“Ma és holnap Brüsszelben védjük a magyarok érdekeit!” - írta Facebook oldalára Orbán Viktor

“Ma és holnap Brüsszelben védjük a magyarok érdekeit!” - írta Facebook oldalára Orbán Viktor

Mi csak annyit üzenünk a Miniszterelnöknek, hogy nem egyedül ment oda - magyarok milliói állnak a háta mögött, és együtt megvédjük Magyarországot, megvédjük családjainkat, megvédjük keresztény kultúránkat, megvédjük gazdasági eredményeinket. Jó munkát kívánunk!

Ha Ön/Te is mellette állsz, oszd meg ezt az egyszerű kis üzenetet ismerőseiddel, kedveld az oldalunkat, mert mi azért dolgozunk már 10 hónapja pihenőnapok nélkül, hogy Magyarország maradjon magyar ország. A 2022-es választásra mi nem részt venni megyünk, mi győzni megyünk! Rengeteg munka áll előttünk, de ennek csak akkor van értelme, ha sokan leszünk, ha mi leszünk a többség. Mindenkinek dolgoznia kell a közös siker érdekében, mindenkinek a maga területén!

Egy támogató komment, egy pozitív hangulatjel, egy megosztás önmagában semmit sem ér, de ha több ezren tesszük meg ugyanezt nap mint nap, akkor a közösségi médiában jelen lévő balliberális fölényt legyőzhetjük. Merjünk nagyok lenni, és bízzunk önmagunkban, bízzunk a közösségünk erejében, és bízzunk Magyarország Kormányaban. Orbán Viktor, ez a kormány, ezek a miniszterek, államtitkárok, a Fidesz-KDNP politikai közösség és mi - a Fidesz-KDNP támogató - együtt lehetünk csak sikeresek!

Kedveljétek a politikusok oldalait, a patrióta médiumokat, lépjetek be nemzeti érzelmű csoportokba, fogjatok össze helyi szinten, és a lényeg: ne fogjuk vissza magunkat azért, mert az ellenzék hangosabban kiabál. Ők hazugságokat kiabálnak, nekik csak a hatalom kell, bármilyen áron. Az igazság, a valóság halkan de határozottan elmondva/leírva sokkal többet ér.

🇭🇺 Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz-KDNP, Hajrá Orbán Viktor! Együtt újra sikerülni fog.

Forrás: https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158636597601093

Címkék: Politika 

Kapcsolódó