke pszichológus professzor mellett!

Petíció! ‼️Írd alá és add tovább!‼️

Kiállunk Bagdy Emőke pszichológus professzor mellett!

‼️ Link: https://www.peticiok.com/kiallok_bagdy_emke_pszichologus_professzor_mellett

A Számok csapata kiáll Prof. Dr. Bagdy Emőke mellett, mert az ellene indított liberális gyűlöletkampányra méltó választ kell adnunk. Meseország NEM mindenkié! Meseország KIZÁRÓLAG a gyerekeké!

Támogató petícióval kelnek Bagdy Emőke védelmére, szakmai munkáját méltatva.

Támogató petíciót indítva állnak ki a magyarok Bagdy Emőke pszichológusprofesszor mellett, aki az utóbbi napokban a Meseország mindenkié genderideológiát népszerűsítő mesekönyv kapcsán került a támadások kereszttüzébe. Az ismert szakember a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában számos tudományos tényt felsorakoztatva hívta fel a figyelmet a mesék által történő korai érzékenyítés veszélyeire. Ezt követően több mint ezer pszichológus támadt neki azoknak a szakembereknek, akik velük ellentétes véleményeket fogalmaztak meg, így Bagdy Emőke nyilatkozatától is elhatárolódtak, valamint a szakmaiatlanság, a tudománytalanság, sőt gyűlöletkeltési szándék feltételezésével vádolták meg.

A kezdeményező a petíció indokolásában kifejti: a pszichológus szakma liberális befolyásoltságú része bosszúból nevezte Bagdy Emőket gyűlöletkeltőnek, pusztán azért, mert kiállt amellett, hogy a kisgyermekek szexuális fejlődését ne ronthassák meg homoszexuális lobbicsoportok.

Hangsúlyozza, hogy ez az egész akció nem más, mint „megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető mainstream, akik köztudottan csak akkor ismernek el valakit szakembernek, ha az a személy a libertariánus doktrínák szerint gondolkodik.

Az aláírás-kezdeményezés életre hívója tiltakozásra szólít fel a liberális véleménydiktátorok, valamint az általuk indított nemtelen támadásokkal szemben, Bagdy Emőke szakmait érdemeit elismerve pedig kijelenti: nem szabad megengedni, hogy a neves pszichológust – aki nagy szeretettel és humanizmussal tanít, és nevel egy egész társadalmat – meghátrálásra kényszerítsék, azért mert kiállt a gyermekek egészséges fejlődése mellett.

‼️Üzenet az aláíróknak
Bagdy Emőke a Magyar Nemzetben reagált azokra a vádakra, amelyeket az a több mint ezer pszichológus fogalmazott meg, akik teljes mellszélességgel kiállnak az első magyar LMBTQ-ideológiát tartalmazó, botrányt kiváltó mesekönyv mellett. A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta kijelentette: soha semmiféle gyűlöletkeltést nem aktivált és nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen, hiszen az általa elmondott tények cáfolhatatlanok, és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

‼️ Petíció: https://www.peticiok.com/kiallok_bagdy_emke_pszichologus_professzor_mellett
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/tamogato-peticioval-kelnek-bagdy-emoke-vedelmere-szakmai-munkajat-meltatva-8798825/

‼️ Lista: ők írták alá a Bagdy Emőke elleni petíciót: Mindenki fontolja meg, hogy kér-e segítséget ezektől a pszichológusoktól. https://demokrata.hu/magyarorszag/akik-az-on-gyermekere-veszelyesek-lehetnek-302444/

‼️ Teljes átverés: így gyűjtik a kamualáírásokat Bagdy Emőke ellen
https://vasarnap.hu/2020/10/13/teljes-atveres-igy-gyujtik-a-kamualairasokat-bagdy-emoke-ellen/

‼️ Bagdy Emőke reagált az őt ért vádakra
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/bagdy-emoke-reagalt-az-ot-ert-vadakra-2509880

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó