Ezek is fejlesztések - csak ezek nem valósultak meg

Ezek is fejlesztések - csak ezek nem valósultak meg

Esély sincs arra, hogy megvalósuljanak - Karácsonyék blokkolják az új, modern Dél-Pesti Centrumkórház ("egészségügyezők" - ez nektek szól!), a Városligeti Színház, az Új Nemzeti Galéria ("kultúra és művészetféltők", ez pedig nektek!) és a Magyar Innováció Háza beruházásokat.

1. Karácsony diktátuma helyett párbeszédet akar a kormány
A FŐPOLGÁRMESTER DÖNTÉSÉVEL MEGKERÜLTE A FŐVÁROSI KÖZFEJLESZTÉSEK TANÁCSÁT

A kormány keresztülhúzta Karácsony Gergely törekvéseit, a főpolgármester előterjesztésével megszüntette volna a kormány és a főváros közötti párbeszédet a Liget-projekt ügyében. A kormány továbbra is fenntartja azt az egyoldalú vállalását, hogy nem kezdi el a fővárosi vezetés által kifogásolt három új intézmény: az Új Nemzeti Galéria, a Magyar Innováció Háza és Városligeti Színház építését mindaddig, amíg ebben a kérdésben nem jut megállapodásra a fővárossal. Ezen intézmények megvalósítását ugyanakkor a kormány továbbra is Budapest és a nemzet érdekeit kimagaslóan szolgáló fejlesztésnek tekinti, ezért türelemmel várja és szorgalmazza egy szakmai érveken és tényeken alapuló megállapodás létrejöttét.

További részletek: https://magyarnemzet.hu/belfold/karacsony-diktatuma-helyett-parbeszedet-akar-a-kormanya-8740533/

2. „A főváros új vezetése nem támogatja a szuperkórházat”

A Fővárosi Közgyűlés 2019. NOVEMBER 27.-i ülésén kiderült, hogy az ottani többség jelenlegi formájában nem támogatja a dél-budai centrumkórház-beruházást, továbbá nem kíván hozzájárulni az egészségügyi fejlesztések finanszírozásához

További részletek: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20191128-gulyas-gergely-a-fovaros-uj-vezetese-nem-tamogatja-a-del-budai-centrumkorhazat

Kedves DK, Momentum, Jobbik, Párbeszéd, és MSZP szavazók! Nem a kormány akadályozza a fejlesztéseket, hanem az általatok "szeretett és szabadon választott" főpolgármester.

Miért teszi ezt? Erre meg itt van a válasz:
📌https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/1196270490570771

Címkék: Baloldali rombolás 

Kapcsolódó