Óriási összefogás: már 78 ezren tiltakoznak az LMBTQ-mesekönyv ellen. Írd alá te is!

Legyen meg a 100 000 aláírás!

Óriási összefogás: már 78 ezren tiltakoznak az LMBTQ-mesekönyv ellen. Írd alá te is!

Írd alá te is, és oszd meg ezt a cikket, hogy minél több emberhez eljusson.
Mi a Pagony könyvesboltok közelébe se fogunk menni ezek után.

📌 A petíció ide kattintva (https://bit.ly/3juCnxg) írható alá

Ne árusítsa az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony Könyvesbolt és a többi árusítóhely! - követeli az egy héttel ezelőtt kiadott, nagy visszhangot kiváltó petíciójában a CitizenGO Magyarország. A felhíváshoz mostanra már 78 ezernél is több magyar értékvédő csatlakozott.

Hatalmas vihart kavart a napokban az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv megjelenése. A legkisebbeket célzó szélsőliberális érzékenyítés ellen számos szervezet és gondolkodó felemelte szavát, a CitizenGO pedig online petíciót indított.

A felhívás gyorsan terjedt el a közösségi oldalakon, a konzervatív sajtó egy része is azonnal felkarolta az ügyet. A Vasárnap.hu-nak nyilatkozva Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója úgy fogalmazott: „a gyerekeknek joguk van a gyerekkorhoz, még nem kell megismerniük egyes felnőttek különféle természetellenes szexuális szokásait.

Az egészséges nemi identitásukat, a biztonságos fejlődésüket zavarja meg ez a könyv.”

Hozzátette: „ha ezt most a magyar társadalom szó nélkül hagyja, és továbbra is elérhető lesz a Meseország mindenkié című könyv a boltokban, akkor jönni fog a többi is. A 20. ilyen >>gyerekkönyv<< után már nem tudunk majd mit tenni – hívta fel a figyelmet. Hozzátette, az LMBTQ-mesekönyv a gyerekekre káros, nem való az ő korosztályuknak. A kicsiket nyíltan egy szexuális, politikai ideológia felé tereli. A Pagony ráadásul kifejezetten gyermekkönyv- és játékbolt, így aki nem elég figyelmes, gyanútlanul hazaviheti karácsonyi ajándéknak.”

A kampány éppen ezért a terjesztőket célozza: megfogalmazói és támogatói azt kérik, hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda-mesekönyvet. Azt a kiadványt, amelyet a Labrisz Leszbikus Egyesület hozott forgalomba, a kapcsolódó költségeket pedig – ahogy arra a Vasárnap.hu rámutatott – Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa állta.

Az aláírások gyorsan gyűltek, a másik oldal pedig kimutatta a foga fehérjét: a petíció meghirdetését követően brutálisan megfenyegették Schittl Esztert. A Vasárnap.hu által megírt eset jelentős sajtóvisszhangot kapott, felhívásunkhoz csatlakozva pedig százak álltak ki nyilvánosan a kampányigazgató mellett, köztük vezető politikusok, újságírók, közéleti személyiségek.

A kampány jelentős sikert ért el: cikkünk írásakor (szerdán késő este) már 78 ezer fölött jár az aláírók száma. A petíció számos értékvédő közösséget mozgat meg és közeledik a százezres nagyságrendű kezdeményezésekhez.

Jelentős számban mozdultak meg az emberek a normalitás védelmében az erőszakosan terjeszkedő LMBTQ-lobbival szemben.

A petíció ide kattintva (https://bit.ly/3juCnxg) írható alá.

Forrás: Vasarnap.hu https://vasarnap.hu/2020/10/01/oriasi-osszefogas-mar-70-ezren-tiltakoznak-az-lmbtq-mesekonyv-ellen/

Címkék: Család  Vélemény 

Kapcsolódó