Magyarországot támadják a libernyákok, mert 1000 éve normális emberi értékeket képviselünk

(nem részletezzük, mindenki érti, miről van szó)

Magyarországot támadják a libernyákok, mert 1000 éve normális emberi értékeket képviselünk

(🔴 + fontos infó a cikk végén!)

Varga Judit közleménye a nemrég megjelent rágalmakkal kapcsolatosan:

Magyar változat:

"❗️ Az Európai Bizottság ma megjelent 2020-as jogállamisági jelentése abszurd és valótlan, így nem szolgálhat alapul semmilyen jogállamisági vitához az Európai Unióban. A jelentés koncepciója és módszertana elhibázott, forrásai kiegyensúlyozatlanok, tartalma megalapozatlan.
📌 A jelentés hatálya önkényes, és egyetlen olyan objektív referenciaértéket sem határoz meg, amely minden tagállamra nézve egyformán alkalmazható lenne.
📌 A jelentés forrásainak kiválasztása elfogult és nem átlátható. Elfogadhatatlan, hogy a jelentést valójában olyan szervezetek írták, amelyek a Magyarország ellen összehangolt politikai kampányt folytató, központilag finanszírozott nemzetközi hálózat részei. A jelentés magyar fejezete 12 civil szervezetre hivatkozik. Ezek közül 11 civil szervezet kapott az elmúlt években pénzügyi támogatást a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítványoktól.
📌 Magyarország azon kevés tagállam egyike, ahol valódi pluralizmus érvényesül a médiában, az ideológiai vitákban és a közvéleményben. A baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiával ellentétben Magyarországon a konzervatív és kereszténydemokrata nézetek is eljutnak a nyilvánossághoz.
📌Magyarország Alaptörvénye és állami berendezkedése a jogállamiságon alapul. Magyarország alkotmányos identitásának védelme az állam minden szervének kötelessége.
🇭🇺 A magyarországi helyzetre vonatkozó összes megbízható információ objektív és pártatlan elemzése csak arra a következtetésre vezethet, hogy Magyarországon az Európai Unió alapvető értékeit tiszteletben tartják, és a jogállamiság elve érvényesül.

English version:

❗️ The Commission’s Rule of Law Report is absurd and false. It cannot serve as a basis for any further discussion on rule of law in the European Union. The concept and methodology of the Commission’s rule of law report is flawed, its sources are unbalanced and its content is unfounded.
📌 The Commission’s rule of law report makes no references to objective benchmarks that equally apply for all Member States.
📌 The choice of sources in the report is biased and non-transparent. It is unacceptable that the Commission’s rule of law report is written by organisations from a centrally financed international network engaged in a coordinated political campaign against Hungary. The Hungarian chapter makes reference to 12 civil society organisations. Of those, 11 civil society organisations have in recent years received financial support from the Open Society Foundations related to Mr. Soros.
đź“Ś Hungary is one of the few Member States where genuine pluralism prevails in the media and ideological debates as well as in the general opinion. In contrast to the Western European media landscape massively dominated by leftist and liberal outlets, the Hungarian situation is more balanced as conservative and Christian Democratic views also have a meaningful access to publicity.
đź“Ś The Fundamental Law and the State structure of Hungary is based on the rule of law. The protection of the constitutional identity of Hungary is the obligation of every organ of the State.
🇭🇺 An objective and impartial analysis of all reliable information concerning the situation in Hungary may only conclude that the fundamental values of the European Union are respected, and rule of law is observed.

Köszönjük, Miniszter asszony! ❤️

🔴 Ez pedig a Magyarország ellen indított "jogállamisági" szöveg angolul.
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/hu_rol_country_chapter.pdf

Varga Judit is említett 12 "civil" szervezetet melyek a jelentést "segítették". A dokumentum végén fel vannak sorolva, ezek az alábbiak A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

Human Rights Watch
Bertelsmann Stiftung
Budapest Institute, Corruption Research Center Budapest
Eötvös Károly Policy Institute
Hungarian Civil Liberties Union (2020),
Index.hu (24 July 2020)- INDEX!!!!
International Press Institute (2020)
Mérték Media Monitor
Reporters Without Borders (2020)
Transparency International (2019)
United Nations (2019), Global Alliance of National Human Rights Institutions

Kivétel nélkül mind neoliberális, kormányellenes szervezet. Ennyit a fékekről és ellensúlyokról, ennyit a demokráciáról, ennyit a más véleménye iránti tiszteletről.

🔴 Szégyen ez az EU. Szerintünk szét fog hullani, mint a Szovjetunió. Nem lehet erőszakkal embereket arra kényszeríteni, hogy éljenek együtt, ha közben ekkora nézeteltérések vannak közöttük.

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3741409695877959

Címkék: Politika 

Kapcsolódó